POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Heja wszystkim. Jestem Monika, mam 26 lat, męża i dwie śliczne córeczki. Pracuję jako urzednik państwowy Niedawno zakupiłam sobie motocykl... no ja to tak nazywam, bo śmiga niemiłosiernie szybko
tak właściwie to jest 50-tka, ale jak na pierwszy "motor" dla dziewczyny, która nie umiała w ogóle jeździć jednośladem to może być. jestem w trakcie robienia prawka no i potem coś większego
no to tyle o mnie
heja

MoNia
- moniczka26
- Świeżak
No to faktycznie pocisk. Tylko uwazaj na siebie bo masz dla kogo zyc
. Sukcesow zycze na nowej drodze
.

-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
- moniczka26
- Świeżak
-
patrykp1568 - Świeżak
Witam. Jestem tu nowy więc postanowiłem się przywitać. Na imię mam Artur, mam 23 lata mieszkam 40 km od Warszawy, okolice Radzymina. Nie muszę pisać że motocykle uwielbiam od zawsze
na szczęście moi rodzice nigdy nie mieli nic przeciwko mojej pasji powiem że nawet pomagali mi ją rozwijać
Swoją motocyklową przygodę rozpocząłem od.... małego skutera który kupił mi tata. jakiż ja byłem z niego zadowolony..
) Poruszałem się nim całe dwa lata. Jakie było moje zdziwienie gdy tata zaproponował mi zamianę mojego skuterka na wysłużoną Yamahę XJ600 Z 1989r. Oczywiście nie dałem się długo namawiać. Przez trzy sezony moja Yamaha nie sprawiła mi żadnych problemów, obyło się na szczęście bez żadnych przygód. Poruszałem się bez prawka także moje przebiegi nie były imponujące ale to zawsze coś
Niestety po trzech sezonach musiałem rozstać się z XJ-tką..
ale postanowiłem że jeszcze kiedyś będę miał motocykl na który już sam zapracuję, Jak mówiłem tak zrobiłem i na początku tego sezonu tj. 6 kwietnia stałem się posiadaczem HONDY CBR 929
W tym sezonie nakręciłem tylko 3 tyś km, niestety nie za bardzo mam z kim latać ale i tak jestem mega zadowolony.
Motorek sprawuje się bez zarzutu, (kupiłem od znajomego, który nie miał nic do ukrycia). Może nie jestem najszybszy ale powoli się uczę i na npewno będzie coraz lepiej. Na przyszły sezon(ten lada dzień już kończę) planuję odbyć kilka szkoleń
POZDRAWIAM I ŻYCZĘ SZEROKOŚCI 

....HONDA CBR 929RR....
-
Johny929 - Świeżak
Witam wszystkich, Karolcia sie klania
Mieszkam w centrum PL - okolice Sieradza, lodzkie. Pytania o wiek traktuje z optymizmem i zawsze mowie, ze niedlugo osiemnastka
Ale nie ma sie co oszukiwac: "ale to juz bylo i nie wroci wiecej".
Swiezak z dziedziny motocykli, aczkolwiek odkad pamietam wszystko co posiadalo silnik i kolka bylo dla mnie ciekawe ( kosiarke do trawy tez zalatwilam z czystej ciekawosci, rzecz jasna )
Moto na razie nie posiadam, ale na wiosne na pewno cos sobie sprawie
jak na razie, musze zadowolic sie puszkami
Pozdrawiam, szerokosci dla wszystkich

Swiezak z dziedziny motocykli, aczkolwiek odkad pamietam wszystko co posiadalo silnik i kolka bylo dla mnie ciekawe ( kosiarke do trawy tez zalatwilam z czystej ciekawosci, rzecz jasna )

Pozdrawiam, szerokosci dla wszystkich

-
mk_kala - Świeżak
witam
Jestem Krzysztof z Kozienic a obecnie mieszkam w Warszawie. Moja "kariera" z motocyklem zaczela sie w tym roku kupilem YAMAHA MAJESTY 150 no i sie zaczelo. Zrobienie prawka i szukanie czegos wiekszego w tej chwili moim wyborem YAMAHA FAZER 600 mam nadzieje ze dobry wybor
pozdrawiam

Jestem Krzysztof z Kozienic a obecnie mieszkam w Warszawie. Moja "kariera" z motocyklem zaczela sie w tym roku kupilem YAMAHA MAJESTY 150 no i sie zaczelo. Zrobienie prawka i szukanie czegos wiekszego w tej chwili moim wyborem YAMAHA FAZER 600 mam nadzieje ze dobry wybor

pozdrawiam

- karasek222
- Świeżak
Siemanko, mam na imię Kamil. Jestem z Warszawy i swoją przygodę z motocyklami zacząłem niedawno, bo w sierpniu tego roku zdałem egzamin na prawo jazdy
Moją pierwszą ukochaną jest Kawa ZXR-400 z 94' kupiona we wrześniu tego roku, tak więc nie najeździłem się nią za długo i czekam z niecierpliwością na wiosnę
Pozdrawiam wszystkich!

Obroty są zbyt zajebiste.
- Wars
- Świeżak
Witam, nazywam się Karol, mam 24 lata, mieszkam w Rudzie Śląskiej. Od początku października szczęśliwy posiadacz prawa jazdy kat A oraz Yamahy fzs 600 rocznik 2006 tak więc dopiero rozpoczynam moją przygodę z jednośladami.
-
W_I_Z_A_R_D - Świeżak
-
froeverfree - Świeżak
Cześć tu Krzychu z Jaworzna , stuknęło mi 35 wiosen
)) Jeżdżę na HONDA CBR 600 F4i .Być może po sezonie 2013 będzie przesiadka na 1000 ccm.Pozdrawiam 

- przecinak35
- Świeżak
Witam. Jestem pasjonatem wszelkiego rodzaju jednośladów . W końcu nie wytrzymałem i otworzyłem z kolegą warsztat(jest jeszcze kilka rzeczy do dokończenia) . Jednak nie zamierzamy poprzestać tylko na serwisie ale spełnić również lot twórczy ... Zima idzie (może nie w czas) ale lepiej późno niż wcale. A jeśli chodzi o zimę to mamy kilka miejsc postojowych w naszej przechowalni (sucho ,ciepło i przyjemnie). Janusz i Robert.
- ekomor
- Świeżak