ER5- mozliwe obnizenie KM?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
ER5- mozliwe obnizenie KM?
witam ,robie prawo jazdy na A2,chcialbym kupic na pierwszy motor ER5 tylko ze ma 50km a ja moge miec do 47km. mozna jakas obnizyc moc lub obnizyc kilka km?:)
z gory dziekuje i pozdrawiam
z gory dziekuje i pozdrawiam
- Zegzii
- Świeżak
Idź do rzeczoznawcy i wypytaj, pewnie przydałby się jakiś papierek z hamowni, żeby było to udokumentowane, to jest opcja na legalnie
Przygotuj się by wyrzucić kilka stówek z portfela, bo trochę to kosztuje.

-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
Ale weź poprawkę na błąd pomiaru. Zmierzyć na hamowni to można sobie moc na kole, a na wale jest to tam jakoś wyliczane na oko
A nie uwzględnianych zmiennych jest dużo, pory skrzyni biegów, walany olej, rodzaj przeniesienia napędu (łańcuch, wał, pasek) itd. Nawet taka głupota jak grubość łańcucha zrobi sporą różnice.

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Niekoniecznie musisz coś obniżać, w dowodach rejestracyjnych częstą zdarzają się błędy np. w fazer 600 mam wpisane 25 KW. Kawasaki również były blokowane, może uda Ci się kupić odblokowany egzemplarz z mniejszą ilością KM w dowodzie. Jeżeli natomiast nie chcesz szukać, kombinować to strzel sobie GS-a i tyle.
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
Niekoniecznie artykuł zaakceptowania w celu zmniejszenia w afirmacji do zaakceptowanej działania błędów przydziału takich jak fazer 600 Akceptuję księgowego 25 KW. Kawasaki dodatkowo zostały zablokowane, może można kupić poza archetyp z pod HP w dowodzie. Jeśli jednak nie żądać, aby przyjrzeć się połączyć, aby strzelać GS-i to wszystko.
Kristin Jenson
- kristinjenson123
- Świeżak
Z GS'ki jestem bardzo zadowolony, na przyszły rok chciałem zmieniać na mocniejsze moto, ale tak mi się spodobała że wymienię tylko na wersję F tyle, że w najlepszym stanie w jakim można kupić takie coś na rynku, osobiście jestem zakochany w niej, ale to zależy indywidualnie od każdego
KrisinJenson, you use google translator but we dont understend what you say.

KrisinJenson, you use google translator but we dont understend what you say.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Też mi sie wydawało że koleś na translatorze pisze
Ahh ci angole. Ktoś za długo siedział na wyspach i mu sie udziela! SkoQ nie lepiej ci Bandita kupić??

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Może i lepiej, i wiem że jak bym chciał wydać 9/10 kafli na moto to byłbyś za jakimś sztandarowym sportem 600
tyle że mi się na tym owczarku dobrze jeździ, przynajmniej narazie, zdanie może jeszcze zmienię, po następnym sezonie jak będe na kupnie. Ale bandzior jest ciężka krowa, ja bym potrzebował lekkiego sprinterka koniecznie w plastiku który nie będzie palić jak stara Bejca
Bo wolę mieć słabsze moto i jeździć nim prawie codziennie, niż mocniejsze i tylko w niedzielę, bo mnie nie będzie stać 

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
nie jest potrzebna hamownia (w teorii), tylko wyspecjalizowany serwis, który dokona zdławienia silnika i wystawi na to papier.
następnie z takim papierem do OSKP celem przeprowadzenia badania technicznego.
następnie z takim papierem do OSKP celem przeprowadzenia badania technicznego.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Udziela ci sie widze rozmowÄ… ze mna na gg! Wszedzie ino o tych naklejkach mocy piszesz 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości