RADIO CB w motorze... :>
• Strona 1 z 1
RADIO CB w motorze... :>
witam...
mam pytanko, co myslicie o radiu CB w motorze...
w autach sie sprawdziło, nawet bardziej niz tego oczekiwalem:)
a w sprzecie nie wiem jak to moglo by byc...
słuchaweczke mozna do kasku dac (tak jak jest to na kursie na prawko),
mikrofonik równiez, na wysokosc ust.
a cała Stacje mozna przymocowac koło głowki ramy, i podpiac sie do Akumulator... (oczywiscie trzeba pomyslec nad jakims zabezpieczeniem przed deszczem, moze zwykla folia...)
zda egzamin jakie sa wasze opinie ?? :>
mam pytanko, co myslicie o radiu CB w motorze...
w autach sie sprawdziło, nawet bardziej niz tego oczekiwalem:)
a w sprzecie nie wiem jak to moglo by byc...
słuchaweczke mozna do kasku dac (tak jak jest to na kursie na prawko),
mikrofonik równiez, na wysokosc ust.
a cała Stacje mozna przymocowac koło głowki ramy, i podpiac sie do Akumulator... (oczywiscie trzeba pomyslec nad jakims zabezpieczeniem przed deszczem, moze zwykla folia...)
zda egzamin jakie sa wasze opinie ?? :>
-
sopel - Świeżak
- Marcin_wawa
- VIP Åšcigacz.pl
antene z tylu na stelazu do kufra, nie wiem jak to jest do konca z przepisami, slyszalem rozne opinie ze np nie moga robic blokad jeśli ucieka motor, ale slyszalem tez ze moga robic blokady a niemoga kolczatek rozkladac... nie wiem jak to jest do konca... a radyjko aby nie placic mandatów
ps. CB jest montowane seryjnie w hondzie GW 

-
sopel - Świeżak
jeśli bede wiedzial gdzie misiaki stoja to zwolnie... i bede jechal zgodnie z przepisami 50w zabudowanym etc... nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi.... ?
-
sopel - Świeżak
do lukas00:
tekst zaczerpniety ze strony http://www.autotydzien.pl/cms/index.php ... a_goldwing
"Honda Goldwing jest motocyklem typowo turystycznym, służącym do przemierzania ogromnych odległości. Zapewne dlatego jej wyposażenie zbliżone jest do montowanego w samochodach. Producent zaopatrza ten jednoślad w nawiewy powietrza, radioodtwarzacz, bieg wsteczny, komputer pokładowy oraz CB radio."
tekst zaczerpniety ze strony http://www.autotydzien.pl/cms/index.php ... a_goldwing
"Honda Goldwing jest motocyklem typowo turystycznym, służącym do przemierzania ogromnych odległości. Zapewne dlatego jej wyposażenie zbliżone jest do montowanego w samochodach. Producent zaopatrza ten jednoślad w nawiewy powietrza, radioodtwarzacz, bieg wsteczny, komputer pokładowy oraz CB radio."
-
sopel - Świeżak
do Sopel..
ok mozliwe ze jednak montuja cb radio najwyrazniej moj wujas musial sobie ja zamawiajac zarzadac takiej bez radia albo moze cb radio to jakas opcja nie wiem.. napisze do niego maila i zobaczymy
ale wiem na pewno ze mial interkom i strasznie fajna to byla sprawa bo caluski czas sie slyszelismy elegancko a nawet 150 pomykalismy
ok mozliwe ze jednak montuja cb radio najwyrazniej moj wujas musial sobie ja zamawiajac zarzadac takiej bez radia albo moze cb radio to jakas opcja nie wiem.. napisze do niego maila i zobaczymy

-
lukas00 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości