Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Wściekły dziadek rzuca pustakiem w...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Wściekły dziadek rzuca pustakiem w...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 7/9/2012, 15:04

Komentatorzy napisał(a):Ja pier.... ludziom to już wszystko przeszkadza, bo to bo tamto...mają pasję to niech sobie jeżdżą zamiast ćpać i robić jakieś inne głupstwa...a tu widzę większość ludzi albo stare zmierzłe dziady albo swojej pasji nie mają... masakra...<br><hr>motocyklistka<br>
Czy posiadanie pasji automatycznie daje przyzwolenie na wszystko co mi się podoba? A gdyby moją pasją było puszczanie muzyki na full przez cały dzień? Ty np mieszkałbyś nade mną, po czym wku...ony przyszedłbyś na dół do mnie, że nie umiesz spokojnie zupy zjeść, na co ja bym ci powiedział, że mam akurat taką pasję, a to przecież lepsze niż picie i ćpanie.<br><hr>alaryk_zabojca
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/9/2012, 16:00

Komentatorzy napisał(a):Co za matoł pisze ciągle o T-maxie 530 ? uzywanych Motocykli marki Yamaha ? bo po pierwse pisze tak nie składnie że aż odstrasza od tego co zachwala , a po drugie to nie miejsce na reklame i bez sensowne komentarze ze T-Max mniej hałasuje , mniej przeszkadza... blablabla. <br><hr>arnold.<br>
No dokładnie, coś podejrzane te komentarze. A to że sobie chwalą R1, że tanio ubezpieczy, że to że tamto, czyżby ktoś tu komuś płacił?<br><hr>Januszek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/9/2012, 16:11

Komentatorzy napisał(a):Co za matoł pisze ciągle o T-maxie 530 ? uzywanych Motocykli marki Yamaha ? bo po pierwse pisze tak nie składnie że aż odstrasza od tego co zachwala , a po drugie to nie miejsce na reklame i bez sensowne komentarze ze T-Max mniej hałasuje , mniej przeszkadza... blablabla. <br><hr>arnold.<br>
Jakaś ciota której sprzedaż nei idzie myśli że znajdzie frajera :D<br><hr>Dowie
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/9/2012, 16:18

mógł im zwrócić uwagę jak człowiek cywilizowany a nie jak łysa małpa jak by jemu w łysy łeb przywalić pustakiem to by się dostało że motocykliści to mordercy...na ich miejscu to bym mu to podwórko równo poprzestawiał i wrzucił placek krowi do tego baseniku:D niech się dziad kąpie może włosy mu odrosną<br><hr>Mike
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/9/2012, 17:32

Nie jezdze enduro i nie bawie sie polesie preferuje ulice i scigacza , ale moj kuzyn jezdzi KTM'em , po to to jest do LASU , rowerami tez sie bawia w lesie w "Downhill" , i w nic rzucaja , tak wymyslili taki sport ,a ten dzwiek jest po to aby kazdy slyszal z 300m , a nie zdziwil sie nagle jak sie zbliza.
Pustakiem dziadek moze rzucac , jak widac sam nim jest.<br><hr>Cbr 600 F3
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2012, 10:30

Komentatorzy napisał(a):Sam jesteś pajac EasyXJRider wsadzj swoją tłustą dub@ na tego choppera i lansuj się w niedziele z piwkiem na zlotach . Sam na enduro nie jeździsz bo się boisz że się spocisz i zawału dostaniesz. Oni nic złego nie zrobili grzecznie zawrócili i tyle .<br><hr>zorko<br>
Komentatorzy napisał(a):Grzecznie? Zrywając nawierzchnię i nieziemsko przy tym pierdząc. Jak jesteś głuchy to trudno, ale licz się z innymi i wsadź swoją chudą dupę na pierdziawę dopiero na torze. Strach przejść się dziś po lesie.<br><hr>Meme<br>
Komentatorzy napisał(a):To stunty robili? Jakoś oglądałem nawierzchnię po ich wybrykach, bo jechałem tamtędy do kuzyna, ale droga jaka była, taka jest nadal. Jeżdżę używanym R1 i sobie go chwalę. Może oni też kupią coś takiego. A przy takich sąsiadach-zazdrośnikach, trzeba by kupić dodatkowe ubezpieczenie na życie i ubezpieczenie dla motocykla używanego; w yamaha teraz 435zł kosztuje.<br><hr>kurtka01<br>
Jakich zazdrośnikach? Co ty pieprzysz? Przyjechali pajace, narobili hałasu, nakurzyli, drogę nawet na filmie widać, że przeorali i jeszcze zdziwieni, że ktoś ma pretensje. Pajace i tyle jak tu kolega wyżej pisał.<br><hr>Adasi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2012, 11:14

jak by we mnie próbował tak rzucić pustakiem to bym zszedł z crossa i tak mu naj..e.bał żeby się obsrał, nawet bym sie 1sekundy nie zastanawiał, ma swój płot to niech siedzi dziad na swoim do 22 moga smigac ile wlezie.pozdro1000<br><hr>mario11lsd
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/9/2012, 16:47

Komentatorzy napisał(a):mojej znajomej matoly na quadach i endurakach non stop przez prodworko zapieprzaja bo "tak blizej do lasu" poradzilem zeby drutem kolczastym sie odgrodzic...<br><hr>TwojaStara<br>
Komentatorzy napisał(a):Bez przesady..aż tak motory nie hałasują chyba że nie mają tłumika. Też jeżdżę na skróty, ale tmax 530, bo motocyklem jest trochę ciężko. Maxi skutery są coraz bardziej popularne. Honda umyka, a yamaha szybciej sprzedaje modele.<br><hr>kopeć<br>
Przestań bełkotać bez sensu o skuterze - to nie ten temat.<br><hr>na temat
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/9/2012, 07:04

Komentatorzy napisał(a):mógł im zwrócić uwagę jak człowiek cywilizowany a nie jak łysa małpa jak by jemu w łysy łeb przywalić pustakiem to by się dostało że motocykliści to mordercy...na ich miejscu to bym mu to podwórko równo poprzestawiał i wrzucił placek krowi do tego baseniku:D niech się dziad kąpie może włosy mu odrosną<br><hr>Mike<br>
no dokładnie chyba że ma tak zdegenerowany mózg ze starości że już nie potrafi myśleć <br><hr>buckcherry
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/9/2012, 08:24

Komentatorzy napisał(a):jak by we mnie próbował tak rzucić pustakiem to bym zszedł z crossa i tak mu naj..e.bał żeby się obsrał, nawet bym sie 1sekundy nie zastanawiał, ma swój płot to niech siedzi dziad na swoim do 22 moga smigac ile wlezie.pozdro1000<br><hr>mario11lsd<br>
Uważaj bo trafisz na większego kozaka i zarobisz jakimś narzędziem ogrodowym typu łopata w pusty łeb.<br><hr>versys
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/9/2012, 11:04

Komentatorzy napisał(a):mojej znajomej matoly na quadach i endurakach non stop przez prodworko zapieprzaja bo "tak blizej do lasu" poradzilem zeby drutem kolczastym sie odgrodzic...<br><hr>TwojaStara<br>
Komentatorzy napisał(a):Bez przesady..aż tak motory nie hałasują chyba że nie mają tłumika. Też jeżdżę na skróty, ale tmax 530, bo motocyklem jest trochę ciężko. Maxi skutery są coraz bardziej popularne. Honda umyka, a yamaha szybciej sprzedaje modele.<br><hr>kopeć<br>
Komentatorzy napisał(a):Przestań bełkotać bez sensu o skuterze - to nie ten temat.<br><hr>na temat<br>
Trzeba by umieścić w motocyklach taką "odrzutnię" na te pustaki, żeby oddawać od razu takim dziadkom. Czy skuter czy motocykl lepiej ubezpieczyć przed takimi szaleńcami. Ile teraz takie ubezp. może wynosić? Kiedyś ze 180-250 kosztowały na rok.<br><hr>suwak
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/9/2012, 11:09

Fajnie, że się chwalisz, ale mnie nie stać ;/ na taki nowy duży skuter.. prędzej bym wymienił używany na nowy, jakby coś takiego istniało..hondę używaną mam..i nikt mnie z siekierką nie gania na wsi :D<br><hr>omacku
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/9/2012, 11:14

Jak ma to się chwali. Kiedyś był sezon na harleye, to pełno ludzi o nich pisało. Teraz wyszło trochę nowych modeli, to o nich piszą. Bmw podpada opóźnieniami w dostawach i wypuszczaniem jakichś niedoróbek, to teraz ludzie zwiewają gdzie indziej aż się kurzy.<br><hr>seneka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/9/2012, 11:18

Komentatorzy napisał(a):Sam jesteś pajac EasyXJRider wsadzj swoją tłustą dub@ na tego choppera i lansuj się w niedziele z piwkiem na zlotach . Sam na enduro nie jeździsz bo się boisz że się spocisz i zawału dostaniesz. Oni nic złego nie zrobili grzecznie zawrócili i tyle .<br><hr>zorko<br>
Komentatorzy napisał(a):Czasem tylko widok motocykla jest w stanie ludzi wkurzyć i albo się drą, że zadzwonią na policję, albo mają pretensje o hałas. Dobrze, że teraz jeżdżę xenter 150. Brat mi kupił i chwalę ten sportowy maluszek. Cicho jeździ.<br><hr>moralka<br>
Też bym chciał, żeby brat mi kupił... mam 16 lat dopiero, ale co mi tam :) jak coś drogie, to się mówi: że dobre. A na motocykl to muszę poczekać...kilka lat i szał na jezdni ;p<br><hr>porter
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/9/2012, 11:24

Komentatorzy napisał(a):No dokładnie, coś podejrzane te komentarze. A to że sobie chwalą R1, że tanio ubezpieczy, że to że tamto, czyżby ktoś tu komuś płacił?<br><hr>Januszek<br>
Mnie akurat nie dziwi, że R1 wymieniają, bo zagranicą sporo nagłówków się pojawia o tym motorku "go pro top speed run" i tak dalej... tak jak zapaleńcy stunty wywijają i umieszczają te materiały w Necie. Wtedy dziadki dopiero by rzucali w motocykle...<br><hr>deoxy
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/9/2012, 12:04

Komentatorzy napisał(a):Jakaś ciota której sprzedaż nei idzie myśli że znajdzie frajera :D<br><hr>Dowie<br>
Czytasz czasem wiadomości motoryzacyjne czy tylko TopGear oglądasz? Kiedyś 8900 maxi skuterów przez cały rok im szło, a teraz w samych Włoszech po 6 miesiącach 7000 egzemplarzy, w Polsce też sporo tego tmax-a sprzedali ;p więc bieda im nie grozi. Co za ludzie..lepiej pusty komentarz wstawić niż pierdoły wypisywać.<br><hr>Zowie
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/11/2012, 21:28

Witam ,jakieś pół roku temu miałem podobną sytuacje tylko facetka rzucała miotłą czy czymś takim.Tylko zejść z moto i mu pier....ć !!!<br><hr>TTR600
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości

na górê