Skóra po szlifie i co dalej?
• Strona 1 z 1
Skóra po szlifie i co dalej?
Miałem nieprzyjemnego szlifa, na szczęście byłem w pełnym kombi i nie leciałem cały czas po asfalcie tylko po kilku metrach leciałem już poboczem. No i pojawia się pytanie czy taką lekko obdartą skórę naprawia się? Czy w ogóle ktoś będzie się chciał podjąć takiej renowacji? Może ktoś tu robił już rozeznanie w tym temacie?
Chodzi mi głównie o kolor, skóra się lekko zdarła na spodniach i kiepsko to wygląda, przydało by się to pomalować czy coś, szew puścił na nogawce na długości może 4cm i wytarło dziurę w rękawie. Da się w tym jeździć, zniszczenia nie są duże, ale słabo to wygląda. No i kwestia ceny, kombi kupiłem za 1100, ja by mi mieli krzyknąć za coś takiego 4 stówy to wole w obdartym jeździć...

Chodzi mi głównie o kolor, skóra się lekko zdarła na spodniach i kiepsko to wygląda, przydało by się to pomalować czy coś, szew puścił na nogawce na długości może 4cm i wytarło dziurę w rękawie. Da się w tym jeździć, zniszczenia nie są duże, ale słabo to wygląda. No i kwestia ceny, kombi kupiłem za 1100, ja by mi mieli krzyknąć za coś takiego 4 stówy to wole w obdartym jeździć...
-
Cross88 - Świeżak
Pewnie kombi z Pakistanu za tą kwotę (bez urazy, każdy ma inny budżet, mnie też nie stać na dainese czy spidi). Jeżeli tak to nic nie wskurasz. Kolor czarny naprawisz łatwo. dziurę kiedyś u znajomego szewca robiłem. Wyszło tanio i dobrze.
- lucyfer78
- Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Seba_ER5 napisał(a):W warzawie jst koles co robi skory motocyklowe nie pamietam adresu. Zawwod Kaletnik patrz.
Nie wiem czy Seba pisze o tym samym, ale googluj w poszukiwaniu "Pana Skórki".
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
Koles robi w kamienicy na ulicy na ktorej jest teatr Roma. Tylko po drugiej stronie ?Marszalkowskiej? Kolo po bajpasach. Mala kanciape ma. Za 80pln naprawil mi spodnie.
-
-
Byłem ostatnio na Prymasa tysiąclecia w moto-akcesoriach i za nimi jakieś 60 metrów jest zakład, który naprawia ciuchy motocyklowe. Ponoć mają też szyć kombi na miarę. Może tam podpytać? Niestety nie pamiętam jak się nazywają :/
ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości