Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> WMMP na torze Poznań - wyniki z soboty
NAS Analytics TAG

[Aktualności] WMMP na torze Poznań - wyniki z soboty

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] WMMP na torze Poznań - wyniki z soboty

Postprzez Åšcigacz » 9/9/2012, 07:16

Dyskusja na temat: WMMP na torze Poznań - wyniki z soboty
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
WMMP na torze Poznań - wyniki z soboty
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/9/2012, 07:16

Nie jest dobrze. W najliczniejszym wyścigu 11 na mecie:/.
Ktoś wie czemu Paweł Szkopek pojechał w Mistrzostwach Polski zamiast WSS? Czy powodem jest cały czas kontuzja? Jak go widziałem na paddocku ma ostatnim speed dayu, to mocno kulał, ale po wynikach widać, że jakoś sobie radzi.<br><hr>P
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/9/2012, 09:28

Komentatorzy napisał(a):Nie jest dobrze. W najliczniejszym wyścigu 11 na mecie:/.
Ktoś wie czemu Paweł Szkopek pojechał w Mistrzostwach Polski zamiast WSS? Czy powodem jest cały czas kontuzja? Jak go widziałem na paddocku ma ostatnim speed dayu, to mocno kulał, ale po wynikach widać, że jakoś sobie radzi.<br><hr>P<br>
bo go wywalili na zbity pysk z wss......<br><hr>;-(
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/9/2012, 10:29

Komentatorzy napisał(a):Nie jest dobrze. W najliczniejszym wyścigu 11 na mecie:/.
Ktoś wie czemu Paweł Szkopek pojechał w Mistrzostwach Polski zamiast WSS? Czy powodem jest cały czas kontuzja? Jak go widziałem na paddocku ma ostatnim speed dayu, to mocno kulał, ale po wynikach widać, że jakoś sobie radzi.<br><hr>P<br>
Komentatorzy napisał(a):bo go wywalili na zbity pysk z wss......<br><hr>;-(<br>
Naprawdę? Kto go wywalił? Zespół za wyniki i gleby?<br><hr>P
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/9/2012, 10:35

Jak P. Szkopek mógł nie wygrać z dużą przewagą wyścigu? Przecież zapowiadał, że możliowści pozwalają mu walczyć o miejsca w pierwszej dziesiątce Mistrzostw Świata...<br><hr>kibic
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/9/2012, 19:36

teraz też kulał jak się na niego patrzyli,a później jak zapomniał to chodził normalnie taka śmieszna sprawa<br><hr>robert
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/9/2012, 21:50

Komentatorzy napisał(a):Jak P. Szkopek mógł nie wygrać z dużą przewagą wyścigu? Przecież zapowiadał, że możliowści pozwalają mu walczyć o miejsca w pierwszej dziesiątce Mistrzostw Świata...<br><hr>kibic<br>
A czy jedno wyklucza drugie? Poza tym mowil to chyba przed kontuzja. Ja uwazam, ze zrobil to, czego oczekiwal od niego zespol i za co dostal pieniadze. Wiecej nie musial ryzykowac.<br><hr>?
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/9/2012, 05:09

Komentatorzy napisał(a):teraz też kulał jak się na niego patrzyli,a później jak zapomniał to chodził normalnie taka śmieszna sprawa<br><hr>robert<br>
Chodził normalnie i ...napier...na Bogdankę że go wykożystała,i napier ...na Kuleczkę jego byłego impresario że tez go oszukał,i opowiadał że 1,31 to robi z palcem w pupie..<br><hr>??
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/9/2012, 00:05

Komentatorzy napisał(a):teraz też kulał jak się na niego patrzyli,a później jak zapomniał to chodził normalnie taka śmieszna sprawa<br><hr>robert<br>
Komentatorzy napisał(a):Chodził normalnie i ...napier...na Bogdankę że go wykożystała,i napier ...na Kuleczkę jego byłego impresario że tez go oszukał,i opowiadał że 1,31 to robi z palcem w pupie..<br><hr>??<br>
następny tor którego jeszcze nie zna a musi przećwiczyć to zamknięty zakład dla osób z zaburzeniami psychicznymi w Morawicy. oddaj za Modlin !!!<br><hr>.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości

na górê