[Motocykle, motory, skutery, ścigacze - Ścigacz.pl] S
Sprzedam Peugeota Speedfighta 2 LC z 2008r... Województwo pomorskie. Pisać 13332481<br><hr>KabkuKomentatorzy napisał(a):MACIE PROBLEMY ZE SKUTERKIEM PISZCIE !!!, POSTARAM SZYBKO ODPOWIEDZIEc,. POZDRAWIAM...................<br><hr>WICEK<br>Komentatorzy napisał(a):Cześć
Szukałem w internecie na temat jakie rolki do wariatora.
Kupiłem nowy skuter PGO Dr.Big 49cm.Rok bedzie w maju jak jeżdzę nim.wypadało by wymienic juz rolki nie wiem jakie ile gram i jakiej marki.Chciałbym żeby miał szybszy start i troche szybciej jechał,słyszałem że 5,5 gr.wystarcza.Doradż mi jakie kupić.
Pozdrawiam Robert...<br><hr>Robert<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
4-gramy wystarcza pozdro<br><hr>wicekKomentatorzy napisał(a):MACIE PROBLEMY ZE SKUTERKIEM PISZCIE !!!, POSTARAM SZYBKO ODPOWIEDZIEc,. POZDRAWIAM...................<br><hr>WICEK<br>Komentatorzy napisał(a):Cześć
Szukałem w internecie na temat jakie rolki do wariatora.
Kupiłem nowy skuter PGO Dr.Big 49cm.Rok bedzie w maju jak jeżdzę nim.wypadało by wymienic juz rolki nie wiem jakie ile gram i jakiej marki.Chciałbym żeby miał szybszy start i troche szybciej jechał,słyszałem że 5,5 gr.wystarcza.Doradż mi jakie kupić.
Pozdrawiam Robert...<br><hr>Robert<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
SPRZEDAM ALBO ZAMIENIE YAMAHA MAJESTY 250 WIECEJ INFORMACJI 507086739 LUB kris-1980@tlen.pl<br><hr>KRIS
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ej ja mam jade 60 alb o70 czym,am caly gaz a i skuter spada do 30 i gasniKomentatorzy napisał(a):MACIE PROBLEMY ZE SKUTERKIEM PISZCIE !!!, POSTARAM SZYBKO ODPOWIEDZIEc,. POZDRAWIAM...................<br><hr>WICEK<br>
e<br><hr>Bartek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hej. zmieniłem uszczelniacze i łożyska na wale w skuterze 50 cm3 i teraz coś jakby szumi wiesz co to może być? ja yśle że to poprostu uszczelniacze jeszcze się nie wyrobiły ale niewiem<br><hr>pawlo807Komentatorzy napisał(a):MACIE PROBLEMY ZE SKUTERKIEM PISZCIE !!!, POSTARAM SZYBKO ODPOWIEDZIEc,. POZDRAWIAM...................<br><hr>WICEK<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam serdecznie wszystkich!
Mam pytanko! Jestem "szczęśliwym posiadaczem" Benzera Barneta GP 2T. Czy ktoś z szanownych odwiedzających ścigacza wie gdzie do h..... znajdują się w nim blokady?:) Serwis-sklep gdzie go nabyłem ma wiedzę hmmmm.....zerową. Jedyne co w nim zmieniłem to moduł i prędkość z 45km/h wzrosła do zawrotnych 65km/h:)
Bardzo proszę o jakieś info w sprawie.Z góry wielkie dzięki.
Pozdrawiam!<br><hr>kosikredki666
Mam pytanko! Jestem "szczęśliwym posiadaczem" Benzera Barneta GP 2T. Czy ktoś z szanownych odwiedzających ścigacza wie gdzie do h..... znajdują się w nim blokady?:) Serwis-sklep gdzie go nabyłem ma wiedzę hmmmm.....zerową. Jedyne co w nim zmieniłem to moduł i prędkość z 45km/h wzrosła do zawrotnych 65km/h:)
Bardzo proszę o jakieś info w sprawie.Z góry wielkie dzięki.
Pozdrawiam!<br><hr>kosikredki666
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mój też tak robi i mam problem?<br><hr>emilkaKomentatorzy napisał(a):MASZ PROBLEM Z ODPALENIEM SKUTERKA PISZ A POSTARAM SIE SZYBKO ODPOWIEDZIEĆ..................<br><hr>WICEK<br>Komentatorzy napisał(a):czesc mam pytanie co moze byc zze mi nie chce odpalac skuter koyot gaznik jest nowy pierscienie sa dobre i cewka i modul tez jest dobry to co moze byc przyczyna napisz na gg 31108545<br><hr>piotr<br>Komentatorzy napisał(a):ustaw gaznik jesli to zrobisz sprawdz czy działa ssanie potem iskre na swiecy , jak bedziesz miał słabą to kabelek przy module.....<br><hr>wicek<br>Komentatorzy napisał(a):siema mam pytanie mam 4t skuter i spadl mi z sil nieda sie nim jezdzic gora 20 na godz niema wogule sil jechac<br><hr>przemas<br>Komentatorzy napisał(a):WITAJ kolego pamietaj zebys nie dolewal oleju ponad stan bo takie objawy skuterek bedzie mial -CZYLI MUŁ , a druga sprawa takiej jazdy to rolki na wario -jesli są wytarte to wymień i po problemie<br><hr>WICEK<br>Komentatorzy napisał(a):A moj problem to niechce mi skuter peugeot speedfight 2 odpalać ze startera ani na zimnym ani na ciepłym ale jak jest ciepły to niekiedy pokreci i odpali prosze o pomoc<br><hr>cysiu133<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam mam problem zze skuterem jest to koyoy4t cylek 100 a mianowicie jest zeby go odpalic musze krecic z 5min a jak odpali to nie wkreca sie na obroty a jak pochodzi i go zgosze to juz nie chce odpalic dopiero na drugi dzien jak jest zimny z gory dzieki <br><hr>abukKomentatorzy napisał(a):MASZ PROBLEM Z ODPALENIEM SKUTERKA PISZ A POSTARAM SIE SZYBKO ODPOWIEDZIEĆ..................<br><hr>WICEK<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Moduł cdi ci sie zamoczył kup nowy na allegro za 25 zł jest odblokowanyKomentatorzy napisał(a):MASZ PROBLEM Z ODPALENIEM SKUTERKA PISZ A POSTARAM SIE SZYBKO ODPOWIEDZIEĆ..................<br><hr>WICEK<br>Komentatorzy napisał(a):Witam,mam quad 125cm wyglad BMW ,po umyciu go mam problem z odpaleniem ,nie wiem co sie stalo ,quad nowy kilkudniowy.rozrusznik dziala ,powietrze wychodzi z rur,ale nie odpala,swieca sucha.zaplon elektryczny.Prosze o pomoc.co musze sprawdzic.<br><hr>dario<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
sprawdz iskre i doplyw paliwa<br><hr>piterKomentatorzy napisał(a):MASZ PROBLEM Z ODPALENIEM SKUTERKA PISZ A POSTARAM SIE SZYBKO ODPOWIEDZIEĆ..................<br><hr>WICEK<br>Komentatorzy napisał(a):Witam,mam quad 125cm wyglad BMW ,po umyciu go mam problem z odpaleniem ,nie wiem co sie stalo ,quad nowy kilkudniowy.rozrusznik dziala ,powietrze wychodzi z rur,ale nie odpala,swieca sucha.zaplon elektryczny.Prosze o pomoc.co musze sprawdzic.<br><hr>dario<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie mogę odpalić skutera od startera.mam nowy akumulator.pali tylko od kopa<br><hr>jacekKomentatorzy napisał(a):MACIE PROBLEMY ZE SKUTERKIEM PISZCIE !!!, POSTARAM SZYBKO ODPOWIEDZIEc,. POZDRAWIAM...................<br><hr>WICEK<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hejka mam problem ze skuterem zipp vapor led bo słabo pali w chłodne dni niedość że rozrusznik słabo zaskakuje to jeszcze bardzo słabo pali a jak zapali to zaraz zgaśnie i tak z 5 razy jak już chcę jechać to się dusi i gaśnie aż do czasu jak się pożądnie rozgżeje dodam że jest na gwarancji i sam nic niechcę grzebać pomocy!<br><hr>witek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam..mam problem...jakie rolki idą do peugeota satelisa 125 ? Proszę o szybko odpowiedź<br><hr>kris
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja mam taki probllem założyłem sam cylnder 80 a głowice 50 i nie chce mi zapalić iskra jest luz na zaworach jest kompresia jest ale czasami zalewa mi swiece proszę o pomoc<br><hr>patryKomentatorzy napisał(a):MACIE PROBLEMY ZE SKUTERKIEM PISZCIE !!!, POSTARAM SZYBKO ODPOWIEDZIEc,. POZDRAWIAM...................<br><hr>WICEK<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a rozrząd ustawiałeś ? to że głowica od 50 to nic nie szkoda ja tak swoim latałem i było bardzo dobrzeKomentatorzy napisał(a):MACIE PROBLEMY ZE SKUTERKIEM PISZCIE !!!, POSTARAM SZYBKO ODPOWIEDZIEc,. POZDRAWIAM...................<br><hr>WICEK<br>Komentatorzy napisał(a):ja mam taki probllem założyłem sam cylnder 80 a głowice 50 i nie chce mi zapalić iskra jest luz na zaworach jest kompresia jest ale czasami zalewa mi swiece proszę o pomoc<br><hr>patry<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zobacz jak jest świeca i jaką ma iskrę!Mi ostatnio zdechł skuter w burzy i musiałem go pchać 10 km i na świecy miałem iskrę zaklejoną!Wyczyść ją szczotką lub lekko papierem ściernym i sprawdź iskrę przed załorzeniem!Mi to pomogło i pali jak igła!<br><hr>mirekKomentatorzy napisał(a):hejka mam problem ze skuterem zipp vapor led bo słabo pali w chłodne dni niedość że rozrusznik słabo zaskakuje to jeszcze bardzo słabo pali a jak zapali to zaraz zgaśnie i tak z 5 razy jak już chcę jechać to się dusi i gaśnie aż do czasu jak się pożądnie rozgżeje dodam że jest na gwarancji i sam nic niechcę grzebać pomocy!<br><hr>witek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam! Mam do sprzedania PEUGEOTA SATELISA 125
jest to skuter z 2006 roku. Wersja Premium
posiada zapalniczkę 12V chamulce w stalowym oplocie ABS dodatkowo łańcuch przeciw kradzieży świeżo wymienione klocki chamulcowe olej. Niestety posiada również kilka rys :/ ale trochę się pobawić z i nie będzie widać
przebieg to 14.500 km. Wstępna cena to 4000
<br><hr>pimplando

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja mam problem zpoim ferro 103 2t jak jade to strasznie go dusi i nie wiem co to moze bycKomentatorzy napisał(a):MACIE PROBLEMY ZE SKUTERKIEM PISZCIE !!!, POSTARAM SZYBKO ODPOWIEDZIEc,. POZDRAWIAM...................<br><hr>WICEK<br>
2 sprawa razem z kolegą wyciągaliśmy gaźnik i teraz nie chce wg palić co zrobić ?????<br><hr>Tomek JW
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hej mam problem z odpaleniem skutera ,chistoria taka jadac ponad 40km chcialem wjechac pod wzniesienie i w polowie mi zgasl znaczy zadusil sie i od tamtej pory nie zapalil wymienilem cewke i modul zaplonu i dalej nic,jaka moze bycz przyczyna magneto niema zadnych oznaczen paiwo dpolywa jak kopie swieca jest mokra a i wydaje mi sie ze iskrajest za mala co robie nie tak i prosze o wskazöwki pozdrawiam<br><hr>slawek06Komentatorzy napisał(a):MASZ PROBLEM Z ODPALENIEM SKUTERKA PISZ A POSTARAM SIE SZYBKO ODPOWIEDZIEĆ..................<br><hr>WICEK<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl