[relacje] California Superbike School w Polsce...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[relacje] California Superbike School w Polsce...
Dyskusja na temat: California Superbike School w Polsce - szybciej, płynniej, pewniej
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
California Superbike School w Polsce - szybciej, płynniej, pewniej
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
California Superbike School w Polsce - szybciej, płynniej, pewniej
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Byłem na zajęciach i niestety stwierdzam że bywałem w szkołach w których nauczyłem się więcej... i jak na nasze warunki to strasznie dużo pieniędzy...<br><hr>Kursant
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Super materiał filmowy! Rewelacyjnie zmontowany i oddaję atmosferę wydarzenia <br><hr>Lost in translation
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Byłeś i owszem, ale palcem robionyKomentatorzy napisał(a):Byłem na zajęciach i niestety stwierdzam że bywałem w szkołach w których nauczyłem się więcej... i jak na nasze warunki to strasznie dużo pieniędzy...<br><hr>Kursant<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przejedź się na Silverstone albo do WillowSprings to będziesz miał taniej i nauczysz się więcej...<br><hr>WSKKomentatorzy napisał(a):Byłem na zajęciach i niestety stwierdzam że bywałem w szkołach w których nauczyłem się więcej... i jak na nasze warunki to strasznie dużo pieniędzy...<br><hr>Kursant<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chciałbyś być...<br><hr>WiwiKomentatorzy napisał(a):Byłem na zajęciach i niestety stwierdzam że bywałem w szkołach w których nauczyłem się więcej... i jak na nasze warunki to strasznie dużo pieniędzy...<br><hr>Kursant<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czarny PR innych serwisow widze nie spiKomentatorzy napisał(a):Byłem na zajęciach i niestety stwierdzam że bywałem w szkołach w których nauczyłem się więcej... i jak na nasze warunki to strasznie dużo pieniędzy...<br><hr>Kursant<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Cóż się stało, że nagle warunki szkolenia były super? Przecież w Poznaniu nie ma infrastruktury, wirażowych i w ogóle jest słabo.<br><hr>niekursant
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To nie byly wyscigi do ktorych potrzeba 40 boksów i rozbudowane depo. To bylo szkolenie i infrastruktura do niego jest w zupelnosci wystarczajaca. A wirazowi na Poznaniu sa bardzo dobrzy, widać że dawno (a pewnie nigdy) tam nie byłeś.<br><hr>ProwlerKomentatorzy napisał(a):Cóż się stało, że nagle warunki szkolenia były super? Przecież w Poznaniu nie ma infrastruktury, wirażowych i w ogóle jest słabo.<br><hr>niekursant<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widzę, że nie rozumiesz sarkazmu i nie śledzisz na bieżąco tekstówKomentatorzy napisał(a):Cóż się stało, że nagle warunki szkolenia były super? Przecież w Poznaniu nie ma infrastruktury, wirażowych i w ogóle jest słabo.<br><hr>niekursant<br>Komentatorzy napisał(a):To nie byly wyscigi do ktorych potrzeba 40 boksów i rozbudowane depo. To bylo szkolenie i infrastruktura do niego jest w zupelnosci wystarczajaca. A wirazowi na Poznaniu sa bardzo dobrzy, widać że dawno (a pewnie nigdy) tam nie byłeś.<br><hr>Prowler<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No wlasnie jestem tutaj dosyc na bierzaco i jedyne co zrozumialem to ze szukasz dziury w całym.<br><hr>ProwlerKomentatorzy napisał(a):Cóż się stało, że nagle warunki szkolenia były super? Przecież w Poznaniu nie ma infrastruktury, wirażowych i w ogóle jest słabo.<br><hr>niekursant<br>Komentatorzy napisał(a):To nie byly wyscigi do ktorych potrzeba 40 boksów i rozbudowane depo. To bylo szkolenie i infrastruktura do niego jest w zupelnosci wystarczajaca. A wirazowi na Poznaniu sa bardzo dobrzy, widać że dawno (a pewnie nigdy) tam nie byłeś.<br><hr>Prowler<br>Komentatorzy napisał(a):Widzę, że nie rozumiesz sarkazmu i nie śledzisz na bieżąco tekstów<br><hr>niekursant<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
OBCE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE, w PL są szkoły techniki jazdy które mają równie wysoki poziom nauczania.<br><hr>Neo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie ma, wierz miKomentatorzy napisał(a):OBCE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE, w PL są szkoły techniki jazdy które mają równie wysoki poziom nauczania.<br><hr>Neo<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Myślałem mocno o CSS będąc pod wrażeniem ich zaplecza (youtube:) ) zdecydowałem się jednak na konkurencyjne szkolenie. Ułamkowy koszt, a czytając sprawozdanie miałem to samo. Nie chcę nikogo reklamować, ale szukajmy czegoś bardziej dostosowanego do naszych realiów i mówiących naszym językiem.<br><hr>wirażowy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po co mamy szukać czegoś bardziej dostosowanego do naszych realiów i mówiących naszym językiem?Komentatorzy napisał(a):Myślałem mocno o CSS będąc pod wrażeniem ich zaplecza (youtube:) ) zdecydowałem się jednak na konkurencyjne szkolenie. Ułamkowy koszt, a czytając sprawozdanie miałem to samo. Nie chcę nikogo reklamować, ale szukajmy czegoś bardziej dostosowanego do naszych realiów i mówiących naszym językiem.<br><hr>wirażowy<br>
Czemu by to miało służyć?
"Naczytałeś się pierdół o żabach i teraz, na siłę, próbujesz tym zainteresować innych".
Ucz się człowieku gdzie chcesz i rób w życiu co chcesz bylebyś nie szkodził innym.
I jeszcze jedno, jeśli wolno, skąd pomysł, że miałeś to samo skoro nie wiesz co miałbyś biorąc udział w CSS?
Trudno o bardziej czytelny objaw ignorancji: Nie byłem ale wiem, że tam gdzie nie byłem jest gorzej bo tam gdzie byłem było lepiej.
Żeby móc obiektywnie ocenić czy coś jest lepsze od czegoś innego, trzeba zbadać obie te rzeczy. Ty na razie zbadałeś tylko jedną. Masz przed sobą jeszcze daleką drogę. Postaraj się jej nie zmarnować.
I nie trwoń czasu na bzdurne doszukiwanie się problemów tam gdzie ich nie ma.
<br><hr>eMzET
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Które? Daj jakiś namiar, podaj chociaż nazwy.<br><hr>eMzKomentatorzy napisał(a):OBCE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE, w PL są szkoły techniki jazdy które mają równie wysoki poziom nauczania.<br><hr>Neo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To moze ja cos powiem, bo w przeciwienstwie do obecnych tutaj szpecjalistow (albo zawistnej konkurencji) bylem i na CSS i na chyba wszystkich szkolach i szkoleniach w Polsce (Radomie, Bednary, Ułęże i Poznanie. Miedzy CSS a dostepnymi w Polsce szkolami jest przepaść. Tego sie nie da inaczej opisac i jak ktoś pisze ze to jest to samo to albo pisze to zlosliwie albo jest maksymalnym ignorantem. Kompetencje kadry, zakres tematyczny szkolenia, sposob przekazywania wiedzy, atmosfera i organizacja. To wszystko wyprzedza nasze rodzime szkoly o lata swietne. Zamiast oczerniac moze lepiej zaczac sie uczyc od lepszych? W moim wypadku kursy CSS to byly najlepiej wydane pieniadze w mojej motocyklowej przygodzie. <br><hr>Żak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
3MMRacing, przyjedz na ich szkolenie a kopara Ci opadnie.<br><hr>osaaKomentatorzy napisał(a):OBCE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE, w PL są szkoły techniki jazdy które mają równie wysoki poziom nauczania.<br><hr>Neo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chodzi Ci o szkolenia Maćka Michałka?Komentatorzy napisał(a):OBCE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE, w PL są szkoły techniki jazdy które mają równie wysoki poziom nauczania.<br><hr>Neo<br>Komentatorzy napisał(a):3MMRacing, przyjedz na ich szkolenie a kopara Ci opadnie.<br><hr>osaa<br>
Utalentowanym sportowcem to może on nawet jest. Nie mam zamiaru kwestionować jego osiągnięć. Wydaje mi się jednak, że jest kolosalna różnica między utalentowanym chłopakiem, który ma ambicje szybko jeździć, a trenerem zawodowcem, który ma przejeżdżone na najlepszych torach wyścigowych całego świata więcej lat niż Maciek żyje.
Kopara by mi pewnie opadła ale, jak sądze, raczej z braku kompetencji instruktorów niż z walorów szkoleniowych.
W każdym razie dzięki. Pojadę i sprawdzę. Wtedy będę miał więcej do powiedzenia.<br><hr>eMz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Buahahahahahah, nie bądź śmieszny;)<br><hr>4MMMKomentatorzy napisał(a):OBCE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE, w PL są szkoły techniki jazdy które mają równie wysoki poziom nauczania.<br><hr>Neo<br>Komentatorzy napisał(a):3MMRacing, przyjedz na ich szkolenie a kopara Ci opadnie.<br><hr>osaa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości