Husqvarna WR 125 - wszystko o modelu
I chyba tak zrobie. Najłatwiej, najpewniej, najlepiej i takie tam 

Husqvarna WR

motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
- yamaha yz 125
- Świeżak
Tuning ma być a nie jakieś tam fabryczne pierdoły
I mam jeszcze jedno pytanie dotyczące malowania proszkowego-co z elementami, których się nie maluje? Np. środek główki ramy. Trzeba zatkać sobie samemu, czy mówi się jak i co pomalować i oni sami się tym zajmują?
A co do mojej WR to wahacz już wyczyściłem, nasmarowałem i mógłbym malować, ale nie mam farby

I mam jeszcze jedno pytanie dotyczące malowania proszkowego-co z elementami, których się nie maluje? Np. środek główki ramy. Trzeba zatkać sobie samemu, czy mówi się jak i co pomalować i oni sami się tym zajmują?
A co do mojej WR to wahacz już wyczyściłem, nasmarowałem i mógłbym malować, ale nie mam farby

Husqvarna WR

motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
W związku z tym, że z babą od malowania proszkowego się nie dogadałem, to pomalowałem wczoraj wahacz i pierwszą warstwę na ramie. Wyczyściłem wahacz, prysnęłem sprężynę i pare innych elementów. Zdjęcia "po robocie" wrzucę, jak zrobię.
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
Wrąbałem zdjęcia na pierwszej stronie

Wrąbałem zdjęcia na pierwszej stronie

Husqvarna WR

-
panzernacker - Bywalec
Nie chce mi sie pisać tego "E"
A czym one tak właściwie się różnią?

A czym one tak właściwie się różnią?
Husqvarna WR

-
panzernacker - Bywalec
Nie mam rozrusznika, a model w dokumentach nie jest określony... 

Husqvarna WR

-
panzernacker - Bywalec
dokladnie WRE a WR to niebo a ziemia roznice sa bardzo kolosalne
WR ma o wiele bardziej wysilony silnik niz WRE i zawiecha tez jest lepsza
nie wroze tej farbie na ramie dlugiej przyszlosci, kto to maluje rame farba do plotu
jesli ci ta farba wytrzyma dwa tygodnie to bedzie sukces, a po za tym to bedzie wygladalo masakrycznie aha i przypadkiem nie maluj plastikow
fotki mojej WR
http://www.bikepics.com/members/mrdamian/02wr125
pozdro

nie wroze tej farbie na ramie dlugiej przyszlosci, kto to maluje rame farba do plotu

fotki mojej WR

pozdro
-
mxDAmian - Świeżak
mxDAmian napisał(a):dokladnie WRE a WR to niebo a ziemia roznice sa bardzo kolosalne![]()
nie wroze tej farbie na ramie dlugiej przyszlosci, kto to maluje rame farba do plotu![]()
jesli ci ta farba wytrzyma dwa tygodnie to bedzie sukces, a po za tym to bedzie wygladalo masakrycznie aha i przypadkiem nie maluj plastikow
![]()
fotki mojej WRhttp://www.bikepics.com/members/mrdamian/02wr125
pozdro
Gówno prawda, to co gadasz

Po pierwsze to różnice nie są kolosalne, ale nie bede wypowiadał się w tym temacie, bo nie jezdziłem obydwoma i nie znam ich pod względem technicznym.
Po drugie, co do farby, to NIE jest to farba do płotu i ma 6 lat gwarancji przed korozją.
I żadne dwa tygodnie, wcześniej malowałem też rame, a 2 tygodzie, a 4 lata, bez najmniejszego uszczerbku to chyba jest różnica

Po trzecie. Nie widziałeś, to co gadasz że masakrycznie?
Po czwarte to malowanie plastików w teren?
Walniesz raz o ziemie i co?
I co w ogóle gadasaz zebym nie malował? Moze mam w domu pistolet, farby, airbrusha i inne pierdoły?
A tak w ogóle jak masz tutaj pierdzielić o takich rzeczach, to lepiej daj sobie spokój.
Tatuś z nadmiarem kasiory Ci moto kupił?
I teraz do wszystich lajtowszych na tym forum

Rama pomalowana, stoi na kołach, instalacja wepchana, silnik wcisnięty, jeszce plastiki i można pociskać;P

I amortyzator przed tuningiem

i po:

Ostatnio edytowano 5/12/2007, 18:01 przez panzernacker, łącznie edytowano 2 razy
Husqvarna WR

-
panzernacker - Bywalec
no widze ze koles masz tyle poejcia o swoim motocyklu co 3 latek o seksie
dobra rob sobie co chcesz ja wiem swoje, tylko szkoda bylo motocykla robierac bo wiecej bedzie szkod niz pozytku, ale nie moja sprawa ja malowalem rame proszkowo i nawet rys nie widac przynajmniej nie bede sie martwił ze zaraz farba mi odpadnie
aha i cofnij sie do pierwszej klasy gdzie uczyli czytac ze zrozumieniem bo nie przypominam sobie zebym pisal zebys plastiki malowal
pozdro
dobra rob sobie co chcesz ja wiem swoje, tylko szkoda bylo motocykla robierac bo wiecej bedzie szkod niz pozytku, ale nie moja sprawa ja malowalem rame proszkowo i nawet rys nie widac przynajmniej nie bede sie martwił ze zaraz farba mi odpadnie
aha i cofnij sie do pierwszej klasy gdzie uczyli czytac ze zrozumieniem bo nie przypominam sobie zebym pisal zebys plastiki malowal
pozdro
KTM SX 125 | | http://www.bikepics.com/members/mrdamian/02125sx/ | 

-
mxDAmian - Świeżak
ta, 3 latek może mieć więcej pojęcia niż Ty...
Szkoda że rozbierałem, tylko że prawie złożony już jakoś jest.
Tobie też by sie przydało zachaczyć o podstawówkę, bo napisałem że nie znam różnic między OBYDWOMA i nie znam OBYDWÓCH pod względem tecnicznym, co nie znaczy że nie znam swojego. a tak w ogóle to kupiłem go dopiero ze 2 tygodnie temu i nie mam jeszcze instrukcji obsługi.
A co do malowania plastików to napisałem że nie mam zamiaru malować. po prostu jakoś mnie tak głupio ostrzegłeś, jak bym nie wiedział czego plastiki są... z plastiku.
I odwal sie od farby, z pomalowania samemu więcej satysfakcji przynajmniej jest(nie mam nic do malowania proszkowego).
A tak w ogóle to jest temat o WR-ce, a nie o farbach...
Szkoda że rozbierałem, tylko że prawie złożony już jakoś jest.
Tobie też by sie przydało zachaczyć o podstawówkę, bo napisałem że nie znam różnic między OBYDWOMA i nie znam OBYDWÓCH pod względem tecnicznym, co nie znaczy że nie znam swojego. a tak w ogóle to kupiłem go dopiero ze 2 tygodnie temu i nie mam jeszcze instrukcji obsługi.
A co do malowania plastików to napisałem że nie mam zamiaru malować. po prostu jakoś mnie tak głupio ostrzegłeś, jak bym nie wiedział czego plastiki są... z plastiku.

I odwal sie od farby, z pomalowania samemu więcej satysfakcji przynajmniej jest(nie mam nic do malowania proszkowego).
A tak w ogóle to jest temat o WR-ce, a nie o farbach...
Ostatnio edytowano 5/12/2007, 19:01 przez panzernacker, łącznie edytowano 1 raz
Husqvarna WR

-
panzernacker - Bywalec
mxDAmian nie wiem czy wiesz, ale w tamtych rocznikach różnica między WR, a WRE nie była tak duża, więc nie wiem po co się tak rzucasz. Nie bierz tego za personalnie, ale Twoja WR wcale nie jest taka świetna i nie ma się czym podniecać.
Kolega panzernacker nie musi odrazu wszystkiego wiedzieć, a jak ma ochotę pomalować ramę taką farbą to niech maluje. Jeśli się przyłożył to nic mu nie będzie schodzić.
Kolega panzernacker nie musi odrazu wszystkiego wiedzieć, a jak ma ochotę pomalować ramę taką farbą to niech maluje. Jeśli się przyłożył to nic mu nie będzie schodzić.
-
Beavis - Moderator
a czy ja cos mowilem ze jest swietna?! mojej WR do swietnosci jeszcze wiele brakuje, ale pracuje nad tym
jesli w rocznikach ponizej "00 zmiany nie sa wielkie to zwracam honor, ale wiem ze roczniki powyzej "00 roznia sie bardzo

jesli w rocznikach ponizej "00 zmiany nie sa wielkie to zwracam honor, ale wiem ze roczniki powyzej "00 roznia sie bardzo
KTM SX 125 | | http://www.bikepics.com/members/mrdamian/02125sx/ | 

-
mxDAmian - Świeżak
Właśnie szukam instrukcji(Husqvarna wre 125 97") i nie moge znaleść. Nie ma ktoś przypadkiem do opchniecia, albo nie wiecie gdzie mozna kupić?
Husqvarna WR

-
panzernacker - Bywalec
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości