1
neuros napisał(a):Obstaję przy xj6. Fajną dwuletnią fzs600 to ja mam na miejscu do kupienia za całkiem przyzwoitą cenę. Kumpel się zaobrączkował i żona dała ultimatumSwoją drogą to chamskie tak pozbawiać kogoś jego pasji.
FZS600 JUŻ OD DAWNA NIE JEST PRODUKOWANA!!! Ile razy mam powtarzać, fz6 to nie to samo

Ale swoją drogą to bardzo niemiłe, że mnie tak olałaś...
Po co wrzaski urzÄ…dzasz na forum

przeczytaj jeszcze raz regulamin

senekkorzenna
- drug0n
- Bywalec
Wybacz, ma nieuwaga sprowadziła dwa zera do prawie że nowej fz6...
A przy mnie to pierwszy raz mówisz, więc nie wiem ile razy jeszcze będziesz powtarzać
Zazwyczaj szybko zapamiętuję takie rzeczy 

Four wheels move your Body, Two wheels move your Soul...
-
neuros - Świeżak
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
neuros twoje avki sÄ… bjuti
a poniedziałek znów lecę do Szwajcarii, nie trawię tego narodu, francuska megalomania połączona z greckim lenistwem
a poniedziałek znów lecę do Szwajcarii, nie trawię tego narodu, francuska megalomania połączona z greckim lenistwem
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
A ja uwazam szwajcarie za najfajnieszy kraj, czysto, ludzie normalni, mnie sie tam podoba.
O ile wiecej moze palic skuter podczas docierania? Nie wiem jeszcze ile pali ale niepodoba mi sie fakt, ze zamiast raz w tygodniu wyglada na to,ze musze tankowac co 3 dzien
Nie taki byl plan
O ile wiecej moze palic skuter podczas docierania? Nie wiem jeszcze ile pali ale niepodoba mi sie fakt, ze zamiast raz w tygodniu wyglada na to,ze musze tankowac co 3 dzien

Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
@ motoluka
Wiesz co, jak nie znajdę xj, to właściwie byłabym skłonna rozważyć fz6 s2. Tylko że to 100 kucyków ma. Musiałabym mocno hamować mój temperament, żeby nie szaleć za bardzo. Ale przyznaję, że to kuszące
Powiedz o nim coś więcej.
@ madcap
Gracias
Dobrze mieć znajomości wśród fotografów 
Wiesz co, jak nie znajdę xj, to właściwie byłabym skłonna rozważyć fz6 s2. Tylko że to 100 kucyków ma. Musiałabym mocno hamować mój temperament, żeby nie szaleć za bardzo. Ale przyznaję, że to kuszące

@ madcap
Gracias

-
neuros - Świeżak
madcap napisał(a):a poniedziałek znów lecę do Szwajcarii, nie trawię tego narodu, francuska megalomania połączona z greckim lenistwem
Ale za to jakie widoki

-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
neuros, FZ6 S2 jest jeden segment wyżej niż XJ6, w stosunku do poprzedniego modelu ma kilka zmian, tutaj dokładnie możesz o nich poczytać http://www.scigacz.pl/Yamaha,FZ6,S2,i,FZ6,3167.html na pierwszy rzut oka zauważysz poprawioną kanapę co zwiększa wygodę no ale także jest parę elementów zmniejszających wagę. Jak masz jakieś konkretne pytania to wal śmiało. Jeśli to pierwszy sprzęt to faktycznie XJ6 jest znacznie lepszym rozwiązaniem. Ja na swojej FZ6 S2 śmigam od wiosny, nie planuję co prawda rozstania, ale w związku z możliwością podjęcia nowej pracy (nic pewnego na razie) możliwe, że będę potrzebował skierować się na nowy sezon ku turystycznemu enduro a i Tiger Explorer 1200 patrzy i mówi weź mnie 

-
a jakie widoki ma człowiek z kobyły?
granica, urząd celny, skład, granica
granica, urząd celny, skład, granica
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
drug0n napisał(a):Weź moją fzs600- hamulce od r1, rama od kilofazera, gumy 110 i 160, więc kupisz za marne grosze, pali 5,5, za różnicę w cenie pomiędzy fz6 a moim fzs będziesz mieć paliwa na najbliższe 10 lat
Też dobre rozwiązanie i jeszcze na ladacznice Ci wystarczy hehe, a ja na Twoim neuros miejscu zainteresowałbym się ER6 bo ma dużo ciekawszą charakterystykę silnika aniżeli XJ6 i niższe spalanie jeśli ktoś się przy tym upiera a ostatnio to modny temat.
-
Ale to mi ma na ladacznice wystarczyć?
ER6 też rozważam. Cenowo stoi niżej niż xj6. Jeździłam i jednym i drugim. Lepiej mi się prowadzi xj. Co do spalania to nie zwracam na to aż tak dużej uwagi. I tak będzie palił mniej niż samochód.

-
neuros - Świeżak
kuena, ale pada, aż żal z budy głowę wystawić
-
madcap - Administrator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości