Zobacz wątek - Fakty TVN 29 maj 19.00 - Debilizm motocyklistów?!
NAS Analytics TAG

Fakty TVN 29 maj 19.00 - Debilizm motocyklistów?!

O wszystkim
_________

Fakty TVN 29 maj 19.00 - Debilizm motocyklistów?!

Postprzez jeżu_nsr » 29/5/2007, 18:13

Witam, oglądaliście może dzisiaj fakty?

Przecież to się w pale nie mieści żeby kreować taką opinię wsród mieszkańców. Ja osobiście nie posiadam jeszcze motoru (mam zamiar nie długo to sfinalizować) ale dzisiaj co zobaczyłem w faktach - szok.

szlifierki...przecinaki... 200 km w mieście.
a co Wy o tym sądzicie? Przecież to paranoja co odstawiaja pseudo motocykliści.

pzdr.
jeżu_nsr
Świeżak

Postprzez GrzeÅ› » 29/5/2007, 18:16

oglądałem. bzdury, bzdury, i jeszcze raz bzdury.

ciekawe ile TVNowi zajmie czasu zajęcie się tym problemem w "Uwadze"?
:D
GrzeÅ›
Świeżak

Postprzez Beavis » 29/5/2007, 18:24

Wszyscy uważają to za "problem", a tak naprawdę to żaden problem. Kierowcy aut powoduje wielokrotnie więcej wypadków i wielokrotnie więcej ludzi z tego powodu traci życie. Do tego trzeba zaznaczyć, że motocyklista popełniający błąd i powodujący wypadek robi dużo mniejsze szkody niż kierowca auta, a te tyczą się osoby samego motocyklisty. Trzeba także pamiętać, że dużo ponad 50% wypadków z udziałem motocyklistów jest powodowane z winy kierowców aut!

I kto tak na prawdÄ™ jest niebezpieczny?
Beavis
Moderator

Postprzez torowiec » 29/5/2007, 18:29

Ogladalem.Robienie z wyjatkow reguly i bledne nazewnictwo , bo co mial wspolnego z motocyklistami ten gogus bez prawka ,bez papierow pomykajacy w podkoszulce przed policja?
torowiec
Świeżak

Postprzez jeżu_nsr » 29/5/2007, 18:35

też nie mogłem do tego dojść po co i na co. mogli sfilmować jak ktoś normalnie jedzie ale szczerze to motory zwłaszcza powyżej 250cc pomału nie jeżdzą po Warszawie, mieszkam koło toruńskiej to 'słysze' i widze.
jeżu_nsr
Świeżak

Postprzez Beavis » 29/5/2007, 18:42

jeżu_nsr napisał(a):też nie mogłem do tego dojść po co i na co. mogli sfilmować jak ktoś normalnie jedzie ale szczerze to motory zwłaszcza powyżej 250cc pomału nie jeżdzą po Warszawie, mieszkam koło toruńskiej to 'słysze' i widze.

Hehe... "zwłaszcza powyżej 250ccm", a co Ty będziesz zawsze jeździł 125? To nie pojemność silnika świadczy o tym jak się jeździ! Czasem można pojechac szybkiej i bezpiecznie.
Beavis
Moderator

Postprzez jeżu_nsr » 29/5/2007, 19:08

to wytłumacz durczokowi w faktach :).
jeżu_nsr
Świeżak

Postprzez lukas00 » 29/5/2007, 19:15

i teraz przez jednego debila psy zwietrzyly padline i bede napier... ciagle ten jeden temat o motocyklistach szalencach wariatach a ludzie ktorzy puszkami nas potracaja beda za bohaterow pokazywani w faktach i ogolnie zrobi sie nagonka w polsce zeby wybic wszystkich motocyklistow ...ahh ta polska
Proces ewolucji by lukas... najpierw rowerek z kolkami bocznymi pozniej normalny rowerek a dalej fz6 fazerek
lukas00
Świeżak

Postprzez Pisiu » 29/5/2007, 19:29

lukas00 napisał(a):i teraz przez jednego debila psy zwietrzyly padline i bede napier... ciagle ten jeden temat o motocyklistach szalencach wariatach a ludzie ktorzy puszkami nas potracaja beda za bohaterow pokazywani w faktach i ogolnie zrobi sie nagonka w polsce zeby wybic wszystkich motocyklistow ...ahh ta polska

To sie nigdy nie zmieni,zawsze motocykliści bedą gorsi i bardziej niebezpieczni :roll: Ludzie nie pojmą,że to kierowcy samochodów są o wiele bardziej niebezpieczni :roll:

ps zawsze jak jade,nawet powoli to sie wszyscy na mnie krzywo patrzą.Tak już pozostanie,no chyba że nasz naród zmądzrzeje :lol:
Pisiu
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez venango3 » 29/5/2007, 19:38

No i właśnie dziakowie się naoglądali takich reportaży i mam kazania;) Haha na dodatek ktos sie koło mojej chaty wysypał scigaczem i już całkiem ich poglądu nie zmienie. Czy to do końca wina mediów? Każdy idiota na motocyklu to motocyklista. A chyba nie ma czegoś takiego jak "Zwiazek Prawdziwych Motocyklistów" ZPM :lol: tak długo jak motocyk będzie symbolem szpanu i odwagi tak długo będziej jak jest.... może poprostu jest nas za mało ;)
venango3
Świeżak

Postprzez Wzmocniony » 29/5/2007, 19:51

Moto bylo jest i bedzie a jak sie komuÅ› to nie podoba to ma peszka :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Wzmocniony
Świeżak

Postprzez Åšwirus » 29/5/2007, 20:00

smiiezsne żeczy mówia
moto jest Bogiem, freestyle nałogiem, prędkość zabawą, a stunt podstawa!!
Åšwirus
Świeżak

Postprzez warjatron » 29/5/2007, 20:05

to my pracujemy na swoj wizerunek. a katamaraniarze powoduja wiecej wypadkow bo jest ich wiecej. grozniejsze w skutkach dla osob trzecich bo pojemniejsze jesli chodzi o pasazerow i gabarytowo wieksze, wiec wiecej sieja zniszczenia. jak wczesnije ktos napisal grubo ponad 50 % wypadkow z udzialem motocyklistow jest spowodowane przez kierowcow puszek i o tym powinny trabic media te publiczne i te komercyjne, radio i TV, gazety i czasopisma. nie nas motocyklistow trzebna uswiadamiac tylko uzytkownikow czterch kolek, ktorzy niewiele na ogol maja wspolnego z motocyklem i nie wiedza jak te dwa swiaty sie roznia. to ze ktos w korku zajezdza mi droge bo wkur....wzarsta mu w zylach, ze bedzie jeszcze godzine sie wlokl na obiad do domu o tym nikt nie powie, ze mnie naraza !!!to, ze w wawie 25% uzytkownikow samochodow siada za kolkiem bez uprawnienia, a ilu pod w plywem alkocholu, srodkow oduzajacych, ilu kierwocow tirow, kurierow i przedstawicieli handlowych jezdzi pod wplywem amfetaminy lub kokainy, bo jest przez polska policjepraktycznie nie wykrywalna w trakcie zwyklej kontroli drogowej....dlaczego o tym sie nie trabi !!!???!!! krew mnie zalewa, nie dlatego ze nam sie dostaje tylko dlatego, ze powinni wszyscy po rowno oberwac. a zamiast kreowac motocyklistow na bandytow, gwalcicieli, mordercow lepiej zorganizowac kampanie spoleczna usiwadamiajaca spoleczenstwo, ze jestemy na drogach, ze jest nas wiecej i ze trzeba poprostu bardziej uwazac, a przedewszystkim kozystac z lusterek i swoich dwoch patrzalek, bo w koncu po to Bozia je nam dala :) pozdrawiam
<<< Całkowity Brak Rozumu 929 '01 >>>
warjatron
Świeżak

Postprzez lukas00 » 29/5/2007, 20:09

jestem pewien jakby w miesiacu wziasc wszystkich zlapanych bez uprawnien i bez przegladu motocyklistow i puszkarzy to wyszlo by grubo na nasza korzysc nawet jakby patrzec proporcjonalnie do ilosci na drogach
bo jak jeden motocyklista jedzie bez prawka to wielka afera a jak kazdego dnia lapia 100 pijanych kierowcow to normalka
Proces ewolucji by lukas... najpierw rowerek z kolkami bocznymi pozniej normalny rowerek a dalej fz6 fazerek
lukas00
Świeżak

Postprzez Terror » 29/5/2007, 20:13

Ehh... czekałem na temat, gdzie młodzi będą żale wylewać. I po co? Pogoda jest, idźcie pojeździć.
Olac to trzeba i tyle. Zmienicie coÅ›?
Nie. Nie ma sensu sie tym ekscytować. Trzeba jeździć uważnie i uważać na takich kretynów jak na filmie w Faktach. I na BMW w lusterkach trzeba uważać :twisted:
No hope. no cure. No problem.
Terror
Administrator

Postprzez Beavis » 29/5/2007, 20:26

Terror ma rację - olać to :)
Beavis
Moderator

Postprzez johnmichael » 29/5/2007, 21:16

olac.a moze jednak nie?mieszkam w anglii i jakos tu da sie jezdzic bez problemow wiekszych.sa akcje w telewizji by kierowcy puszek patrzyli czesciej w lusterka i na boki bo moze4 nadjechac motocyklista

pozdrawiam
johnmichael
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez motoman » 29/5/2007, 22:14

100 pijanych / dzien? chyba 1 patrol tyle lapie w srode <srodek tygodnia... malo pija :D >... w weekendy i swieta <- dobre to "i w swieta"... polska tradycja... żalosne... to lapia po 2,3 tysiace pijanych <wtedy robia akcje lapania pijanych:]>

ma ktos moze ten urywek faktow czy czego tam... z youtube czy cos?
lubie sobie zjechać z gixera^^.
motoman
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Manhatan » 29/5/2007, 22:28

Nagrał to ktoś? bo z chęcią bym sobie obejrzał :wink:
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
Manhatan
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Wzmocniony » 29/5/2007, 22:38

Wzmocniony
Świeżak

Następna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 98 gości

na górê