gniazdo zapalniczki 12V w motocyklu
• Strona 1 z 1
gniazdo zapalniczki 12V w motocyklu
witam mam pytanie czy takowe gniazdo mozna jakoś zabudowac w bandit600S ? nie mam koncepcji gdzier je umiejscowić choć miejsca mam sporo poza tym mam pytanie czy dawać osobny brzpiecznik czy wpiaćv sie pod swiatła i dać tam wiekszy bezpiecznik?
wogole co sÄ…dzicie o takim gniazdku ?
wogole co sÄ…dzicie o takim gniazdku ?
-
GhastRider90 - Świeżak
Polecam taki http://allegro.pl/gniazdo-zapalniczki-h ... 50118.html ponieważ przewody sa już "wtopione" w obudowę gniazdka no i gniazdko jest hermetyczne.
Są jeszcze gniazdka hermetyczne ale do zabudowy, czyli np, do deski rozdzielczej, ale w takich gniazdkach sa wystawające nóżki na konektory i zaś trzeba sie bawić w izolacje i zabezpieczanie np. rurkami termokurczliwymi.
Są jeszcze gniazdka hermetyczne ale do zabudowy, czyli np, do deski rozdzielczej, ale w takich gniazdkach sa wystawające nóżki na konektory i zaś trzeba sie bawić w izolacje i zabezpieczanie np. rurkami termokurczliwymi.
-
omerx - Świeżak
ja sobie ostatnio popielniczke motocyklowa sprawilem i dziure w szybce wywiercilem na fajacza ;P
A tan na serio to sa takie cale zestawy motocyklowe tych gniazdek Zamkniecie maja na sprezynce wiec nigdy nie zapomnisz zamknac. Jest cala instrukcja tez do roznych moto jak gdzie co zamontowac.
A tan na serio to sa takie cale zestawy motocyklowe tych gniazdek Zamkniecie maja na sprezynce wiec nigdy nie zapomnisz zamknac. Jest cala instrukcja tez do roznych moto jak gdzie co zamontowac.
tea who you yea bunny
-
zxer - Stały bywalec
omerx napisał(a):Polecam taki http://allegro.pl/gniazdo-zapalniczki-h ... 50118.html ponieważ przewody sa już "wtopione" w obudowę gniazdka no i gniazdko jest hermetyczne.
Mam identyczne i też polecam. Jak nie chcesz tych nóżek/podstawki to odcinasz je bez najmniejszego problemu nożem i masz samo "gołe" gniazdo w kształcie walca.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości