Dobry nowy sklep
• Strona 1 z 1
Dobry nowy sklep
Znalazłem w najnowszym świat motocykli reklamę sklepu 24mx, mają dobry asortyment, w sumie w większości offroad, ale dział MC też jest:) adres www.24mx.pl
- pointshoter
- Świeżak
Dobry sklep! A to dobre. Porównałem kilka produktów (inni szybko pewnie szybko to również zauważą), ze nie mają dobrych cen. Niektóre rzekłbym, że są w skandalicznie wysokiej cenie. Rynek oczywiście zweryfikuje wszystko sam. Ferują swóją markę Twenty (made in China?) ale spróbuj na przykład znaleźć jakieś konkretne dane na temat wytrzymałości łańchów 520 x-ring. Być może uważają, że polski klient nie taką papkę reklamową łyka. W końcu przecież wiekoszość z nas to istoty dwuotworowe.
- tonicjusz
- Świeżak
Ale może fachowcy tam siedzą, tylko co z tego, jak to tylko w internecie ?
Poza tym może chłopaki (dziewczyny?) też chcą zarobić na swój motocykl, tak jak piekarz i sprzedawca alkoholu albo inne grupy społeczne od których np musieli kupić za chorą kasę "sklep internetowy"
Może są firmy, gdzie nie chcą ludzie nosić 30 paczek dziennie z zarobkiem 3zł + 12zł zarobku na różnicy w przesyłce?
Na "zachodzie" jest to całkiem naturalne że każda grupa społeczna normalnie zarabia.
Ja np czasem sprzedaję coś na allego, ale w sklepie mam często taniej, ale może już stary jestem
Uważam, ze branża motoryzacyjna tez powinna chodzić w spodniach a nie z gaciami do kostek
!
Wyobraź sobie jakby w Twojej branży tak było i zap...racowujesz się za laskę pożal się boże klienta?
Słusznie zauważyłeś, że produkty są delikatnie mówiąc w "różnych" cenach, ale dajmy wszystkim szansę niech się wyszumią
Poza tym może chłopaki (dziewczyny?) też chcą zarobić na swój motocykl, tak jak piekarz i sprzedawca alkoholu albo inne grupy społeczne od których np musieli kupić za chorą kasę "sklep internetowy"

Może są firmy, gdzie nie chcą ludzie nosić 30 paczek dziennie z zarobkiem 3zł + 12zł zarobku na różnicy w przesyłce?
Na "zachodzie" jest to całkiem naturalne że każda grupa społeczna normalnie zarabia.
Ja np czasem sprzedaję coś na allego, ale w sklepie mam często taniej, ale może już stary jestem

Uważam, ze branża motoryzacyjna tez powinna chodzić w spodniach a nie z gaciami do kostek

Wyobraź sobie jakby w Twojej branży tak było i zap...racowujesz się za laskę pożal się boże klienta?
Słusznie zauważyłeś, że produkty są delikatnie mówiąc w "różnych" cenach, ale dajmy wszystkim szansę niech się wyszumią

Sumomoto Motocykle Kraków
-
Sumomoto - Świeżak
Produktów mają bardzo dużo, zwłaszcza takich, których wcześniej nie było. Ale wiadomo są i tacy co zamiast Shoi będą jeździli w kaskach naxa
co do twenty to nie wiem nie próbowałem tego, kupiłem kask i bluzę charger. Bluzy alpinestars i Shot mają z nowej kolekcji nie sprzed 5 lat. Kto choć trochę się interesuje offroad to wie że do tej pory była lipa z zaopatrzeniem w naszych sklepach więc mi ta strona pasuje. Pozdro

- pointshoter
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości