Ścigacz za około 10tys
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Ścigacz za około 10tys
Cześć
Przychodzi pora wymienić sprzęt bo ten zdecydowanie wieje nudą, tak więc zwracam się o pomoc:D Są tysiące topiców o tym co na pierwsze moto, ale ciężko znaleźć coś o tym co później, szczególnie, że na kolejne motocykle są już w miarę wyraźnie sprecyzowane oczekiwania. Początkowo byłem z uporem maniaka nastawiony na SV650n, ale jakiś czas temu mi przeszło i teraz chcę śgiga. A może dokładniej: nie musi to być ścigacz ale chcę żeby to to miało pełne owiewki (więc taki fazerek s odpada). Mam zamiar go nie wymieniać przez najbliższe 4 lata więc pasuje żeby szybko się nie znudziło. Jestem pewny, że nie słyszałem o wielu mniej znanych opcjach, więc liczę, że dowiem się tutaj czegoś nowego.
Po tym krótkim wstępie ankieta:
- Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie)?
2.5 sezonu na GS500, około 14 tyś km
- Wiek, waga, wzrost,
23, 75, 175
- Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych?
Głównie miasto (do pracy, latanie dla relaksu) i najwyżej co parę tygodni trasa do 200 km. Procentowo 90% miasto 10% trasa
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?
Ile się da, zakładam, że około 6000
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
Ciuchy są w komplecie, tak więc na sam moto około 10 tyś
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?
Ile będzie trzeba
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
Sportowe
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
CBR F4i, GSXR (ale dopiero od 2004, a tego raczej za 10k nie wyrwÄ™)
Przychodzi pora wymienić sprzęt bo ten zdecydowanie wieje nudą, tak więc zwracam się o pomoc:D Są tysiące topiców o tym co na pierwsze moto, ale ciężko znaleźć coś o tym co później, szczególnie, że na kolejne motocykle są już w miarę wyraźnie sprecyzowane oczekiwania. Początkowo byłem z uporem maniaka nastawiony na SV650n, ale jakiś czas temu mi przeszło i teraz chcę śgiga. A może dokładniej: nie musi to być ścigacz ale chcę żeby to to miało pełne owiewki (więc taki fazerek s odpada). Mam zamiar go nie wymieniać przez najbliższe 4 lata więc pasuje żeby szybko się nie znudziło. Jestem pewny, że nie słyszałem o wielu mniej znanych opcjach, więc liczę, że dowiem się tutaj czegoś nowego.
Po tym krótkim wstępie ankieta:
- Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie)?
2.5 sezonu na GS500, około 14 tyś km
- Wiek, waga, wzrost,
23, 75, 175
- Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych?
Głównie miasto (do pracy, latanie dla relaksu) i najwyżej co parę tygodni trasa do 200 km. Procentowo 90% miasto 10% trasa
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?
Ile się da, zakładam, że około 6000
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
Ciuchy są w komplecie, tak więc na sam moto około 10 tyś
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?
Ile będzie trzeba
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
Sportowe
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
CBR F4i, GSXR (ale dopiero od 2004, a tego raczej za 10k nie wyrwÄ™)
GS500E
- Conkerns
- Świeżak
Jak dolożysz 1-2tyś zł do swojej sumy to wyrwiesz kawasaki ZX636R z 2003-2004roku ogólnie to najciekawsze moto z tych roczników. Jeśli 10tyś zł to max kwota to patrz za Gixem k1-k3 jak napisał invinciblee. F4 ma sie troche nijak do sporta.
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
R6 z tych lat produkcji jest mało ciekawa. Jezdziłem modelem 2001 i jazda po miescie jest mega denerwująca. i cały czas trzeba jechac na 1-2 żeby oborty były na wysokim poziomie bo poniżej 8tyś rpm można pić kawe i palić szluga. Chłopak przelatał 14tyś km na GS500 spokojnie ogarnie 636 czy gixa.
-
Aaa no to zmienia postać rzeczy!! Suhy-19 spokojnie coś ogarniesz! pamiętaj że im więcej dasz talarów tym ciekawszy kupisz motocykl. Promocje i okazje to sa tylko w supermarketach.
Ps: witaj prawie w rodzinie
Ps: witaj prawie w rodzinie
-
2003 polecam lekturÄ™
http://www.globalsuzuki.com/motorcycle/ ... media.html
No i Google prawdÄ™ powie
http://www.google.pl/search?hl=pl&clien ... 3%20yellow
Było takie malowanie :p
http://www.globalsuzuki.com/motorcycle/ ... media.html
No i Google prawdÄ™ powie
http://www.google.pl/search?hl=pl&clien ... 3%20yellow
Było takie malowanie :p
SUZUKI GSX-R 600
-
sztan20 - Świeżak
ano rzeczywiście, ale imho i tak jedno z najlipniejszych. ni to kupa ni to sraka. żólty z granatowym tak pasuje jak posłowie w naszym rządzie.
Ogromny związek z tematem wątku, kultura na najwyższym poziomie.
Warn, jeszcze jeden i odpoczniesz od pisania.
Ogromny związek z tematem wątku, kultura na najwyższym poziomie.
Warn, jeszcze jeden i odpoczniesz od pisania.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Ku***... przecież to replika malowania corony, a on się będzie przywalał że brzydkie...
Z ładnych malowań masz żółto czarne K1,
i niebiesko-czarno-zielono/żółte K1.
Ale może lepiej kup sobie czarno czerwonego Fsporta, a moto które jeżdżą zostaw dla innych
Z ładnych malowań masz żółto czarne K1,
i niebiesko-czarno-zielono/żółte K1.
Ale może lepiej kup sobie czarno czerwonego Fsporta, a moto które jeżdżą zostaw dla innych
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Sam jesteś... Widziałeś je kiedykolwiek na żywo? Bo fotki fotkami, ale akurat K4-K5 to tyłka nie urywa.
Zresztą, kwestia gustu więc bez sensu jest się spierać. Dostałeś odpowiedź co jest lepsze, wygląd to sobie sam oceń.
Zresztą, kwestia gustu więc bez sensu jest się spierać. Dostałeś odpowiedź co jest lepsze, wygląd to sobie sam oceń.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
sisotry chłopak ma litrowe k1 w standardowym malowaniu (biało niebieskie) a typ z okolicy miał litrowe k4, ale tylko widziałem jak stał, a potem na lawecie w częściach (złapał highsidea przy 180 na autostradzie wiec nie było co zbierać za bardzo).
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Jak ktoś nigdy nie widział na żywo gixa K1-K3 to na fotkach wygląda jak mała zabaweczka w realu wszystko się zmienia. Nigdy nie zapomnę jak przyjechał chłopaczek w sprawie kupna 18lat 3 dni temu prawko zdał mniej więcej (około 170cm/70kg). Wyciągam gixa z garażu a on ku**a ale wielki, a gdy odpaliłem to blady się zrobił
Co do tematu to do 10tyś z gixera K1-K3 będziesz najbardziej zadowolony, do k4 i 636 musisz dołożyć bo nie kupisz dobrego egzemplarzu.
Co do tematu to do 10tyś z gixera K1-K3 będziesz najbardziej zadowolony, do k4 i 636 musisz dołożyć bo nie kupisz dobrego egzemplarzu.
-
coupe21 - Świeżak
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości