co wam przeszkadza w śmiganiu na motorach?????
Wszyscy nazekaja na drogi, jednak wiekszosc wypadkow zdarza sie przez kretynizm kierowcow. Z regoly katamaryniarzy: nie zatrzymuja sie na stopach, gdy skrecaja na skrzyzowaniu w lewo, zamiast stanac i przepuscic to sie tocza - powodujac maxymalne zagrozenie, bo ani to nie przejedzie szybko, ani sie nie zatrzyma. Nie patrza sie wogole. Wielu amatorow, jezdzi tak kiepsko, ze tylko mysli jak tu skrecic prawidlowo na skrzyzowaniu: totalnie nie kontroluje ruchu dookola. Zmieniaja pasy, myslac co musi kupic - lusterka czuja sie samotne. Otwieranie drzwi na srodku skrzyzowania, sam przykladowo: co prawda Rowerem jechalem: przywalilem barkiem w otwarte drzwi tira(tzn otworzyl akurat jak przejezdzalem) jeszcze typ mial problemy - ale nic sie nie stalo olalem palanta. Kierunkowskazy tez nie zostaly wymyslone dla jaj. Inna sytuacja, jedzie koles autem przez skrzyzowanie, nagle... skreca agresywnie w lewo i parkuje... Miejsce absolutnie niedozwolone - ale co tam. Zajezdzanie drogi i hamowanie to standart. Mijanie, wyprzedzanie zbyt blisko. Ehh sporo, sporo tego.
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
ech, niestety tak
Strzalki w prawo, totalnie oglupiaja kierowce ktory wpada na pasy - na przechodzacych ludzi. Skrzyzowania bywaja zle rozwiazane, to fakt - ale trzeba
1. pamietec KTO ma pierwszenstwo
2. zerknac przed skrzyzowaniem na znaki
3. UZYWAC lusterek
a niestety tak sie nie dzieje, sam mam problemy jezdzac samochodem, szczegolnie teraz kiedy zmienily sie pierwsznstwa we Wro, z okazji objazdow. Ludzie jezdza na pamiec i zupelnie nie kontroluja ani znakow ani innych pojazdow.

Strzalki w prawo, totalnie oglupiaja kierowce ktory wpada na pasy - na przechodzacych ludzi. Skrzyzowania bywaja zle rozwiazane, to fakt - ale trzeba
1. pamietec KTO ma pierwszenstwo
2. zerknac przed skrzyzowaniem na znaki
3. UZYWAC lusterek
a niestety tak sie nie dzieje, sam mam problemy jezdzac samochodem, szczegolnie teraz kiedy zmienily sie pierwsznstwa we Wro, z okazji objazdow. Ludzie jezdza na pamiec i zupelnie nie kontroluja ani znakow ani innych pojazdow.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
rafi napisał(a):Ostatnio mi wpadła mucha do niedomkniętego kasku![]()
MASAKRA, jak się zatrzymałem to bym k.rwe oskalpował, ale uciekła
Dobrze że nie pszczoła, albo szerszeń.

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
rafi napisał(a):Ostatnio mi wpadła mucha do niedomkniętego kasku![]()
MASAKRA, jak się zatrzymałem to bym k.rwe oskalpował, ale uciekła
Polecam lep na muchy

Piaggio NRG Extreme Sport Series tuning 130 km/h !
CRASH !!! NRG ROZWALONY !!
CRASH !!! NRG ROZWALONY !!
- Piotrek_187
- Świeżak
najbardziej mnie wku..... opinie ludzi, którzy nigdy nie mieli zadnej styczności z motocyklem... wyrabiają fałszywe stereotypy na nasz temat, zawyzają statystyki dotyczące wypadków, chodz procętowo przeważają wypadki samochodowe, ogólnie uważają nas za samobujców, ludzi nieodpowiedzialnych. Powoli się to zmienia... do Polski napływa coraz więcej motorów, kierowcy robią sie dla na bardziej życzliwi, ale zanim sie to zmieni to minie kolejnych kilkanaście lat... niestety:-(
-
dawid 89 - Moderator
Siekson powiedz mi, że nick Piotrek_187 (chyba nie pomyliłem) należy do Ciebie i takim sposobem opowiadasz nam kolejne historie... przytaknij bo się inaczej załamię...
Dawid 89 jeśli chodzi o procENty to każdy wie które są najlepsze, a samobÓjców narazie nie chcij spotkać.
Dawid 89 jeśli chodzi o procENty to każdy wie które są najlepsze, a samobÓjców narazie nie chcij spotkać.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Tia, ale ty tez pamietaj ze mozesz jechac w kacie martwym - i mozesz byc niewidoczny.
(otwórz link)

-
Nieeee, to nawierzchnia samo-galwanizujÄ…ca
jesli bedzie odpowiednio goraco i duzo aut przejedzie, utwardzi sie samo i nie trzeba jezdzic tym mini walcem, prawda ze dbaja o nasze podatki ?
jesli bedzie odpowiednio goraco i duzo aut przejedzie, utwardzi sie samo i nie trzeba jezdzic tym mini walcem, prawda ze dbaja o nasze podatki ?

(otwórz link)

-
a mnie najgorzej wkurza jak jade sobie waska droga tak na 1/4 pasa i z naprzeciwka jedzie gosc samochodem a idiota z tylu chche mnie wyprzedzic i brakuje mu miejsca(bo przeciez z naprzeciwka jedzie auto) to trabi zebym mu zjechal ,ciekawe gdzie chyba do rowu.a tak pozatym stan drog:dziury jak i koleiny,i opowiesc ludzi ze motocyklisci to dawcy... chore ja nie zamierzam nikomu nic dawaj heheh.pozdro

nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
Ciagle musze uwazac na piasek - k**wa deszcz musi go pospratac bo polakom sie nie chce.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
Chyba Świadomosc tego ze ktos moze Cie nie zauwazyc na drodze.. wlasnie dzisiaj malo mnie koles nie zabił Sejczenkiem
A jechał z drogi z nad przeciwka :/ Poza Tym DROGI!!!!!! Są w oplakanym stanie.. moze EURO 2012 cos zmieni?

HONDA CBR 600 F2
- SIARA-S
- Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości