Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Michał Pakosz pojedzie w Mam talent
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Michał Pakosz pojedzie w Mam talent

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Michał Pakosz pojedzie w Mam talent

Postprzez Ścigacz » 13/9/2012, 15:26

Dyskusja na temat: Michał Pakosz pojedzie w Mam talent
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Michał Pakosz pojedzie w Mam talent
Ścigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2012, 15:26

I tak wygra jakas 12sto latka ktora spiewa, bo to wiekszy talent.... Nienawidze tvnu i tych innych syfów...<br><hr>Norton
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2012, 16:37

Jak dla mnie chłopak ma talent. Ale liczy się to, że jako jedyny wpadł na pomysł aby pokazać w mediach co potrafi wykonać na motocyklu. Tego jeszcze nie było. Trzymamy kciuki 3 X TAK<br><hr>Hein_Gericke
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2012, 16:51

Występ odbędzie się na "scenie"? Raczej ciężko będzie z ilością miejsca.
Pomysł jak najbardziej dobry!
Powodzenia!<br><hr>me
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2012, 16:54

DRIFTY! DRIFTY!<br><hr>nurasek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2012, 16:54

Komentatorzy napisał(a):Jak dla mnie chłopak ma talent. Ale liczy się to, że jako jedyny wpadł na pomysł aby pokazać w mediach co potrafi wykonać na motocyklu. Tego jeszcze nie było. Trzymamy kciuki 3 X TAK<br><hr>Hein_Gericke<br>
Na youtube jest filmik jak koleś w mam talent wywyja stunty na motorynce :D Poza tym Jorian Ponomareff był w francuskim mam talent i także na moto stuntował.<br><hr>taki pan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2012, 16:58

przestancie sie podniecac tak tym stuntem, kilka miesiecy treningow i bym to ogarnol jak ten koles...lol stunt to jest dobry dla dzieciakow.(sam stawiam na kolo ale nie bd robil jakis durnych trickow jak cyrkowiec) Ale przynajmniej dobry program obral, zeby sie promowac mam talent czyli prawie jak cyrk lol hahahhah<br><hr>hahahahwtttt
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2012, 17:02

Komentatorzy napisał(a):przestancie sie podniecac tak tym stuntem, kilka miesiecy treningow i bym to ogarnol jak ten koles...lol stunt to jest dobry dla dzieciakow.(sam stawiam na kolo ale nie bd robil jakis durnych trickow jak cyrkowiec) Ale przynajmniej dobry program obral, zeby sie promowac mam talent czyli prawie jak cyrk lol hahahhah<br><hr>hahahahwtttt<br>
coś w tym jest.. stunt jest dobry dla bogatych rozpieszczonych bachorów...sam znam takiego jednego sam nic nie zarobił, a motocykle niszczy :) no ale są wyjątki :D<br><hr>avesatan123
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2012, 17:29

Komentatorzy napisał(a):I tak wygra jakas 12sto latka ktora spiewa, bo to wiekszy talent.... Nienawidze tvnu i tych innych syfów...<br><hr>Norton<br>
nie tylko ty<br><hr>x
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2012, 18:13

Komentatorzy napisał(a):przestancie sie podniecac tak tym stuntem, kilka miesiecy treningow i bym to ogarnol jak ten koles...lol stunt to jest dobry dla dzieciakow.(sam stawiam na kolo ale nie bd robil jakis durnych trickow jak cyrkowiec) Ale przynajmniej dobry program obral, zeby sie promowac mam talent czyli prawie jak cyrk lol hahahhah<br><hr>hahahahwtttt<br>
Komentatorzy napisał(a):coś w tym jest.. stunt jest dobry dla bogatych rozpieszczonych bachorów...sam znam takiego jednego sam nic nie zarobił, a motocykle niszczy :) no ale są wyjątki :D<br><hr>avesatan123<br>
to raczej "sport" dla biedaków ktorych nie stac na prawdziwe sporty motorowe. w usa stunt to zabawa dla chlopakow ze wsi.<br><hr>X
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2012, 18:22

Stunt dla niktorych to jest pasja ,hobby pajacu . I stunt to nie jest tylko pare miesiecy ... jak wolisz kogos kto spiewa fajnie ale nie jedz na stunt bo jest to dla ludzi odwaznych bo to sie robi z sercem dla pasji jaka sa motocykle.<br><hr>k
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2012, 18:25

Komentatorzy napisał(a):Jak dla mnie chłopak ma talent. Ale liczy się to, że jako jedyny wpadł na pomysł aby pokazać w mediach co potrafi wykonać na motocyklu. Tego jeszcze nie było. Trzymamy kciuki 3 X TAK<br><hr>Hein_Gericke<br>
Komentatorzy napisał(a):Na youtube jest filmik jak koleś w mam talent wywyja stunty na motorynce :D Poza tym Jorian Ponomareff był w francuskim mam talent i także na moto stuntował.<br><hr>taki pan<br>
Nasze polskie mam talent zawitał Łukasz Kornobis na motorynce . No nie zostal doceniony wiec musimy wierzyc w Pakosza ! <br><hr>k
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2012, 18:30

Trza pokazac ze sa takze inne talenty niz spiewanie czy taniec . I stunt powinnien byc takze doceniany bo to nie jest taka latwa sprawa jak zatanczyc cos.<br><hr>k
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2012, 19:45

Komentatorzy napisał(a):coś w tym jest.. stunt jest dobry dla bogatych rozpieszczonych bachorów...sam znam takiego jednego sam nic nie zarobił, a motocykle niszczy :) no ale są wyjątki :D<br><hr>avesatan123<br>
Komentatorzy napisał(a):to raczej "sport" dla biedaków ktorych nie stac na prawdziwe sporty motorowe. w usa stunt to zabawa dla chlopakow ze wsi.<br><hr>X<br>
Zapewne byłeś w Stanach, znasz stunterów i wiesz najlepiej :)<br><hr>Radek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2012, 21:16

cioty z tvn nie docenią przychlast Wojewódzki znowu powie że to banał cały ten stunt...o ile on jest w tym durnym programie jeszcze wygra pewnie jakiś koleś co gra na gumce od majtek co do Michała najlepiej wyszedł w "Za dobrzy na wściekłych":)<br><hr>Piotr84
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2012, 21:30

Komentatorzy napisał(a):to raczej "sport" dla biedaków ktorych nie stac na prawdziwe sporty motorowe. w usa stunt to zabawa dla chlopakow ze wsi.<br><hr>X<br>
Komentatorzy napisał(a):Zapewne byłeś w Stanach, znasz stunterów i wiesz najlepiej :)<br><hr>Radek<br>
Bylem i widzialem. Dlatego mówie.<br><hr>X
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/9/2012, 07:52

No to czekamy az w pare miesiecy ogarniesz te tricki, leszczu<br><hr>wredny
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/9/2012, 13:31

stunt to jest cos a nie jak pisza te debile za stunt to nic jak sie nie umie tego wykonac to nie piszcie jak sie nie znacie :)<br><hr>Stunter
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez stempell » 14/9/2012, 14:32

Teoretycznie z góry skazany jest na porażke - ale co nie zmienia faktu, że jest to bardzo dobra forma reklamy dla niego samego ewentualnego pozyskania jakiegos sponsora - dla funu można jezdzic ale jak sie jezdzi codziennie i jest sie w tym zajebistym to granica fun a utrzymywanie sie z czegos nabiera innego znaczenia
stempell
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 15/9/2012, 13:38

Komentatorzy napisał(a):Zapewne byłeś w Stanach, znasz stunterów i wiesz najlepiej :)<br><hr>Radek<br>
Komentatorzy napisał(a):Bylem i widzialem. Dlatego mówie.<br><hr>X<br>
też mam wrażenie, że stunt to taki obciach trochę... znaczy niewątpliwie chłopaki mają umiejętności, sam bym tego nie zrobił, ale tak czy tak trąci wiochą<br><hr>motórzysta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Następna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl