Zobacz wÄ…tek - gilera rcr 50 problem ze sprzeglem pomocy
NAS Analytics TAG

gilera rcr 50 problem ze sprzeglem pomocy

i inne małe pojemności
_________

gilera rcr 50 problem ze sprzeglem pomocy

Postprzez CiastuÅ› <3 » 28/11/2012, 17:58

przepraszam za bledy ktore popelnie ale moj telefon tego nie ogarnia. potem poprawie na kompie. problem jest w tym, ze dzis 100m od domu wcisnalem sprzeglo podczas jazdy i troche pogazowalem. nagle cos wyskoczylo i sprzeglo przestalo dzialac :/. balem sie ze cos psuje bo musialem redukowac bez sprzegla. probowalem cos regulowac i nic nie pomoglo. wbilem luz bez sprzegla a teraz 2 zeby sprawdzic czy chodzi i nadal nie dziala. pomozcie prosze. a i gdy odpaliam moto to wbija sie od razu na maksymalne obroty i nie chce zejsc. tez regulacja nie pomaga. mam nadzieje, ze to nie jest cos powaznego. pomocy :/ stresuje sie, ze cos sie stalo ale to tylko przygazowka wiec nie rozumiem. nigdy czegos takiej nie mialem. a linki wciskaja sie normalnie przy nacisnieciu klamki
CiastuÅ› <3
Świeżak

Postprzez mzsm125 » 28/11/2012, 18:14

Linka ci od sprzęgła nie poszła ,sprawdzałeś???

A cd maksymalnych obrotów to mam złą wiadomość , mój kumpel miał podobny problem i okazało się ,że zatarł silnik , potem moto wkręcało się na obroty i można było sobie regulować do usranej śmierci , nic to nie dało . Ale jeśli po 3min na luzie Ci nie gaśnie to nie powinien być zatarty. pzdr
mzsm125
Świeżak

Postprzez CiastuÅ› <3 » 28/11/2012, 19:04

temat do zamkniecia. przepraszam za problem. tarczki sprzegla mi sie posklejaly tak mi sie wydaje :)
CiastuÅ› <3
Świeżak

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê