ODZIEZ RICHA
• Strona 1 z 1
ODZIEZ RICHA
Witam!
Przymierzam sie do zakupu kurtki tekstylnej RIX-2 i poszukuje jakichś opinii na jej temat. Kurtkę przymierzalem isprawia dobre wrażenie, ale chy nie zacznie sie pruc za pół roku, czy cos innego sie z nią nie będzie działo. W necie bardzo ciezko znaleźć cos nt tej firmy.pomocna będzie każda opinia. szczegolnie użytkownika.
Pozdrawiam!
Przymierzam sie do zakupu kurtki tekstylnej RIX-2 i poszukuje jakichś opinii na jej temat. Kurtkę przymierzalem isprawia dobre wrażenie, ale chy nie zacznie sie pruc za pół roku, czy cos innego sie z nią nie będzie działo. W necie bardzo ciezko znaleźć cos nt tej firmy.pomocna będzie każda opinia. szczegolnie użytkownika.
Pozdrawiam!
-
refflux - Świeżak
Kupilem ja dziewczynie (jest tez wersja damska). wszystkie parametry spoko, kolor tez wyjatkowy itd wiec o tym nie ma sensu pisac. Najwieksza wada jest brak rzepow, dziewucha zapina sie w nia dobra chwile zeby te napy powciskac. i tyle, poprawna kurtka.
- Prori
- Świeżak
No rzepy były by lepsze. Reszta jest spoko. Znam ją od strony reklamacji i przez sezon praktycznie nic nie wracało. Jakieś rękawice i może ze 2 kurtki na setki sprzedane. Na wersje fluo warto rzucić impregnat żeby kolor nie płowiał ale to problem wszystkich fluo.
- lucyfer78
- Świeżak
Ja mam skórzaną kurtkę i po dwóch sezonach jestem bardzo zadowolony.
Wolałbym gdyby miała grubszą skórę tak jak miałem w IXSie ale za to Richa waży połowę tego co tamta, ochraniacze zawsze siedzą na swoim miejscu i jest bardzo przewiewna bo ma sporo fajnych membran.
Od ciągłego zasuwania i odsuwania urwał mi się ten dzyndzelek za który się łapie i rozpina/spina suwak. Nie licząc tego to nawet jedna nitka się nie wypruła i kurtka wygląda jak nowa.
Wolałbym gdyby miała grubszą skórę tak jak miałem w IXSie ale za to Richa waży połowę tego co tamta, ochraniacze zawsze siedzą na swoim miejscu i jest bardzo przewiewna bo ma sporo fajnych membran.
Od ciągłego zasuwania i odsuwania urwał mi się ten dzyndzelek za który się łapie i rozpina/spina suwak. Nie licząc tego to nawet jedna nitka się nie wypruła i kurtka wygląda jak nowa.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości