kupno enduro
• Strona 1 z 1
kupno enduro
A więc z poprzediego tematu wywnioskowałem że nie cros tylko enduro.
Mam max 4500zł chcę kupić enduro, patrzyłem już na yamaha dt 50r i jest fajna tylko jaki rocznik i ile przebiegu mogę kupić za tą kwotę.A jeśli znacie równie dobre enduro proszę o podanie nazwy i rocznika jaki mogę zakupić za tą kwotę.Prawpodobnie będzie sprowadzany z niemczech. proszę o wiele odp.
Mam max 4500zł chcę kupić enduro, patrzyłem już na yamaha dt 50r i jest fajna tylko jaki rocznik i ile przebiegu mogę kupić za tą kwotę.A jeśli znacie równie dobre enduro proszę o podanie nazwy i rocznika jaki mogę zakupić za tą kwotę.Prawpodobnie będzie sprowadzany z niemczech. proszę o wiele odp.

Ostatnio edytowano 11/9/2012, 14:14 przez dejavu, łącznie edytowano 1 raz
Yamaha DT 50 > Aprilia RX 125 1998r
- dejavu
- Świeżak
heh za 3500 zl nie opłaci sie sciągam moto za granicy
moze nie kupisz cudów ale i tak najwarzniejszy jest jaki jest stan
niewazne jaki rok najważniejsze czy ktos o niego dbał i wymieniał na czas zużyte czesci 

--->Klx 250 ---> CRF450R
- papek23
- Świeżak
Aaa no to 50tka
Nie ma co cudować w tej klasie, najbardziej popularna yamaha dt 50 i aprilia rx 50. Oczywiście jest jeszcze kilka innych modeli w tej klasie ale te są najbardziej popularne i na pewno nie bez powodu. Zdecydowanie bardziej polecam RXa 50. Wygodniejszy, silniczek wydaje sie ciut mocniejszy ( jeździłem na obu i niby ten sam silnik minarelli AM6 ale na aprilce jakoś bardziej się odczuwa to przyspieszanie ), ale przede wszystkim zawieszenie o niebo lepsze w RX. Przód to Marzocchi ( nie wiem czy tak to się pisze.. ) a z tyłu sachs gazowy. Super się to sprawuje. Yamaha ma z przodu zwykły widelec teleskopowy. Ale mimo wszystko w tej klasie kieruj się raczej stanem motorku bo wielkich różnic technicznych nie będzie między wszystkimi 50tkami enduro 

- Lestek9
- Świeżak
uuu Dzięki za pokazane nowego enduro i wyjaśnienie dlaczego jest lepszy
ale chcę też poczytać o innych bo widzisz muszę wybrać czyli najtrudniejsze XD a i mam pyt czy masz GG bo chcialbym się popytać kilku rzeczy a nie pisać po 1 czy 2 słowach tutaj 

Yamaha DT 50 > Aprilia RX 125 1998r
- dejavu
- Świeżak
Derbi Senda mocniejsza od dt lepsze zawias,hamulce i wykonanie wedlug mnie a możesz patrzeć jeszcze na honde hm najlepsze enduro 50ccm 

- Fantas3k
- Bywalec
Właśnie, mam znajomego który miał Hondę HM CRE 50, boska maszyna! Z tym że ewidentnie zdecydowanie bardziej nastawiona na jazdę w terenie niż po asfaltach. Wyższa moc o 4KM z tego co wiem ( ma 12 koni przy 8 RX`a czy DT ), zdecydowanie twardsze zawieszenie ( z przodu ma bodajże USD Kayaby z tego co pamiętam ), no i ogólnie Fantas ma racje, najlepsze enduro 50ccm
A gg 12486371 możesz pisać jak masz jakieś pytania 

- Lestek9
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości