2
Boshi, jak ja zdwałem to typ, który lata na gixerze litrowym k4 (przynajmniej tak mówił) na ósemce zaliczył glebę.
a dzieciak ode mnie z okalicy zdał za 6 razem. 5x ósemka fail. kupił r6. rozwalił.
a dzieciak ode mnie z okalicy zdał za 6 razem. 5x ósemka fail. kupił r6. rozwalił.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Jak na takim malym gowienku 125, badz 250 mozna zaliczyc glebe na osemce xO ? Ja fazerem trzaskalem osemki bez problemu
Swoja droga na 99% podjalem decyzje, chyba odpuszcze sobie e39 i zakupie 600rr z usd.

-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
cycu_rsko napisał(a):(...)Jutro jade sie zapisac na C+E
Ciekawe za ktorym zdam
jak zdawałbyś w Ciechanowie to miałbyś szansę za pierwszym

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Kaai napisał(a):Boshi, jak ja zdwałem to typ, który lata na gixerze litrowym k4 (przynajmniej tak mówił) na ósemce zaliczył glebę.
Tak bywa, teraz zbierać kasę i po wakacjach myślę że w końcu coś się zakupi

-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Boshi napisał(a):Kaai napisał(a):Boshi, jak ja zdwałem to typ, który lata na gixerze litrowym k4 (przynajmniej tak mówił) na ósemce zaliczył glebę.
Tak bywa, teraz zbierać kasę i po wakacjach myślę że w końcu coś się zakupi
byłem przekonany, że już na czymś jeździsz.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
dlaczego tam?
nie znam miasta w którym jest WORD o prostszej konstrukcji
2 ronda i kilka ulic
(sic!)
na poważnie
ludzie którzy nie mogą gdziekolwiek indziej zdać (mam na mysli totalne pierdoły od których na drodze zachowaj nas losie i niedolo), przenoszą papiery do Ciechanowa i tam zdają.
nie znam miasta w którym jest WORD o prostszej konstrukcji
2 ronda i kilka ulic
(sic!)
na poważnie
ludzie którzy nie mogą gdziekolwiek indziej zdać (mam na mysli totalne pierdoły od których na drodze zachowaj nas losie i niedolo), przenoszą papiery do Ciechanowa i tam zdają.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
O jejku czepiasz siÄ™
5 stów.
Ogólnie to na mieście miałem jedną głupią sytuację, na światłach pod wiaduktem jadę za kolumną już skręcam a tu patrzę gdy jestem za linią zatrzymania obok sygnalizatora, że nagle światło na żólte mi się zapaliło.. To po heblach ostro. Egzaminator też i sobie stałem z 0,5 długością za tą liną i czekałem na zielone. Po egzaminie egzaminator powiedział, że dobre wyczucie hamulca i tylel

Ogólnie to na mieście miałem jedną głupią sytuację, na światłach pod wiaduktem jadę za kolumną już skręcam a tu patrzę gdy jestem za linią zatrzymania obok sygnalizatora, że nagle światło na żólte mi się zapaliło.. To po heblach ostro. Egzaminator też i sobie stałem z 0,5 długością za tą liną i czekałem na zielone. Po egzaminie egzaminator powiedział, że dobre wyczucie hamulca i tylel
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
cycu_rsko napisał(a):Mad
Co mi po tym ze jest proste miasto...
Jak nie umiem jezdzic to nigdzie nie zdam. Jesli mam zdac prawko, a uczyc sie jezdzic dopiero jak bede mial kwit to po co w ogole te egzaminy
Zalozenie ze kurs czy egzamin naucza cie jezdzic jest raczej optymistyczne tak czy inaczej

-
Dominik_K70 - Świeżak
Dominik_K70 napisał(a):cycu_rsko napisał(a):Mad
Co mi po tym ze jest proste miasto...
Jak nie umiem jezdzic to nigdzie nie zdam. Jesli mam zdac prawko, a uczyc sie jezdzic dopiero jak bede mial kwit to po co w ogole te egzaminy
Zalozenie ze kurs czy egzamin naucza cie jezdzic jest raczej optymistyczne tak czy inaczej
Hahaha
Chłopak żyje naprawdę wielkimi ideałami.
Speed Triple 955i
KTM 450 EXC
KTM 450 EXC
-
dominik528 - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość