[Aktualności] BMW R1200GS 2013 - przeciek z Wunderlich
• Strona 1 z 1
[Aktualności] BMW R1200GS 2013 - przeciek z Wunderlic
Dyskusja na temat: BMW R1200GS 2013 - przeciek z Wunderlich
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
BMW R1200GS 2013 - przeciek z Wunderlich
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
BMW R1200GS 2013 - przeciek z Wunderlich
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Dziwne, że istnieją szpanerzy, którzy takimi, ważącymi z paliwem od 230 kg w górę klockami jeżdzą po Polsce, tudzież dojeżdzają nimi w mieście...<br><hr>?
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hejters gonna hejtKomentatorzy napisał(a):Dziwne, że istnieją szpanerzy, którzy takimi, ważącymi z paliwem od 230 kg w górę klockami jeżdzą po Polsce, tudzież dojeżdzają nimi w mieście...<br><hr>?<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wow, to ze mnie chyba mega szpaner, bo ja tym klocem jeżdżę nie tylko po Polsce. A są tacy co świat wkoło objeżdżają, to dopiero szpanery przebrzydłe:P <br><hr>Snick
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jestem szpanerem, moj GSX1250 wazy 245 kg ... przeciez tym sie nie da ani po miescie ani po Europie jezdzic<br><hr>leff
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
TAK SIE DZIS SPRZEDAJE TOWAR ,, DOBRA PROPAGANDA ,NIEMCY SA W TYM MISTRZAMI ,, BMW WYGRYWA KAZDY TEST ,, VW I AUDI TAK SAMO ,,, TERAZ SKODY SA NAJLEPSZE ,, BO NIEMCY WYKUPILI SKODY ..BLE BLE .. MOTOCYKLE BMW TAK SAMO ,,POCZYTAJCIE TESTY Z WLOCH ALBO ANGLIA ,, TAM BMW ,,RZADKO WYGRYWA ,, ALE W POLSCE WSZYSTKO PRZEJDZIE ,,<br><hr>SDS
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
O LOL!Komentatorzy napisał(a):Dziwne, że istnieją szpanerzy, którzy takimi, ważącymi z paliwem od 230 kg w górę klockami jeżdzą po Polsce, tudzież dojeżdzają nimi w mieście...<br><hr>?<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Skąd Ty bierzesz wiedzę? W Anglii GS jest bardzo popularny, po rzeszy tam jeździ ich najwięcej. I sam sobie poczytaj testy z Anglii np. na MCN, bo tam BMW łoi konkurencję jak wszędzie. <br><hr>errorKomentatorzy napisał(a):TAK SIE DZIS SPRZEDAJE TOWAR ,, DOBRA PROPAGANDA ,NIEMCY SA W TYM MISTRZAMI ,, BMW WYGRYWA KAZDY TEST ,, VW I AUDI TAK SAMO ,,, TERAZ SKODY SA NAJLEPSZE ,, BO NIEMCY WYKUPILI SKODY ..BLE BLE .. MOTOCYKLE BMW TAK SAMO ,,POCZYTAJCIE TESTY Z WLOCH ALBO ANGLIA ,, TAM BMW ,,RZADKO WYGRYWA ,, ALE W POLSCE WSZYSTKO PRZEJDZIE ,,<br><hr>SDS<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zakładam się, że marzysz o GS'ieKomentatorzy napisał(a):Dziwne, że istnieją szpanerzy, którzy takimi, ważącymi z paliwem od 230 kg w górę klockami jeżdzą po Polsce, tudzież dojeżdzają nimi w mieście...<br><hr>?<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
szczególnie w brytyjskich wyścigach...<br><hr>xKomentatorzy napisał(a):TAK SIE DZIS SPRZEDAJE TOWAR ,, DOBRA PROPAGANDA ,NIEMCY SA W TYM MISTRZAMI ,, BMW WYGRYWA KAZDY TEST ,, VW I AUDI TAK SAMO ,,, TERAZ SKODY SA NAJLEPSZE ,, BO NIEMCY WYKUPILI SKODY ..BLE BLE .. MOTOCYKLE BMW TAK SAMO ,,POCZYTAJCIE TESTY Z WLOCH ALBO ANGLIA ,, TAM BMW ,,RZADKO WYGRYWA ,, ALE W POLSCE WSZYSTKO PRZEJDZIE ,,<br><hr>SDS<br>Komentatorzy napisał(a):Skąd Ty bierzesz wiedzę? W Anglii GS jest bardzo popularny, po rzeszy tam jeździ ich najwięcej. I sam sobie poczytaj testy z Anglii np. na MCN, bo tam BMW łoi konkurencję jak wszędzie. <br><hr>error<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No własnie wręcz przeciwnie - mam 45 i jeżdzę na przecinaku. Mam nadzieje, ze po 50tce także nie bede jezdził takim powolnym, ociezalym geriatrykiem. A jeszcze jak widze np. 30 latkow na takiej popierdziwce to ze zdziwienia wyjsc nie moge...<br><hr>?Komentatorzy napisał(a):Dziwne, że istnieją szpanerzy, którzy takimi, ważącymi z paliwem od 230 kg w górę klockami jeżdzą po Polsce, tudzież dojeżdzają nimi w mieście...<br><hr>?<br>Komentatorzy napisał(a):Zakładam się, że marzysz o GS'ie<br><hr>Gnypek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hehe, ostatnio mijalem takich 40 latkow jak ty na przecinakach w bieszczadach. Prosta palowanie, a jak juz sie zaczely zakrety i gorszy asfalt to prawie sprzety prowadziliKomentatorzy napisał(a):Dziwne, że istnieją szpanerzy, którzy takimi, ważącymi z paliwem od 230 kg w górę klockami jeżdzą po Polsce, tudzież dojeżdzają nimi w mieście...<br><hr>?<br>Komentatorzy napisał(a):Zakładam się, że marzysz o GS'ie<br><hr>Gnypek<br>
Komentatorzy napisał(a):No własnie wręcz przeciwnie - mam 45 i jeżdzę na przecinaku. Mam nadzieje, ze po 50tce także nie bede jezdził takim powolnym, ociezalym geriatrykiem. A jeszcze jak widze np. 30 latkow na takiej popierdziwce to ze zdziwienia wyjsc nie moge...<br><hr>?<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dziecko, nie odreagowuj kompleksów - dopoty sie z kims nie sprobujesz, nie przechwalaj sie jak ciota...<br><hr>:)Komentatorzy napisał(a):Dziwne, że istnieją szpanerzy, którzy takimi, ważącymi z paliwem od 230 kg w górę klockami jeżdzą po Polsce, tudzież dojeżdzają nimi w mieście...<br><hr>?<br>Komentatorzy napisał(a):Zakładam się, że marzysz o GS'ie<br><hr>Gnypek<br>
Komentatorzy napisał(a):No własnie wręcz przeciwnie - mam 45 i jeżdzę na przecinaku. Mam nadzieje, ze po 50tce także nie bede jezdził takim powolnym, ociezalym geriatrykiem. A jeszcze jak widze np. 30 latkow na takiej popierdziwce to ze zdziwienia wyjsc nie moge...<br><hr>?<br>Komentatorzy napisał(a):hehe, ostatnio mijalem takich 40 latkow jak ty na przecinakach w bieszczadach. Prosta palowanie, a jak juz sie zaczely zakrety i gorszy asfalt to prawie sprzety prowadziliENDURO RULES
<br><hr>jozin<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości