Prosze o pomoc.
• Strona 1 z 1
Prosze o pomoc.
Chciałabym kupić motocykl, mój pierwszy, Baaaaaaardzo podoba mi się Suzuki Bandit 600, ale będzie to mój pierwszy motocykl i boję się czy nie będzie dla mnie zbyt cięzki. Czy możecie mniej więcej określić czy dziewczyna o wzroście 171 i wadze okolo 60 kg może podołać temu sprzętowi?
Z góry dzięki za odpowiedź
Z góry dzięki za odpowiedź
- maggiep
- Świeżak
maggie dasz radę, mam kumpelę, która śmiga na sv-ku a ma 155 i coś ponad 50 kg wagi. przy twoim wzroście nie widzę w ogóle problemu. kliknij na ta stronke http://cycle-ergo.com/ mozesz tu z grubsza zobaczyc jaką pozycję będziesz miała na bandziorze. pogrzeb w opcjach zeby zminic na system metryczny czy zobaczysz jak siegasz do podłoża. jak dla mnie ogarniesz
-
alxbox - Świeżak
Przy Bandicie siła jest ważna przede wszystkim, bo to ciężkie bydlę (wiem co mówię). Mała przesada z przechyłem na parkingu, koleina na światłach, słabe nogi i gleba gotowa.
Jeśli chodzi o wzrost to powinno być ok. Ja na B6 wujka "jeździłem" w wieku 15 lat po lotnisku, miałem wtedy może troszkę ponad 160cm i jakoś stałem na nim. Teraz mam 173 i bez problemu śmiagam, tylko mówię kawał wielkiego bydlaka. Ogarnij sobie jeszcze Bandita 400, to jest dobre moto na sam początek, szybsze od GSów i innych 500, małe, wg. mnie ładniejsze od B6 i B12, zadziorne (ma charakter) i bezawaryjne. Co prawda troszke egzotyk, ale dla mnie tym lepiej, jeszcze nie spotkałem drugiego B4 na ulicy tak o (bezcenne zachowanie doświadczonych motocyklistów jak oglądają bo nigdy albo rzadko na żywo nie widują
)
Wybór należy do Cb, ja tylko poczyniłem maleńką sugestię
chcąc przekonać do swojego. Myślę że jak podejdziesz do B6 z dużym respektem i uwagą to dasz radę. Tylko nie pomyśl sobie po tygodniu że już się wczułaś w niego, bo to będzie złudne uczucie i może zgubić.
Jeśli chodzi o wzrost to powinno być ok. Ja na B6 wujka "jeździłem" w wieku 15 lat po lotnisku, miałem wtedy może troszkę ponad 160cm i jakoś stałem na nim. Teraz mam 173 i bez problemu śmiagam, tylko mówię kawał wielkiego bydlaka. Ogarnij sobie jeszcze Bandita 400, to jest dobre moto na sam początek, szybsze od GSów i innych 500, małe, wg. mnie ładniejsze od B6 i B12, zadziorne (ma charakter) i bezawaryjne. Co prawda troszke egzotyk, ale dla mnie tym lepiej, jeszcze nie spotkałem drugiego B4 na ulicy tak o (bezcenne zachowanie doświadczonych motocyklistów jak oglądają bo nigdy albo rzadko na żywo nie widują

Wybór należy do Cb, ja tylko poczyniłem maleńką sugestię

Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości