Kursy teoretyczne na kat A ..potrzebne ??
			 • Strona 1 z 1

Kursy teoretyczne na kat A ..potrzebne ??
Siemka... jestem tu nowy wiec na początku witam wszystkie ścigaczki  i ścigaczów hehe  

do rzeczy ..
chce sobie zrobić prawko na moto kat A... od 10 lat mam prawko na samochód kat B i teraz pytanko czy muszę bezwzględnie ponownie zapisywać sie na kursy teoretyczne (wiadomo znaki przepisy i inne pierdoły ) ?? skoro mam juz kat B ?? czy można odrazu przejść do kursu praktycznego czyli samej nauki jadzy moto ? skoro przepisy przecież juz znam
 skoro przepisy przecież juz znam  jest w ogóle taka możliwośc ?
 jest w ogóle taka możliwośc ?

do rzeczy ..
chce sobie zrobić prawko na moto kat A... od 10 lat mam prawko na samochód kat B i teraz pytanko czy muszę bezwzględnie ponownie zapisywać sie na kursy teoretyczne (wiadomo znaki przepisy i inne pierdoły ) ?? skoro mam juz kat B ?? czy można odrazu przejść do kursu praktycznego czyli samej nauki jadzy moto ?
 skoro przepisy przecież juz znam
 skoro przepisy przecież juz znam  jest w ogóle taka możliwośc ?
 jest w ogóle taka możliwośc ?- shakal84
- Świeżak
- 

motoluka
- VIP Åšcigacz.pl
chodzi mi o to iż nie mam za bardzo czasu ( praca na trzy zmiany ) z tego co wiem sam kurs teoretyczny zajmuje 30 godz (po 45 min) i nie zawsze bede mógł być w danym dniu na daną godzine na tym kursie teoretycznym ..co do kursu praktycznego to juz można sie umówić z instruktorem indywidualnie ..  kurs teoretyczny razem z praktycznym to znaczy niby jak ?? obydwa w jednym czasie  ??

- shakal84
- Świeżak
Właśnie jestem w trakcie robienia kursu. Osobiście nie miałem ani jednej godziny wykładów. Jest to raczej kwestia dogadania się z instruktorem. Jeżeli robisz prawko w jakiejś większej firmie to może być trudno obejść tą teorię, ale jeżeli to mała szkoła to prawdopodnie dogadasz się z prowadzącym. Swoją drogą nawet w tych większych szkołach nie trzeba być na każdej lekcji.
Jednak dużo wiedzy starałem się sam przyswoić i przyswajam do dzisiaj w wolnych chwilach. Głównie jeżeli chodzi o technike jazdy itd.
Pozdrawiam
				Jednak dużo wiedzy starałem się sam przyswoić i przyswajam do dzisiaj w wolnych chwilach. Głównie jeżeli chodzi o technike jazdy itd.
Pozdrawiam
"Rycerz bez blizny to ku*as nie rycerz."
			- 

pier240294
- Świeżak
heh dobrze  wiedzieć że jednak można sie tak dogadać z instruktorem zobaczymy  oczywiscie nie mam zamiaru pomijać zagadnień (teori)  techniki jazdy motocyklem ..sie wie
 oczywiscie nie mam zamiaru pomijać zagadnień (teori)  techniki jazdy motocyklem ..sie wie   
głownie chodzi mi o samo dobre przygotowanie (szczegółnie praktyczne) do egzaminu

oczywiscie nie mam zamiaru pomijać zagadnień (teori)  techniki jazdy motocyklem ..sie wie
głownie chodzi mi o samo dobre przygotowanie (szczegółnie praktyczne) do egzaminu
Ostatnio edytowano 23/8/2012, 17:24 przez shakal84, łącznie edytowano 1 raz

- shakal84
- Świeżak
a tak troche z innej beczki ... opłaca sie robić teraz to prawko czy poczekać na na wiosne  ?? bo w końcu za chwile  koniec sezonu temperatury coraz niższe itp  bo nie widze egzaminu praktycznego na motocyklu w czasie zimy np  tak w ogóle może zadam głupie  pytanie ...są prowadzone  egzaminy praktyczne i sama nauka w czasie okresu zimowego ??
 tak w ogóle może zadam głupie  pytanie ...są prowadzone  egzaminy praktyczne i sama nauka w czasie okresu zimowego ??

tak w ogóle może zadam głupie  pytanie ...są prowadzone  egzaminy praktyczne i sama nauka w czasie okresu zimowego ??
 tak w ogóle może zadam głupie  pytanie ...są prowadzone  egzaminy praktyczne i sama nauka w czasie okresu zimowego ??- shakal84
- Świeżak
na zimę przeprowadzanie części praktycznej egzaminu jest zawieszane
				(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
			- 

madcap
- Administrator
			 • Strona 1 z 1

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości