GS 500 przednia oÅ›
• Strona 1 z 1
GS 500 przednia oÅ›
Mam problem, miałem szlifa na GS 500 po którym okazuje się że najprawdopodobniej skrzywiła mi się przednia oś, i tutaj moje pytanie, skąd ją wziąć (albo od jakiego innego moto pasuje) a pytanie nr. 2 jak ją wymienić/wyciągnąć. Dzięki z góry za odp.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Nie wiem jak się zdejmuje koło, robiłem różne rzeczy przy moto, ale nie oszukujmy się nie jestem ani mechanikiem ani wulkanizatorem i nigdy tego nie robiłem, dlatego wolę zapytać.
Na allegro nie ma przednich osiek do GS 500...
Na allegro nie ma przednich osiek do GS 500...
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Mozesz tez probowac wyciagnac oske bez sciagania kola. Jesli jest krzywa to moze byc problem z demontarzem. Na allegro pytaj ludzi, ktorzy sprzedaja czesci do GSa, samej oski nikt nie wystawia bo to sie sporadycznie psuje i jest male zainteresowanie.
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Dzięki mirek za odpowiedz, popytam jeśli serio jest krzywa i będzie problem z demontarzem to spróbuję ją przeciąć, skoro i tak sie już do niczego nie będzie nadawać to co za różnica ? Co myślicie o takim pomyśle ?
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Jak wyjmę ośkę bez problemów i zobaczę że będzie prościutka, to jej nie wymienię i będę szukać dalej, lagi raczej nie zostały skrzywione, a felga przejęła obrażenia w taki sposób że się lekko uszczerbała. Jeśli to nie bedzie ośka to na 90% felga.
BTW. rzeczywiście źle szukałem, trzeba było odrazu patrzeć na kolesi którzy robierają całe sztuki i sprzedają na części a nie pojedyńczy element wpisywac w wyszukiwarkę
EDIT: Diagnoza potwierdzona, to była ośka, szkoda że nie mozna dawać pochwał albo czegoś takiego, są osoby które serio pomagają na tym forum...
BTW. rzeczywiście źle szukałem, trzeba było odrazu patrzeć na kolesi którzy robierają całe sztuki i sprzedają na części a nie pojedyńczy element wpisywac w wyszukiwarkę

EDIT: Diagnoza potwierdzona, to była ośka, szkoda że nie mozna dawać pochwał albo czegoś takiego, są osoby które serio pomagają na tym forum...
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości