POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam,
mam na imię Wojtek. Jestem posiadaczem Yamahy FZR 500 - w trakcie robienia prawa jazdy kategorii A. Wiek: 22 lata. Jestem z Kędzierzyna-Koźla. Kolega pokazał mi to forum. Wierzę, że znajdę tu wiele cennych rad, informacji:)
Pozdrawiam
mam na imię Wojtek. Jestem posiadaczem Yamahy FZR 500 - w trakcie robienia prawa jazdy kategorii A. Wiek: 22 lata. Jestem z Kędzierzyna-Koźla. Kolega pokazał mi to forum. Wierzę, że znajdę tu wiele cennych rad, informacji:)
Pozdrawiam
YAMAHA FZR 500
-
Płatek - Świeżak
Cześć jestem Adrian , lat 16 z okolic Włocławka . Mam nie małą zajawkę na motorowery/ motocykle i motosport . Od trzech lat jeżdżę Rometem Chartem 210 , taki mały klasyk . Po trzech latach jazdy na motorowerze zdaję właśnie prawko A1 , a raczej kończę już zdawanie i w planach mam zakup jakiejś 125tki na przyszły sezon , bądź na koniec tego. Pozdrawiam !
-
adriank164 - Świeżak
Witam!
Mam na imię Michał, mam 19 lat. Jestem z Krakowa i właśnie robię kurs, mam nadzieję, że szybko uda mi się go skończyć, później chciałbym kupić motocykl, jaki? sam nie wiem jeszcze, puki co trzeba uzbierać pieniążki.
Pozdrawiam
Mam na imię Michał, mam 19 lat. Jestem z Krakowa i właśnie robię kurs, mam nadzieję, że szybko uda mi się go skończyć, później chciałbym kupić motocykl, jaki? sam nie wiem jeszcze, puki co trzeba uzbierać pieniążki.
Pozdrawiam

- michalwalc
- Świeżak
Witam jestem Mateusz ksywka Siwy . Jestem z Świętokrzyskiego, koło Jędrzejowa
Åšmigam na RF600R
Planuje sobie ją odnowić tak konkretnie ale to trochę czasu jeszcze zajmie . Nie widzę nic lepszego niż ostra jazda na motorze
LwG

Siwy
- siwy229319
- Świeżak
Cześć mam na imię Karolina. Mam prawie 16 lat i interesują mnie motocykle. Obecnie jestem niezbyt zadowolonym posiadaczem zipp'a salmo, a le to chwilowe. Mam nadzieję, że wiosną będę szczęśliwym posiadaczem czegoś lepszego.
Od najmłodszych lat jeździłam WSKĄ, komarkiem itp. itd.
Mam nadzieję, iż moje porady będą jak najbardziej przydatne 

- whisky97
- Świeżak
NICK:Zidan
IMIĘ: Mateusz
ROK URODZENIA:85r
MIEJSCOWOŚĆ: Bielsko-B.
MOTOCYKL:była Cbr f 3/jest zx6r 06r.
Witam koleżanki i kolegów.Nazywam się Mateusz wołają na mnie Zizu.Mieszkam w Bielsku-B.
Moje zainteresowania:Sport pod każdą postacią,wszystko co związane z Hiszpanią
,dobra kuchnia i film.
Lubie się szwendać wieczorami i kocham dwa kółka
http://imageshack.us/photo/my-images/85/60818015.jpg/
IMIĘ: Mateusz
ROK URODZENIA:85r
MIEJSCOWOŚĆ: Bielsko-B.
MOTOCYKL:była Cbr f 3/jest zx6r 06r.
Witam koleżanki i kolegów.Nazywam się Mateusz wołają na mnie Zizu.Mieszkam w Bielsku-B.
Moje zainteresowania:Sport pod każdą postacią,wszystko co związane z Hiszpanią

Lubie się szwendać wieczorami i kocham dwa kółka

http://imageshack.us/photo/my-images/85/60818015.jpg/
LECH POZNAŃ !!!
-
Zidan - Świeżak
Witam,
jestem Artur, zamierzam zakupic bandit 600 n, cbf 600 lub ew choppera shadow vt 750
196cm, 102kg, 34 lata...
niestety do moich gabarytow zaden turystyk nie bedzie idealnie dobrany,
wiec padlo na wspomniane motory... z racji ceny...
chopper shadow to juz wydatek kilkunastu tysi wiec na to mnie nie stac i jest jedynie ewentualnoscia (jesli bylaby jakas okazja - ktore sie raczej b.rzadko zdarzaja)
mam nadzieje ze pomozecie mi w doborze motora...
banditka od 2001 do 2004 max (zalezy mi by byl to naked i z chromami) - bo mlodsze juz pachna tandeta i oszczednoscia przy wykonaniu...
jestem Artur, zamierzam zakupic bandit 600 n, cbf 600 lub ew choppera shadow vt 750
196cm, 102kg, 34 lata...
niestety do moich gabarytow zaden turystyk nie bedzie idealnie dobrany,
wiec padlo na wspomniane motory... z racji ceny...
chopper shadow to juz wydatek kilkunastu tysi wiec na to mnie nie stac i jest jedynie ewentualnoscia (jesli bylaby jakas okazja - ktore sie raczej b.rzadko zdarzaja)
mam nadzieje ze pomozecie mi w doborze motora...
banditka od 2001 do 2004 max (zalezy mi by byl to naked i z chromami) - bo mlodsze juz pachna tandeta i oszczednoscia przy wykonaniu...
- bandit_man
- Świeżak
Pora się przywitać. Witam, jestem Rafał.
Mam 25 lat, moja prawdziwa przygoda z motocyklami dopiero się zaczyna (mam nadzieję). Wcześniej zdarzało się troszkę pojeździć na polskiej myśli motocyklowej, czyt. Komar, WSK. Obecnie w garażu mam do renowacji WFM M06, przez zimę planuję się nią zająć.
Nie mam jeszcze kat. A, to jest plan na wczesną wiosnę, a potem zakup soft enduro do polatania po drogach gruntowych, szutrach, lesie, lekkim terenie. Pierwszy sezon chce przeznaczyć na naukę i oswajanie się z tego typu motocyklami.
Na wiosnę będę Wam zawracał głowę o moich planach w zakupie sprzętu, gdyby to było dziś to wybór padł by na Kawę KLX 250. Do tematu wrócimy za kilka miesięcy
Póki co od jakiegoś czasu przeglądam forum, czytam wątki, staram się obserwować rynek i dowiedzieć się jak najwięcej zanim zdecyduję się urealnić moje marzenia.
Pozdrawiam.
Mam 25 lat, moja prawdziwa przygoda z motocyklami dopiero się zaczyna (mam nadzieję). Wcześniej zdarzało się troszkę pojeździć na polskiej myśli motocyklowej, czyt. Komar, WSK. Obecnie w garażu mam do renowacji WFM M06, przez zimę planuję się nią zająć.
Nie mam jeszcze kat. A, to jest plan na wczesną wiosnę, a potem zakup soft enduro do polatania po drogach gruntowych, szutrach, lesie, lekkim terenie. Pierwszy sezon chce przeznaczyć na naukę i oswajanie się z tego typu motocyklami.
Na wiosnę będę Wam zawracał głowę o moich planach w zakupie sprzętu, gdyby to było dziś to wybór padł by na Kawę KLX 250. Do tematu wrócimy za kilka miesięcy

Póki co od jakiegoś czasu przeglądam forum, czytam wątki, staram się obserwować rynek i dowiedzieć się jak najwięcej zanim zdecyduję się urealnić moje marzenia.
Pozdrawiam.
-
surround - Świeżak
Witam
witam wszystkich, na razie użytkownik Trackera 250, zostaje jako moto na miasto ze względu na spalanie, teraz etap poszukiwania czegoś mocniejszego (temat w innym wątku). Mieszkam w śląskim, pracuje na lotnisku, uprawnienia na moto od roku, przejechane ok 5000 km zatem świeżak. Pozdrawiam
Mądry kompromis jest wart więcej niż 1000 zwycięstw.
-
migimax - Świeżak
Cześć wszystkim, jestem nowa, a więc czas się przedstawić
Hm parę słów o sobie... mam na imię Paulina i mam 22 lata, właśnie kończę studia pielęgniarskie. Prawo jazdy na motocykl mam od września tego roku, czyli świeżak
a swój pierwszy motocykl planuję zakupić w przyszłym sezonie, co to będzie? Jeszcze nie zdecydowałam. W skrócie to tyle o mnie. Pozdrawiam 

- PaulaMoto
- Świeżak
-
specificman - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości