[Aktualności] Rosja: Bez kasku i koordynacji ruchowej
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Rosja: Bez kasku i koordynacji ruchowej
Dyskusja na temat: Rosja: Bez kasku i koordynacji ruchowej
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rosja: Bez kasku i koordynacji ruchowej
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rosja: Bez kasku i koordynacji ruchowej
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Nie dziwię się że zasnęła, po prostu jechała bardzo nudnym pojazdem! Kiedyś przejechałem się skuterem 15 metrów po których pojawiło się u mnie lekkie znużenie. Na szczęście zawróciłem, bo mógłbym skończyć jak ona! Fuck!<br><hr>Mazak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
leciała na czołówkę, szczęście że tak się to skończyło...czy dziewczyny też biorą brom?<br><hr>pawulon182
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ona chyba pisze/czyta z telefonu, po uderzeniu coś małego czarnego leci na prawe pobocze - może to komórka......<br><hr>karrroo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wykazałeś się "ogromnym intelektem", bo skoro twierdzisz, że skutery są nudne, to chyba nawet tych 15 metrów nie zrobiłeś. Ja za to zrobiłem na 50-tce ponad 6 tys. KM w około rok i muszę stwierdzić, że BARDZO się mylisz. Nieraz zdarzyło mi się nawet wyprzedzać auta na mieście bo najwidoczniej niektórzy idioci mylą sobie pedał gazu z hamulcem...Komentatorzy napisał(a):Nie dziwię się że zasnęła, po prostu jechała bardzo nudnym pojazdem! Kiedyś przejechałem się skuterem 15 metrów po których pojawiło się u mnie lekkie znużenie. Na szczęście zawróciłem, bo mógłbym skończyć jak ona! Fuck!<br><hr>Mazak<br>
A tak dla twojej informacji nie jestem pewien czy jazda po mieście 70 na godzinę może być nudna (mi taka prędkość na miasto w zupełności wystarcza)... Dodam że jest to "polski" chinol, ale z 2T...<br><hr>DominZ
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Brawo, Brawo i tak rodzą się kolejni piraci 70km/h przez miasto. O ile Twój skuter tyle wyciągną to i tak nie chodzi tu tylko o prędkość (jadę hayabusą 300km/h przez miasto i rozbijam się na pierwszej latarni, rzeczywiście super).Komentatorzy napisał(a):Nie dziwię się że zasnęła, po prostu jechała bardzo nudnym pojazdem! Kiedyś przejechałem się skuterem 15 metrów po których pojawiło się u mnie lekkie znużenie. Na szczęście zawróciłem, bo mógłbym skończyć jak ona! Fuck!<br><hr>Mazak<br>Komentatorzy napisał(a):Wykazałeś się "ogromnym intelektem", bo skoro twierdzisz, że skutery są nudne, to chyba nawet tych 15 metrów nie zrobiłeś. Ja za to zrobiłem na 50-tce ponad 6 tys. KM w około rok i muszę stwierdzić, że BARDZO się mylisz. Nieraz zdarzyło mi się nawet wyprzedzać auta na mieście bo najwidoczniej niektórzy idioci mylą sobie pedał gazu z hamulcem...
A tak dla twojej informacji nie jestem pewien czy jazda po mieście 70 na godzinę może być nudna (mi taka prędkość na miasto w zupełności wystarcza)... Dodam że jest to "polski" chinol, ale z 2T...<br><hr>DominZ<br>
ps. Też zdarza mi się przysnąć na kiblu.<br><hr>OoO
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To lusterko leci,
A co do kierowczyni, to wyraźnie widać że ona nie umiała skręcać, droga skręciła a ona nie, no chyba że na chama chciała wymusić
Szczęście w nieszczęsciu że TIR miał refleks bo skończyła by na zderzaku...a tak ją wywinął i zarzucającą naczepą jak ogonem walnąć<br><hr>gabrjel
A co do kierowczyni, to wyraźnie widać że ona nie umiała skręcać, droga skręciła a ona nie, no chyba że na chama chciała wymusić
Szczęście w nieszczęsciu że TIR miał refleks bo skończyła by na zderzaku...a tak ją wywinął i zarzucającą naczepą jak ogonem walnąć<br><hr>gabrjel
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Twoja czarująca opowieść pełna życiowego optymizmu i nieokiełznanej pasji sprawiła, iż mam teraz ochotę kupić sobie skuterek...Komentatorzy napisał(a):Nie dziwię się że zasnęła, po prostu jechała bardzo nudnym pojazdem! Kiedyś przejechałem się skuterem 15 metrów po których pojawiło się u mnie lekkie znużenie. Na szczęście zawróciłem, bo mógłbym skończyć jak ona! Fuck!<br><hr>Mazak<br>Komentatorzy napisał(a):Wykazałeś się "ogromnym intelektem", bo skoro twierdzisz, że skutery są nudne, to chyba nawet tych 15 metrów nie zrobiłeś. Ja za to zrobiłem na 50-tce ponad 6 tys. KM w około rok i muszę stwierdzić, że BARDZO się mylisz. Nieraz zdarzyło mi się nawet wyprzedzać auta na mieście bo najwidoczniej niektórzy idioci mylą sobie pedał gazu z hamulcem...
A tak dla twojej informacji nie jestem pewien czy jazda po mieście 70 na godzinę może być nudna (mi taka prędkość na miasto w zupełności wystarcza)... Dodam że jest to "polski" chinol, ale z 2T...<br><hr>DominZ<br>
Żartowałem.<br><hr>Mazak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
lusterko<br><hr>maziKomentatorzy napisał(a):ona chyba pisze/czyta z telefonu, po uderzeniu coś małego czarnego leci na prawe pobocze - może to komórka......<br><hr>karrroo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
po pierwsze ta kobieta zasnęła za kierownicą a po drugie mozliwe ze miała wypite wiec..<br><hr>dragonnKomentatorzy napisał(a):To lusterko leci,
Szczęście w nieszczęsciu że TIR miał refleks bo skończyła by na zderzaku...a tak ją wywinął i zarzucającą naczepą jak ogonem walnąć<br><hr>gabrjel<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pierwsza pomoc zaje...
Człowiek sie rozpier... a tu mu pomogą szybko wstać. Może jak udało mu się przeżyć spotkanie z ciężarówką to da radę go dobić lub uszkodzić w imię szybkiej pomocy by nie tarasował drogi. <br><hr>Rid
Człowiek sie rozpier... a tu mu pomogą szybko wstać. Może jak udało mu się przeżyć spotkanie z ciężarówką to da radę go dobić lub uszkodzić w imię szybkiej pomocy by nie tarasował drogi. <br><hr>Rid
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Rosja pewnie dlatego,że red. nie chce się poszukać. Wiecej sie dzieje na ulicach Kairu, Bombaju, Marakeszu...<br><hr>dociekliwy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość