pojedynek dwóch motocykli Junak vs Hyosung
• Strona 1 z 1
pojedynek dwóch motocykli Junak vs Hyosung
witajcie najmilsi moi, jeśli kiedykolwiek przyszłoby wam wybierać pomiędzy dwoma motocyklami , których głównym celem byłaby eksploatacja w warunkach drogowych i miejskich , to mając do wybory Junaka 650 TR i Hyosunga GT650R , który motocykl byście wybrali i dlaczego ?

-
MJJackson - Świeżak
-
AirSoftowiec - Świeżak
no tak , ale czy jedynym argumentem przemawiającym na niekorzyść Junaka jest to ,że jest on chiński ? Moim zdaniem kraj budowy nie wpływa na jakość , tylko zasady i normy , które obowiązują w danej fabryce , przecież wiele znanych marek produkuję swoje produkty w Chinach , a ich produkty są wysokiej jakości .
A czy przy ocenianiu wzięliście pod uwagę ,że Junak jest ok 3k PLN tańszy i posiada kufry ?
A czy przy ocenianiu wzięliście pod uwagę ,że Junak jest ok 3k PLN tańszy i posiada kufry ?
-
MJJackson - Świeżak
MJJackson napisał(a):A czy przy ocenianiu wzięliście pod uwagę ,że Junak jest ok 3k PLN tańszy i posiada kufry ?
Tym bardziej bym wziąłbym Hayosung'a. Tak niska cena tylko daje do myślenia - co w takim motocyklu może się znajdować i jakiej jakości...
-
Schakal - Świeżak
Nie nie sv-ka ma inny silnik niż hyosung. średnica i skok tłoka jest nawet inny.
Nigdy nie miałem okazji obejrzeć go z bliska, ale może wart jest swojej ceny.
Z tego co wyczytałem na jego temat, silnik do masy nie jest najmocniejszy.
Nigdy nie miałem okazji obejrzeć go z bliska, ale może wart jest swojej ceny.
Z tego co wyczytałem na jego temat, silnik do masy nie jest najmocniejszy.
- hubi199
- Bywalec
Szczerze to ja nie kupił bym ani jednego ani drugiego Bo zarówno koreańskie jak i chinskie wyroby są tandetne i aż w oczy kłują! Ja sie dziwie ludzią że ktoś w europie chce to kupic. Nie lepiej kupic motocykl Japoński lub Europejski??
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
Hyosung idzie drogą, którą kiedyś szedł Hyundai i Kia. Nie zawiedziesz się na nim raczej, jest wart swojej ceny czego o Junaku nie można powiedzieć.
-
motoluka - VIP Ścigacz.pl
Hyosung to koreanski sprzet calkiem niezly jakosciowo. dzunak to chinskie dziadostwo o watpliwej jakosci.
Ja nawet slyszalem o chopperowcach zamieniajacych swoje HD na hyosungi.
Ciekawe czy ta firma da rade doscignac japoncow. Chetnie bym zobaczyl jakis supersport hyosunga bedacy w stanie rywalizowac z japonskimi produkcjami
Ja nawet slyszalem o chopperowcach zamieniajacych swoje HD na hyosungi.
Ciekawe czy ta firma da rade doscignac japoncow. Chetnie bym zobaczyl jakis supersport hyosunga bedacy w stanie rywalizowac z japonskimi produkcjami

tea who you yea bunny
-
zxer - Stały bywalec
• Strona 1 z 1