Strój, sklepy Białystok
• Strona 1 z 1
Strój, sklepy Białystok
Witam,
Chciałem zapyatć czy moze ktos polecić mi jakiś sklep w Białymstoku, gdzie jest duży wybór lub potrafia dobrze doradzić laikowi. W następny sezon chce kupić swój pierwszy motocykl, a zanim to zrobię chę się w miarę przyzwoicie ubrać. W google jakieś tam sklepy znalazłem, strony internetowe jednak ubogie lub w ogóle brak oferty internetowej. A i czy za kwotę ~3000 tys da się porządnie ubrać? Lepiej taniej wiadomo tylko nie wiem czy bezpieczniej;p
Chciałem zapyatć czy moze ktos polecić mi jakiś sklep w Białymstoku, gdzie jest duży wybór lub potrafia dobrze doradzić laikowi. W następny sezon chce kupić swój pierwszy motocykl, a zanim to zrobię chę się w miarę przyzwoicie ubrać. W google jakieś tam sklepy znalazłem, strony internetowe jednak ubogie lub w ogóle brak oferty internetowej. A i czy za kwotę ~3000 tys da się porządnie ubrać? Lepiej taniej wiadomo tylko nie wiem czy bezpieczniej;p
- Pankiew
- Świeżak
W Białymstoku nie widziałem większego salonu z ubraniami jak Intermotors na nowowarszawskiej, naprawdę duuuży wybór i znajdziesz coś dla siebie, mogą również sprowadzić inne stroje nawet tylko do przymiarki.
Marcin
- mbied1
- Świeżak
Kiedyś byłem w Seba motocykle (jakieś 2 lata temu) i całkiem dobrze to wyglądało. Inna opcja to przez neta z możliwością darmowej wymiany towaru. Dobrekaski. pl czy louis.motocykle. pl dają na bank taką możliwość.
Za 3000zł ubierzesz się całkiem poczciwie.
Za 3000zł ubierzesz się całkiem poczciwie.
- lucyfer78
- Świeżak
dobra, dzięki też za odpowiedź. Przez neta wole nie wybierać bo jestem dosyć "niewymiarowy";p Po za tym nie znam się na tyle, by na 100% wiedzieć, czy dobrze dopasowane, a w sklepie można zapytać.
- Pankiew
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości