Zobacz wątek - Kurtka motocyklowa do chodzenia na codzień
NAS Analytics TAG

Kurtka motocyklowa do chodzenia na codzień

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Kurtka motocyklowa do chodzenia na codzień

Postprzez Przemek183 » 5/8/2012, 13:00

Witam
Właśnie zastanawiałem się nad kupnem kurtki motocyklowej, a dokładniej nad Alpinestars model Verona (tekstylna) do codziennego użytku. Motoru chwilowo niestety nie mam ale i to podejrzewam się niedługo zmieni bo zbieram na sprzęcik ale to inna historia.
Więc zastanawiał mnie sens kupna tej kurtki, czy będzie dobra do takiego użytku, czy przede wszystkim będzie ciepła i wygodna. Cena za tę kurtkę wysoka nie jest do tego wygląda ładnie i elegancko. Więc drodzy koledzy proszę o radę czy wybrać tę kurtkę czy raczej sobie odpuścić:)
Z góry dziękuję za przemyślane odpowiedzi
Przemek183
Świeżak

Postprzez lucyfer78 » 6/8/2012, 21:54

moim zdaniem chcesz kupić coś co nawet membrany nie ma poczciwej tylko jakiś poliuretan. Bez urazy ale to ani dobre na moto ani do chodzenia.
u Helda jest kilka takich ciekawostek.
lucyfer78
Świeżak

Postprzez Przemek183 » 8/8/2012, 10:38

lucyfer78 napisał(a):moim zdaniem chcesz kupić coś co nawet membrany nie ma poczciwej tylko jakiś poliuretan. Bez urazy ale to ani dobre na moto ani do chodzenia.
u Helda jest kilka takich ciekawostek.

Kolego to nie jest pomoc...Twoja wypowiedź bardziej wygląda jak reklama produktów niż to o co prosiłem:)
Jeśli chcesz pisać pomocne artykuły to lepiej przemyśl swoją wypowiedź, a nie walisz co ci sie podoba:)
Nie pytałem o Helda tylko o Verone więc nie reklamuj tego bo to odpowiedni dział nie jest///co innego gdybyś podał jakieś argumenty a nie tylko "to jest złe a held ma dobre"...
Przemek183
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości

na górê