[Aktualności] Edwards: "Mój motocykl to kupa gó**a!"
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Edwards: "Mój motocykl to kupa gó**a!"
Dyskusja na temat: Edwards: "Mój motocykl to kupa gó**a!"
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Edwards: "Mój motocykl to kupa gó**a!"
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Edwards: "Mój motocykl to kupa gó**a!"
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie wiem czy ta cała prawda jest prawdą, ale podoba mnie sięKomentatorzy napisał(a):i to jest cała prawda o bmw...<br><hr>z<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
WSBK to kupa gó**na!<br><hr>zKomentatorzy napisał(a):Ta prawda nie jest prawdą prawdziwą - dowód?
WSBK!<br><hr>_Anonim_<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szczerze i na temat: gówniany zespół i gówniany motocykl - Amerykanie nie owiajają w bawełnę...<br><hr>hehe
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Między klasą mistrzowską - Moto GP a WSBK róznica jest mniej więcej taka jak pomiędzy ligą grecką a Ligą Mistrzów w piłkę kopaną.<br><hr>obiektywnie o moto gpKomentatorzy napisał(a):Ta prawda nie jest prawdą prawdziwą - dowód?
WSBK!<br><hr>_Anonim_<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale WSBK to przynajmniej seria motocykli produkcyjnych, a wy dalej może sobie walic gruche na plakaty motocykli z motoGP bo itak ich nigdy nie kupicieKomentatorzy napisał(a):Ta prawda nie jest prawdą prawdziwą - dowód?
WSBK!<br><hr>_Anonim_<br>Komentatorzy napisał(a):WSBK to kupa gó**na!<br><hr>z<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak jak ty z całą rodziną i sąsiadami z powiatu razem nie kupicie sobie moto z wsbk...<br><hr>brykKomentatorzy napisał(a):Ta prawda nie jest prawdą prawdziwą - dowód?
WSBK!<br><hr>_Anonim_<br>Komentatorzy napisał(a):WSBK to kupa gó**na!<br><hr>z<br>Komentatorzy napisał(a):Ale WSBK to przynajmniej seria motocykli produkcyjnych, a wy dalej może sobie walic gruche na plakaty motocykli z motoGP bo itak ich nigdy nie kupicie<br><hr>Black-Ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale posiadam motocykl który nie tak dawno stanowił baze do motocykla SBK i stock-1000. Więc swoje żenujące komentarze zachowaj dla siebie. <br><hr>Black-GhostKomentatorzy napisał(a):Ta prawda nie jest prawdą prawdziwą - dowód?
WSBK!<br><hr>_Anonim_<br>Komentatorzy napisał(a):WSBK to kupa gó**na!<br><hr>z<br>Komentatorzy napisał(a):Ale WSBK to przynajmniej seria motocykli produkcyjnych, a wy dalej może sobie walic gruche na plakaty motocykli z motoGP bo itak ich nigdy nie kupicie<br><hr>Black-Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):Tak jak ty z całą rodziną i sąsiadami z powiatu razem nie kupicie sobie moto z wsbk...<br><hr>bryk<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Taaaa, a Wisiek z Białej znalazł raz pogniecioną felgę chevroleta i miał bazę do budowy auta z WTCC...<br><hr>brykKomentatorzy napisał(a):Ta prawda nie jest prawdą prawdziwą - dowód?
Komentatorzy napisał(a):Tak jak ty z całą rodziną i sąsiadami z powiatu razem nie kupicie sobie moto z wsbk...<br><hr>bryk<br>Komentatorzy napisał(a):Ale posiadam motocykl który nie tak dawno stanowił baze do motocykla SBK i stock-1000. Więc swoje żenujące komentarze zachowaj dla siebie. <br><hr>Black-Ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dobre!Komentatorzy napisał(a):Ta prawda nie jest prawdą prawdziwą - dowód?
Komentatorzy napisał(a):Tak jak ty z całą rodziną i sąsiadami z powiatu razem nie kupicie sobie moto z wsbk...<br><hr>bryk<br>
bić buraka!<br><hr>z
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości