Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi.
Kris znam się trochę - ale bardziej liczę na gotowy projekt niż na samoróbkę. Jestem gotów wydać i 400 czy 500 zł aby była ciekawa i trwała. Stąd moje pytanie kto w PL lub za granicą robi dobrze - może ktoś już kupował u kogoś takiego i jest zadowolony. Czasem widać pięknie olejone maszyny w niesamowicie pięknej grafice - dlatego poszukuje tutaj u doświadczonych kolegów.
Pozdro i dzięki za odp Kris
Pozdro i dzięki za odp Kris
KTM sx 525 2005 rok 

-
lenar - Świeżak
na stronie rabitsport pisze indywidualne projektowanie naklejek...
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
polecam blitz moto jezeli chodzi o okleiny, zaplacisz nie duzo a okleiny sa niezle
i jak najbardziej mozesz realizowac swoje projekty
jak bys zamawal to odezwij sie na PW moze razem cos pomyslimy i moze tez bym wzial podobny komplet
to by jakas moze znizka byla

jak bys zamawal to odezwij sie na PW moze razem cos pomyslimy i moze tez bym wzial podobny komplet

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Da sie jakos ustawic wajhe, dzwignie ta co sie hamuje troche obnizyc wydaje sie mi ze mam ja troche za wysoko i jak mam buta na stopce to jakby byl wcisniety lekko hamulec wykrecalem ja ale nie ma tam zadnych zebow albo cos zeby przestawic
-
wawzon - Bywalec
pisz zawsze jakie moto... sa rozne i sa rozne rozwiazania
jak masz markowa crossowke, to masz tam spora regulacje. 1 regulacja wysokosci to jest srubka na lewo od punktu mocowania i lozysk, zazwyczaj jest to srubka z kontr a ktora opiera sie o rame, oddalajc i przyblizajac regulujesz wysokosc samej wajhy, ( najlepiej rozpiac hamulec zdjac sprezynke i sobie na spokojnie dostosowac pod noge swoja ) 2 regulacja to regulacja glebokosci nacisku to jest srubka z kontra ktora bezposrednio naciska tloczek hamlca mozesz ustawic ze musisz mocno depnac zeby zahamowal, a mozesz ustawioc ze wystarczy 2 cm nacisnac dzwignie zeby byl koniec hebla.
jak masz markowa crossowke, to masz tam spora regulacje. 1 regulacja wysokosci to jest srubka na lewo od punktu mocowania i lozysk, zazwyczaj jest to srubka z kontr a ktora opiera sie o rame, oddalajc i przyblizajac regulujesz wysokosc samej wajhy, ( najlepiej rozpiac hamulec zdjac sprezynke i sobie na spokojnie dostosowac pod noge swoja ) 2 regulacja to regulacja glebokosci nacisku to jest srubka z kontra ktora bezposrednio naciska tloczek hamlca mozesz ustawic ze musisz mocno depnac zeby zahamowal, a mozesz ustawioc ze wystarczy 2 cm nacisnac dzwignie zeby byl koniec hebla.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
dokladnie musi tak byc, zajrzyj do ksiazki serwisowej jak sam nie potrafisz dojsc do tego
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Cześć. Mam pytanie kupiłem 2 miesiące temu klr zarejestrowany. Jednak do tej pory jeszcze go nie przerejestrowałem a chce go sprzedać. Czy da sie tak zrobic aby nowy nabywca zrobił to odrazu na siebie? nie bedzie jakichs problemów?
- damian8178
- Świeżak
po prostu dajesz starą umowę z właścicielem, ew spisujesz umowę jako właściciel poprzedni z gosciem i wychodzi na to że nie ty kupiłeś maszyne tylko kolejny właściciel
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Siema, mam takie pytanie, nie wie ktoś jaka jest dysza główna w cr 125 2001r? Chodzi mi o ten numer bo tutaj gość podał jakieś numer #230 #180 #380 itd, a potrzebuje dysze do gaźnika i nie wiem którą zamówić, mówie o tym ogłoszeniu.
http://allegro.pl/dysza-glowna-380-110- ... 20724.html
http://allegro.pl/dysza-glowna-380-110- ... 20724.html
-
Nagaroth - Świeżak
Mam pytanie do was ile moze spalic yamaha dt 125r ktora jest niby po tuningu i ma 36km. Jest to sprawdzone na hamowni i gosciu ma wszystkie papiery na to wszystko zostalo zrobione bez zmiany pojemnosci jak zywotny bedzie silnik i jak bedzie wygladalo to spalanie czekam na szybka odpowiedz.
- Fantas3k
- Bywalec
masz pewność ze to jest 2001r?? dysza w tym roku oryginalnie siedziała 380
-
Witam !!
mam w posiadaniu crossa Diabolini 250 cm xb-31, motor jest po wymianie korbowodu, tłoku i pierscieni, pojezdzilem nim pare dni i zaczął mocno kopcic na bialy kolor i dusic sie tak jakby oparami z rury, podczas dodawania gazu.... dym jest tak intensywny i mocny, ze nie nadarza sie wydostawac.. i mysle ze przez to sie dusi i tak jaby strzela.. i problem jest jeszcze z odpalanie, czuc ze kompresje ma mocna, ale trzeba go z 4 razy porządnie kopnac zeby odpalil, ale na zimnym dobrze odpala, siwece wymienialem jakies 2 dani temu.... moze to byc spowodowane tym ze cos moglo sie stac z tlokiem lub pierscieniam, albo moze cos z zaworami jest, uszczelniacze ???? zaznaczam ze cross to 4 T....
mam w posiadaniu crossa Diabolini 250 cm xb-31, motor jest po wymianie korbowodu, tłoku i pierscieni, pojezdzilem nim pare dni i zaczął mocno kopcic na bialy kolor i dusic sie tak jakby oparami z rury, podczas dodawania gazu.... dym jest tak intensywny i mocny, ze nie nadarza sie wydostawac.. i mysle ze przez to sie dusi i tak jaby strzela.. i problem jest jeszcze z odpalanie, czuc ze kompresje ma mocna, ale trzeba go z 4 razy porządnie kopnac zeby odpalil, ale na zimnym dobrze odpala, siwece wymienialem jakies 2 dani temu.... moze to byc spowodowane tym ze cos moglo sie stac z tlokiem lub pierscieniam, albo moze cos z zaworami jest, uszczelniacze ???? zaznaczam ze cross to 4 T....
- Tutajek2506
- Świeżak
Z tego co patrzyłem różnica jest taka ze w 2000r jest 360 a w 2001r jest 380 wejdź w link niżej i w galerie wybierz Honde aby sprawdzić dokładnie jaki masz rok
-
Mam pytanie do was ile moze spalic yamaha dt 125r ktora jest niby po tuningu i ma 36km. Jest to sprawdzone na hamowni i gosciu ma wszystkie papiery na to wszystko zostalo zrobione bez zmiany pojemnosci jak zywotny bedzie silnik i jak bedzie wygladalo to spalanie czekam na szybka odpowiedz.
Ponawiam pytanie bardzo ważne !!!
Ponawiam pytanie bardzo ważne !!!
- Fantas3k
- Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości