Zobacz wÄ…tek - Nowe laczki
NAS Analytics TAG

Nowe laczki

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Postprzez Invi » 24/10/2012, 14:15

DostojnyKocur! napisał(a):http://bikepics.com/pictures/2463803/

Hehehe :twisted:

Nie przywalać mi się do DostojnegoKocura bo dużo nie pisze, ale jest jedną z bardziej ogarniętych osób na forum ;)
Invi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez sztan20 » 24/10/2012, 17:32

cJarek bez kitu PP 2ct mozna dorwac już za około 850 zł, sportsmart około 950zl to tu już tak sobie. Skorzystajcie z tych porownywarek co Jarek podeslal i będziecie wiedzieli za ile mozna szarpnac laczki w de
SUZUKI GSX-R 600
sztan20
Świeżak

Postprzez choyli » 24/10/2012, 17:45

Nie mam jeszcze zbyt duzego doswiadczenia z oponami motocyklowymi, ale za to bardzo duze z samochodowymi. I chyba rozumiem co kolega Dostojnykocor chcial przekazac. Dla mnie roznica miedzy opona X a opona Y bedzie dosc znaczaca, przy czym tylko przy dosc ostrej jezdzie. Natomiast moja zona nie znajdzie roznicy miedzy zwyklym chinczykiem a wysokiej klasy semislickiem. A wiekszosc z nas (mimo wielkich checi co poniektórych) motocykla uzywa w sposob w ktorym ta roznica miedzy poszczegolnymi oponami jeszcze sie nie uwidacznia.

Jednak jestem zdania ze lepiej kupic opony markowe, zapewniajace dobra przyczepnosc, poniewaz kiedys na hamowaniu moze nam zabraknac wlasnie tych 3 metrow, ktore decyduja o tym czy odjedziemy dalej z pelna pielucha, czy trzeba bedzie nas zbierac po calej okolicy.

Pozdrawiam i do zobaczenia na trasach.
choyli
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê