musze bardzo często czyścić świece czego to przyczyna
• Strona 1 z 1
musze bardzo często czyścić świece czego to przyczyna
tak jak w temacie muszę bardzo często czyścić świecę i niewiem jakoł przyczynoł jest to spowodowane.
-
stefek - Świeżak
ja nie mam takich problemów
natomiast jesli twoj jednoślad to motorynka,komar,wska,ogar to zapewne lejesz zbyt duzo oleju do paliwa...motor pewnie ma muła,kopci i nie chce ciągnać tak?jesli tak to musisz wozic ze soba klucz do świec i szmatke ...achh te czasy
Ps.nastepnym razem jak bedziesz zakladal temat to napisz o jaki motor chodzi pozdro
natomiast jesli twoj jednoślad to motorynka,komar,wska,ogar to zapewne lejesz zbyt duzo oleju do paliwa...motor pewnie ma muła,kopci i nie chce ciągnać tak?jesli tak to musisz wozic ze soba klucz do świec i szmatke ...achh te czasy
Ps.nastepnym razem jak bedziesz zakladal temat to napisz o jaki motor chodzi pozdro
- falken86
- Świeżak
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
toł motorynkoł o kturej muwisz jest gilera runner a olej to ja leje 2T Syntetic/Orlen
www.sts.go.pl <--- grzech nie wejść | | http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 6146184318
-
stefek - Świeżak
to nalej syntetyka shella albo castrola r2 racing bike
Piaggio NRG Extreme Sport Series tuning 130 km/h !
CRASH !!! NRG ROZWALONY !!
CRASH !!! NRG ROZWALONY !!
- Piotrek_187
- Świeżak
problem jest taki żą oleju jest za dużo bo przez pomyłkę wlałem do zbiornika z benzynoł, benzyne zmieszanoł z olejem która miała iść do kosiarki i co ja mam teraz zrobić jak on nawet niechce odpalić a jak odpali to zaraz gaśnie. Wiem że to jest śmieszne ale i poważne.
-
stefek - Świeżak
Tego się nie da czytać oł, kturej, OMG...
Jeżeli jesteś taki poważny, to spuść tą benzyne z baku i wlej czystą Jeżeli przez pomyłke nalałbyś wody do baku to też byś go próbował zapalić dotąd aż wszystko zniknie z baku?
KtoÅ› w czymÅ› widzi problem?
Jeżeli jesteś taki poważny, to spuść tą benzyne z baku i wlej czystą Jeżeli przez pomyłke nalałbyś wody do baku to też byś go próbował zapalić dotąd aż wszystko zniknie z baku?
KtoÅ› w czymÅ› widzi problem?
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość