Jaka stacyjka do WR450F 2008r?
• Strona 1 z 1
Jaka stacyjka do WR450F 2008r?
Witam. Starter w mojej yamaszce już powoli kończy żywot jest to przycisk start/off.
Wyczyściłem może jeszcze pojeździć na tym starterze lecz szukam alternatywy zamiast kupować takiego przycisku który pewnie tylko w yamaha polska dostępny.
Ale do tematu jaka stacyjka na kluczyk jest dobra do enduro i w miarę małym kluczykiem?
Podłączyć to nie problem, są wyprowadzone kostki, kable.
Nie ukrywam że to enduro za rok zamieni się w super moto także na pewno będzie potrzebny kluczyk
Jaka firma? dzięki z góry za odpowiedzi
Wyczyściłem może jeszcze pojeździć na tym starterze lecz szukam alternatywy zamiast kupować takiego przycisku który pewnie tylko w yamaha polska dostępny.
Ale do tematu jaka stacyjka na kluczyk jest dobra do enduro i w miarę małym kluczykiem?
Podłączyć to nie problem, są wyprowadzone kostki, kable.
Nie ukrywam że to enduro za rok zamieni się w super moto także na pewno będzie potrzebny kluczyk

Jaka firma? dzięki z góry za odpowiedzi

- Versaczi
- Świeżak
niestety oprocz oryginalu nic ciekawego nie moge polecic. po 1 w enduro malo moto ma kluczyk, wiec dobrac z innego moto jest ciezko, jezeli chodzi o kupno zamiennika - albo kupisz chinski szajs, albo duza stacyjke do normalnego moto. chinczykow odradzam
kolega juz mial takie cos, 1 przejazdzka w terenie ( lekkim) podczas mżawki i 2 km moto pchal do domu, bo stacyjke zalalo oO.
co do przycisku ten pewnie dalo by sie dobrac w jakim lepszym sklepie elektronicznym. swoja droga KTM ma takie grzybki on of tylko tylko nie wciskane tylko trzeba sobie reka wyciagnac ( tak jak ssanie ) do swiatel, mozna by taki zaadoptowac wiem ze nie jest on jakis mega drogi

co do przycisku ten pewnie dalo by sie dobrac w jakim lepszym sklepie elektronicznym. swoja droga KTM ma takie grzybki on of tylko tylko nie wciskane tylko trzeba sobie reka wyciagnac ( tak jak ssanie ) do swiatel, mozna by taki zaadoptowac wiem ze nie jest on jakis mega drogi

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
ja mam disclocka z alarmem, zakladasz na tarcze hamulcowa i masz blokade przed przestawianiem moto, pchniesz 10 cm i nie wiecej
choc fakt crossowke/enduro zawsze latwo ukrasc bo jedna silniejsza osoba i moze wrzuci moto na przyczepke
) ale z kolei alarm nie pozwala dotykac moto, wystarczy 1 mm zruszyc blokade i juz zalacza sie alarm
wiec jak tylko ktos dotknie kierownicy od razu alarm
niezla ochrona o ile nie stoi na noc gdzies na zad**** to malo kto by chcial takie cos ukrasc 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
http://allegro.pl/blokada-motocykowa-di ... 78123.html
np coÅ› takiego
np coÅ› takiego
- barek253
- Mieszkaniec forum
to pasuje do każdej tarczy?
a tak poza tematem.
Mam do sprzedania cylinder z tłokiem do wr450 z 2008r
używany ale wiadomo nie którzy też kupują, tylko mam pytanie co powinno się zmierzyć
żeby wstawić na allegro? średnice tłoka? jestem kompletnie zielony a chciałbym to sprzedać.
Zdjęcia dużo zrobiłem może to wystarczy?
a tak poza tematem.
Mam do sprzedania cylinder z tłokiem do wr450 z 2008r
używany ale wiadomo nie którzy też kupują, tylko mam pytanie co powinno się zmierzyć
żeby wstawić na allegro? średnice tłoka? jestem kompletnie zielony a chciałbym to sprzedać.
Zdjęcia dużo zrobiłem może to wystarczy?

- Versaczi
- Świeżak
pasuje do wieszosci tarcz, np ta z alarmem nie pasuje u mnie na tyl. choc powinno sie ja zakladac i tak na przod
albo to przechodzi bolec przez otwor w tarczy, albo przechodzi przez cala powierzchnie robocza tarczy i zapinasz dalej.
co do cylka warto zmierzyc zeby kupujacy wiedzial co kupuje, ale nie kazdy tak mierzy
mierzysz jak juz i srednice tloka i srednice cylindra wtedy kazdy bedzie wiedzial jaki jest stan

co do cylka warto zmierzyc zeby kupujacy wiedzial co kupuje, ale nie kazdy tak mierzy

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości