1
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
mirekm71 napisał(a):Najlepiej do wozenia dziewczyny uzywac motocykla z miejscem dla pasazera. Kupiles sporta to jedz na tor.
Black-Ghost napisał(a):tak jest zrobiony zadupek w dzisiątce widac to nie sprzęt do jazdy w 2 osoby.
Black-Ghost napisał(a): Mirekm71 głupoty gadasz to nie moj 1 sport! Wcześniej na bladym też jezdziła ale był inaczej wyprofilowany zadupek i nie rysowała butami.
No... Ja tam sie nie znam. Nigdy sportem nie jezdzilem. Nie mam gdzie...
Ale jak juz to chyba jednak te rozowe, kudlate buciki beda naj

-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Panowie a o co chodzi jak na maila dostaję powiadomienie, że na ścigaczowej poczcie "nadeszła nowa prywatna wiadomość", wchodzę na nią, a tam nic nie ma? Próbowałam się logować na nowo, odświeżać stronę, resetować net, wchodzić na pocztę przez linka z wiadomości na mailu i nic. Bez sensu :/
-
neuros - Świeżak
Zobacz z kiedy jest mail o tej wiadomości. , może ją przeczytałeś zanim sprawdziłeś maila
Ghost, to że mieszka z Tobą rzeczywiście diametralnie zmienia postać rzeczy

Ghost, to że mieszka z Tobą rzeczywiście diametralnie zmienia postać rzeczy

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
być może ktoś niepoatrznie kasuje ze swojej skrzynki zaraz po wysłaniu
wówczas u ciebie też nie będzie tej wiadomości.
wówczas u ciebie też nie będzie tej wiadomości.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Black-Ghost napisał(a):Vergon to z czego jest wykonana ta folia że ostrą krawendzią tego nie przetniesz?
Z...folii

Dopóki nie sprawdzisz to się nie dowiesz, jak chcesz to kup sobie stompgripy za 200zł i potnij je w odpowiednie paski, ale gdyby mi ktoś polecał sprawdzone rozwiązanie, które nie będzie kosztowało najprawdopodobniej ani złotówki to zacząłbym od tego.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Vergon Pieniądze to nie problem. A nie chce z tym eksperymentowac cały rok co zda relacje a co nie
Próbowałem już nawet przyszlifowac te śruby które mocują ten plastik ale jakiegos wielkiego efektu nie ma
Zaczne od wymiany butów u dziewuchy! jak to nic nie da to bedę sie bawił w oklejanie moto. SkoQ a po co by mi była dziewczyna która ze mna nie mieszka?

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Walenty napisał(a):neuros napisał(a):(...) Może mnie uprowadząTylko kto im da okup
Jak nie będą przesadzać z ceną, to dam im parę złotych.
Jak na narządy mnie porwą to cena będzie wysoka. Lepiej odpuścić, kupić coś do moto. Po mnie i tak nikt nie będzie płakał.
-
neuros - Świeżak
neuros napisał(a):Walenty napisał(a):neuros napisał(a):(...) Może mnie uprowadząTylko kto im da okup
Jak nie będą przesadzać z ceną, to dam im parę złotych.
Jak na narządy mnie porwą to cena będzie wysoka. Lepiej odpuścić, kupić coś do moto. Po mnie i tak nikt nie będzie płakał.
Nikt nie porywa kobiet dla okupu, kto by wytrzymał?

- drug0n
- Bywalec
Dziś ostatni dzień jazdy w K-ex'ie i przypomniałem sobie dlaczego odszedłem. Non stop problemy z pieniędzmi - szefo obiecał dzisiaj a zapłaci w poniedziałek. W poniedziałek powie, że jedzie do Niemiec po auto i da w piątek... No i sławne jeżdżenie na rezerwie. Za 80zł mam zrobić 200km. Jeżeli według niego wystarczy na to 13 litrów, to znacznie przecenia możliwości Sprintera. Ale załapałem sie za to na prezent z okazji Dnia Kuriera 

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość