Ciuchy na start.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
seed napisał(a):linki z modeki nie działają, ale wiem o które Ci chodziA miałeś może do czynienia z tą kurtką którą podałem?
Link działa jednak należy go skopiować i wkleić w okienko przeglądarki.
Kurtka Sporty Mesh jest dość ciekawa, jednak nie posiada podpinki ocieplającej, lepsza będzie Roma (na żywo wygląda zacznie lepiej niż na tych fotkach), Laser Pro albo Jetlock (mówimy o sportowym kroju)
Jeżeli chodzi o spodnie to Laser Pro są w porządku, ale nie należą do najtańszych.
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
Buty falco hoot? nie za długie i za krótkie. membrana i wygodne (jak przystało na włocha). Cena rozsądna a jakość nie ozona tylko bliżej sidi.
Trochę nie kumam kasku za 2 tysie i reszty co najmniej nisko budżetowej.
Trochę nie kumam kasku za 2 tysie i reszty co najmniej nisko budżetowej.
- lucyfer78
- Świeżak
lucyfer78 napisał(a):Trochę nie kumam kasku za 2 tysie i reszty co najmniej nisko budżetowej.
A co ma jedno z drugim wspólnego ? Po prostu mogłem w danej chwili pozwolić sobie na jedną rzecz z górnej półki a reszta aby była do jazdy. Z czasem pojawi się reszta ubioru z wyższej półki. To chyba nie grzech ?
... i zesłał ich Pan na ziemię ...
-
mart73301 - Świeżak
Podepnę się pod temat. Przymierzam się do kupna kurtki na turystyka (Trampek/650 GS). Chcę na nią przeznaczyć około 1 tys. zł (przed wyprzedażowe - ogólnie chcę ją upolować za około 600-700 zł).
Interesuje mnie coś z wypinaną membraną i ociepleniem. Mierzyłem większość dostępnych modeli Modeki, ale praktycznie w każdym coś mi nie pasowało (a to teoretycznie marne rzepy, wentylacja pod kieszeniami w Melville itp.). Może możecie polecić jakieś inne firmy/modele?
Interesuje mnie coś z wypinaną membraną i ociepleniem. Mierzyłem większość dostępnych modeli Modeki, ale praktycznie w każdym coś mi nie pasowało (a to teoretycznie marne rzepy, wentylacja pod kieszeniami w Melville itp.). Może możecie polecić jakieś inne firmy/modele?
- rasta69
- Świeżak
Obejrzyj sobie kurtkę Motona Ventour. Nie chwale i nie ganię. Widziałem ją tylko i sprawiała wrażenie całkiem ciekawej, jak i jej cena
Ja sobie do testu kupiłem Motonę Venta. Jeden z forumowiczów przetestował ja przy szlifie ze 120 km/h i generalnie pozytywnie się wypowiedział. Podobno młoda firma ale bardzo ciekawa.

... i zesłał ich Pan na ziemię ...
-
mart73301 - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości