Kappa Modular opinie
• Strona 1 z 1
Kappa Modular opinie
Witam,
Przymierzam się do zkaupu kasku szczękowego.. Znalazłem na Allegro ciekawą ofertę firmy Kappa .. odpowiednik Givi Xmodular.. Czy warto zakupić tego typu kask. Czy będzie odpowiedni do mojej turystycznej jazdy do 130... Czy macie może inne propozycję tak do 750zł? Zależy mi na komforcie i w miarę wyciszeniu, niekoniecznie na nazwie na kasku..
Przymierzam się do zkaupu kasku szczękowego.. Znalazłem na Allegro ciekawą ofertę firmy Kappa .. odpowiednik Givi Xmodular.. Czy warto zakupić tego typu kask. Czy będzie odpowiedni do mojej turystycznej jazdy do 130... Czy macie może inne propozycję tak do 750zł? Zależy mi na komforcie i w miarę wyciszeniu, niekoniecznie na nazwie na kasku..
- Rebo2
- Świeżak
Kappie zdarza się, że nie wyjdzie im kufer, więc kasku bałbym się kupić tej firmy.
Skup się lepiej na firmach, które specjalizują się w kaskach, w tym budżecie to HJC, Airoh, Caberg, Shark
Na pW podesłałem Ci info co ja mogę zaproponowac.

Skup się lepiej na firmach, które specjalizują się w kaskach, w tym budżecie to HJC, Airoh, Caberg, Shark
Na pW podesłałem Ci info co ja mogę zaproponowac.
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości