Ucięcie zawirowacza spalin
• Strona 1 z 1
Ucięcie zawirowacza spalin
Witam
Otóż mam jeden problem. Chciałbym uciąć zawirowacz spalin w skuterze tylko nie wiem czy jak odetne ta rurkę to czy bede musiał potem cały wydech zdjąć aby zaspawać tą dziurę czy moze nie trzeba bedzie go zdjąć ??
Otóż mam jeden problem. Chciałbym uciąć zawirowacz spalin w skuterze tylko nie wiem czy jak odetne ta rurkę to czy bede musiał potem cały wydech zdjąć aby zaspawać tą dziurę czy moze nie trzeba bedzie go zdjąć ??
- akro023
- Świeżak
To zależy od Twoich umiejętności spawalniczych, ale ściągnięcie tłumika to bardzo prosta i szybka czynność, więc lepiej go wykręć, im łatwiejszy dostęp tym lepiej pospawasz.
Jeśli będziesz jednak spawał w skuterze to pamiętaj by odłączyć akumulator.
Jeśli będziesz jednak spawał w skuterze to pamiętaj by odłączyć akumulator.
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
To, że przejedziesz na czerwonym kilka razy i nic się nie stanie, nie oznacza, że zawsze tak będzie i że jest to bezpieczne, poza tym pisząc o tym pochwaliłeś się właśnie jak słabym jesteś mechanikiem i spawaczem, ja bym nic Ci do naprawy nie oddał.
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
Weź zotaw ten tłumik jak jest! Bezsensowny temat!
Forum dostępne od lat 13!
I niepisz więcej takich głupot jak ktoś jest od ciebie mądrzejszy!
Cinka napisał(a):e tam nie raz spawałem coś przy motorze czy tam traktorze bez odłączania akumulatorów i nic sie nie stało, ale jak kto woli
Forum dostępne od lat 13!
I niepisz więcej takich głupot jak ktoś jest od ciebie mądrzejszy!
- arek-argo
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości