LUKAĆ ! WAŻNE :D
• Strona 1 z 1
LUKAĆ ! WAŻNE :D
http://wideo.onet.pl/moto-zmiany-w-prze ... 441,w.html -> no to panowie jesteśmy w niebie 

- Listus17
- Świeżak
za dużo gdyby i jeśli
na razie nie ma co robić sobie hurraoptymizmu
na razie nie ma co robić sobie hurraoptymizmu
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Na interii pojawił się artykuł o nowym prawie jazdy http://m.interia.pl/motoryzacja/news,1877569,3461
Jednak z niego wynika że przepisy wejdą w życie 19.
Jednak z niego wynika że przepisy wejdą w życie 19.
- qwegrzyn
- Świeżak
Dziś sporo czytałem, i doczytałem, ze ma wejść tylko kilka rzeczy.
Ludzie z WORDów mówili, że nowe kategorie na A, praktyczne zaliczanie na A oraz wszystkie teoretyczne testy mają wejść 19 stycznia, a resztę rzeczy (czyli te dot. pozostałych kategorii) mają wejść z opóźnieniem.
Każdy serwis mówi co innego, bo ma innych informatorów...
[ten koment piszę zanim obejrzałem filmik
]
Ludzie z WORDów mówili, że nowe kategorie na A, praktyczne zaliczanie na A oraz wszystkie teoretyczne testy mają wejść 19 stycznia, a resztę rzeczy (czyli te dot. pozostałych kategorii) mają wejść z opóźnieniem.
Każdy serwis mówi co innego, bo ma innych informatorów...
[ten koment piszę zanim obejrzałem filmik

- Turkli
- Świeżak
mowicie ludzie glupoty, wszedzie wiadomo ze zadnego a2 narazie nie bedzie a wy sie na zapas przejmujecie bez potrzeby
Pisza ze te zmiany dla nas nie korzystne dopiero w 2016 a jak sie testow boicie to trzeba bylo a1 robic a nie teraz plakac.

r6
- kaktusik
- Świeżak
Po co w ogóle te emocje? Jak ktoś nie ma prawka to trzeba iść na kurs, potem umówić się na egzamin i zdać co każą. Prosta sprawa. Nie rozumiem tego podniecenia i wałkowania tematu przez długie miesiące.
ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości