1
Jutro lece na Czechy. Asr mnie olal jade sam.
Chcialbym poinformowac szanowne grono, ze o ile 21.12 jednak nie nastapi koniec swiata to za kilka lat czeka nas inna niespodzianka. Na naszym globie bedzie strasznie wialo poniewaz ziemia bedzie plaska jak... Bardzo plaska. Nie wykluczone, ze nawet cofniemy sie do poczatku powstania swiata, kiedy to Ziemia byla plaska. Wszystkiemu winni sa quadowcy.
http://m.bielskobiala.gazeta.pl/bielsko ... zlaki.html
Oni "rozjezdzaja" gory. Najnowsze poprawki kartograficzne juz maja zawierac -500 metrow do kazdego rozjechanego szczytu. Np Mount Everest 8350 mnpm. Juz 500 rozjechane przez quady.
Jesli chodzi o autora filmu to przypomina mi sie pewna sytuacja. Wsiada do mnie znajomy w rynku i mowi-
Kolega- Zawiez mnie do domu bo nie dojde. Ledwie dotarlem do parku a juz mnie dwoch gowniazy zaczepia.
Ja- no tak. Czlowiek wyszedl na piwko a gowniaze juz sie sadza. Nie kazdy lubi sie bic.
Kolega- Nie! Ja sie lubie bic. Ja sie bardzo lubie bic. Tylko dostanie gnojek z liscia i zaraz poleci na paly....
Podejrzewam, ze chlopak jest na jakims warunku bo siedzial za zabojstwo a jeszcze mlodo wyszedl.
Chcialbym poinformowac szanowne grono, ze o ile 21.12 jednak nie nastapi koniec swiata to za kilka lat czeka nas inna niespodzianka. Na naszym globie bedzie strasznie wialo poniewaz ziemia bedzie plaska jak... Bardzo plaska. Nie wykluczone, ze nawet cofniemy sie do poczatku powstania swiata, kiedy to Ziemia byla plaska. Wszystkiemu winni sa quadowcy.
Oni "rozjezdzaja" gory. Najnowsze poprawki kartograficzne juz maja zawierac -500 metrow do kazdego rozjechanego szczytu. Np Mount Everest 8350 mnpm. Juz 500 rozjechane przez quady.
Jesli chodzi o autora filmu to przypomina mi sie pewna sytuacja. Wsiada do mnie znajomy w rynku i mowi-
Kolega- Zawiez mnie do domu bo nie dojde. Ledwie dotarlem do parku a juz mnie dwoch gowniazy zaczepia.
Ja- no tak. Czlowiek wyszedl na piwko a gowniaze juz sie sadza. Nie kazdy lubi sie bic.
Kolega- Nie! Ja sie lubie bic. Ja sie bardzo lubie bic. Tylko dostanie gnojek z liscia i zaraz poleci na paly....
Podejrzewam, ze chlopak jest na jakims warunku bo siedzial za zabojstwo a jeszcze mlodo wyszedl.
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
mirekm71 napisał(a):Jutro lece na Czechy. Asr mnie olal jade sam.
Trochę nie ogarnąłem o co Ci chodzi, ale ten gość na quadzie to jakiś po**bany... Przez najbliższe parę lat nie powinien wychodzić na wolność... A co do samej idei jeżdżenia po lasach/górach to nie mam nic przeciwko, o ile nie jest to blisko domów (wtedy nikomu hałas nie przeszkadza) ani nie przecina się jakiś szlaków turystycznych- wiadomo, można na kogoś najechać.
- drug0n
- Bywalec
drug0n napisał(a):Trochę nie ogarnąłem o co Ci chodzi, ale ten gość na quadzie to jakiś po**bany... Przez najbliższe parę lat nie powinien wychodzić na wolność...
Jestem absolutnym przeciwnikiem uzywania przemocy fizycznej ale wiele razy w zyciu spotkalem sie z sytuacjami, w ktorych ktos prosil sie, zeby dostac w ryj. W tym przypadku prosil i sie doprosil. W moich oczach kierowca quada jest oczyszczony a prawo niech sobie stanowi swoje. W d...e mam prawo, ktore robi z Nas tresowane swinie.
Na poczatku z naglowek zrozumialem, jakoby nastapilo przypadkowe potracenie turysty- wypadek. Ale na filmie wyraznie bylo pokazane jak koles prosil i wyprosil.
-
Szczerze to nie oglądałem całości i jakoś nie zamierzam, bo mierzi mnie takie coś, tak jak z tym filmikiem z supermoto na torze dla pojazdów rc. Nie ważne kto miał racje i tak jak się ogląda to człowieka denerwuje
Ale przechodząc do sedna to dlaczego uważasz, że gość się doprosił? Rozumiem dać w twarz, ale najechać quadem?! Mógł go nastraszyć i przejechać blisko, dać w palnik i odjechać, ale to już lekka przesada. Tym bardziej spójrz jak nakręcił całą sytuację.

Ale przechodząc do sedna to dlaczego uważasz, że gość się doprosił? Rozumiem dać w twarz, ale najechać quadem?! Mógł go nastraszyć i przejechać blisko, dać w palnik i odjechać, ale to już lekka przesada. Tym bardziej spójrz jak nakręcił całą sytuację.
- drug0n
- Bywalec
Wychodze z zalozenia, ze nie wszystko co sie dzieje w kolo musi sie nam podobac. Kazdy ma swoje zycie i swoje sposoby na realizacje planow. Jako, ze jestem osoba asertywna jestem sklonny zrozumiec, ze ktos potrzebowal wyrazic swoje niezadowolenie i negatywna opinie. Ale koles z filmu posunal sie o krok...? Kilka krokow za daleko i poniosl konsekwencje. Nie bede dochodzil, czy ktos kto zostal wyprowadzony z rownowagi uzyl wlasciwego sposobu na wyrazenie swojego wkur...nia. Moze powinien wybic mu ze dwa zeby, moze go opluc a moze sprzedac liscia? Potracil go quadem. W afekcie. Nie bede go za to ganil ani chwalil. Jeb...al mu to jeb...al i po co drazyc temat
. Koles chcial miec nagrany jakis konkretny material to ma. Najpierw sie prosil potem polecial na policje. Zwykla piz...a. Dobra nauczka dla potencjalnych zatruwaczy zyc innych.

-
Drodzy rodacy, otóż pytam ja się Was jak to jest, że przebywając za przysłowiową międzą 100% czystej krwi Polacy podają się za Niemców?! Toż już taki wstyd być Polakiem?
Taka sytuacja w knajpie - kumpel za barem. Wokoło trochę turystytów, trochę lokalnych klientów. Podchodzi laska do baru (po 30tce) w zupełnej nieświadomości, że za barem też Polak. Nawiązuje z kimś rozmowę i mówi, że 'we are german' bla bla bla...
I tak cały wieczór. Kumpel się uśmiecha i mówi do mnie "o patrz, o inteligencji rozmawiają". Trochę się zdziwili gdy na koniec powiedział im "dobranoc".
Taka sytuacja w knajpie - kumpel za barem. Wokoło trochę turystytów, trochę lokalnych klientów. Podchodzi laska do baru (po 30tce) w zupełnej nieświadomości, że za barem też Polak. Nawiązuje z kimś rozmowę i mówi, że 'we are german' bla bla bla...
I tak cały wieczór. Kumpel się uśmiecha i mówi do mnie "o patrz, o inteligencji rozmawiają". Trochę się zdziwili gdy na koniec powiedział im "dobranoc".

-
bryk77 - Stały bywalec
Wielu ludziom odwala na emigracji, nie wszystkim ale są "przypadki", u nas jeden koleś wyjechał na miesiąc do niemiec i po powrocie wyskoczył z tekstem "a u nas w niemczech to...". Po mojemu zwykłe tępaki
Swirus
Dobrze temu społeczniakowi. Całkiem ich powaliło, faktycznie stanie się coś jak ktoś rozjedzie kilka opadłych liści.
Zresztą, jakie tam "rozjechał" lekko go dotkną, albo i nie, a koleś jak zobaczył że na jego jedzie to z samego wrażenia padł na glebę.

Swirus

Zresztą, jakie tam "rozjechał" lekko go dotkną, albo i nie, a koleś jak zobaczył że na jego jedzie to z samego wrażenia padł na glebę.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Walenty napisał(a):drug0n napisał(a):(...) Rozumiem dać w twarz, ale najechać quadem?! (...)
Widzę, że masz zasady
Dobry filmik, dajcie więcej.
E tam takie zasady, wyższa kultura jest wtedy, jak po całej nocy "damie" robisz śniadanie

- drug0n
- Bywalec
-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość