2
- 

theriddlen
- Świeżak
Zainstalowałem Carbona na laptopie młodej  Co prawda, na najwyższych detalach i rozdzielczości trochę się grzeje, ale mam już na to rozwiązanie: młoda dostanie pod choinkę podkładkę chłodzącą
  Co prawda, na najwyższych detalach i rozdzielczości trochę się grzeje, ale mam już na to rozwiązanie: młoda dostanie pod choinkę podkładkę chłodzącą  sesesesese
  sesesesese  

Chyba się uzależniłem od tej gry
				 Co prawda, na najwyższych detalach i rozdzielczości trochę się grzeje, ale mam już na to rozwiązanie: młoda dostanie pod choinkę podkładkę chłodzącą
  Co prawda, na najwyższych detalach i rozdzielczości trochę się grzeje, ale mam już na to rozwiązanie: młoda dostanie pod choinkę podkładkę chłodzącą  sesesesese
  sesesesese  

Chyba się uzależniłem od tej gry

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
			- 

ASR1927
- Moderator
Oo tak na nad NFS Porsche 2000 przesiedziało się dobrych parę miesięcy, to była gra! Kolejne części już mnie tak nie wciągnęły.

- 

motoluka
- VIP Åšcigacz.pl
Dokładnie choć grałem w to jak miałem mało latek ;p  Właśnie po raz enty bęe próbował przejść starlancer ;p  nigdy nie mogłem tego przejść, może to przez  słaby angielski kiedyś ;p  
Teraz może się uda, joistick w łapę i idę pogrywać.
				Teraz może się uda, joistick w łapę i idę pogrywać.
Zastrzeżenia na PW.
			- 

Boshi
- VIP Åšcigacz.pl
Hot pursuit 2 jeszcze był dobry i pierwszy Underground:-) No i EuroTruck simulator też dobry, specjalnie dla niego kupiłem na giełdzie kierownicę  W sumie to Carbona tak lubię bo jest sprzęgło i muscle car'y
 W sumie to Carbona tak lubię bo jest sprzęgło i muscle car'y
				 W sumie to Carbona tak lubię bo jest sprzęgło i muscle car'y
 W sumie to Carbona tak lubię bo jest sprzęgło i muscle car'yThey won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
			- 

ASR1927
- Moderator
Zawsze myślałem czy nie zainwestować w PS3 i kierownicę z lewarkiem i wszystkimi trzema pedałami.

- 

motoluka
- VIP Åšcigacz.pl
A, to o tym carbonie mówicie.
Dodge Viper w tej gierce urywa dupÄ™ 

Z kolei w NFS MW najbardziej lubiłem CLK 500. Zawsze na manualu, 7 biegów, także było w czym wybierać. No i zawsze się z 2. biegu ruszało 
W nowsze już nie grałem...

Dodge Viper w tej gierce urywa dupÄ™

Z kolei w NFS MW najbardziej lubiłem CLK 500. Zawsze na manualu, 7 biegów, także było w czym wybierać. No i zawsze się z 2. biegu ruszało

W nowsze już nie grałem...
- 

Walenty
- Moderator
Olek przestan straszyc ludzi tymi drastycznymi zdjeciami. Jeszcze ktos mlodszy jest sklonny pomyslec, ze tak ma wygladac fajna du...a.
Ma wygladac tak:

A jak juz sie upierasz na dziare to niech wyglada tak:

A nie te czorty, ktore wklejasz

Ma wygladac tak:

A jak juz sie upierasz na dziare to niech wyglada tak:

A nie te czorty, ktore wklejasz

- 

mirekm71
- VIP Åšcigacz.pl
olek i mirek przestancie, bo dziewczyny z forum wpadnÄ… w kompleksy
				(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
			- 

madcap
- Administrator
madcap napisał(a):olek i mirek przestancie, bo dziewczyny z forum wpadną w kompleksy
No coz. Wszyscy rodzimy sie z jednakowymi szansami. Zapraszamy panie do wklejania fotek

- 

mirekm71
- VIP Åšcigacz.pl
nie ma takiej możliwości
hermafrodytyzm to błąd genetyczny
				hermafrodytyzm to błąd genetyczny
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
			- 

madcap
- Administrator
Wiecie co Wam powiem? Praca w fabryce na czterobrygadówce miała jeden zasadniczy plus. Nie było syndromu poniedziałku  

Ale nic to, nagrałem sobie nową płytkę z rock and rollem do wozu, także jutrzejszy dzień w pracy będzie wesoły. ACDC i te sprawy Oczywiście wszystkie utwory pozyskałem drogą legalną
  Oczywiście wszystkie utwory pozyskałem drogą legalną 

Ale nic to, nagrałem sobie nową płytkę z rock and rollem do wozu, także jutrzejszy dzień w pracy będzie wesoły. ACDC i te sprawy
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
			- 

ASR1927
- Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości