[Aktualności] Pościg za motocyklem w amerykańskim...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Pościg za motocyklem w amerykańskim...
Dyskusja na temat: Pościg za motocyklem w amerykańskim stylu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Pościg za motocyklem w amerykańskim stylu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Pościg za motocyklem w amerykańskim stylu
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no tak psiarnia dorwie klamkę i poniewiera człowiekiem:/ taki tępy jak i u nas nie wie nawet jak mu kask odpiąć hu.. z tym jego złomem z kogutami ale szkoda ninji na glebie:( hwdp dla ścierwa<br><hr>Mike
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
...napisał 13-latek uciekając przed policją w GTA<br><hr>^ ^Komentatorzy napisał(a):no tak psiarnia dorwie klamkę i poniewiera człowiekiem:/ taki tępy jak i u nas nie wie nawet jak mu kask odpiąć hu.. z tym jego złomem z kogutami ale szkoda ninji na glebie:( hwdp dla ścierwa<br><hr>Mike<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Faktycznie - czasu na boczną stopkę już nie starczyło - w strasznym pośpiechu żyją Ci amerykanie
<br><hr>Andrzej

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
odpisał p.r.e.c.e.l. albo kierowca armatury co jeździ na kwadratowo aha w gry nie gram od 20 lat<br><hr>MikeKomentatorzy napisał(a):no tak psiarnia dorwie klamkę i poniewiera człowiekiem:/ taki tępy jak i u nas nie wie nawet jak mu kask odpiąć hu.. z tym jego złomem z kogutami ale szkoda ninji na glebie:( hwdp dla ścierwa<br><hr>Mike<br>Komentatorzy napisał(a):...napisał 13-latek uciekając przed policją w GTA<br><hr>^ ^<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mocne te psiury w stanach, jak sie sam motorzysta polozyl na ziemi to go kolanem trzeba jeszcze dogniesc i rece powykrzywiac, ale motocykl to potem ledwo we dwojke postawili. Superemeny normalnie phi...<br><hr>fz666
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z zasadami ortografii styczności nie miałeś chyba jeszcze dłużej.<br><hr>AUTORrrrKomentatorzy napisał(a):no tak psiarnia dorwie klamkę i poniewiera człowiekiem:/ taki tępy jak i u nas nie wie nawet jak mu kask odpiąć hu.. z tym jego złomem z kogutami ale szkoda ninji na glebie:( hwdp dla ścierwa<br><hr>Mike<br>Komentatorzy napisał(a):...napisał 13-latek uciekając przed policją w GTA<br><hr>^ ^<br>Komentatorzy napisał(a):odpisał p.r.e.c.e.l. albo kierowca armatury co jeździ na kwadratowo aha w gry nie gram od 20 lat<br><hr>Mike<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I co on takiego zrobił ? lol niech się prawdziwymi przestępcami zajmują.... a nie biednego chłpaka łapią co tam minimalnie prędkość przekroczył .....
<br><hr>szysza826

<br><hr>szysza826
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bo w Stanach i tak dla każdego gliny jesteś śmieciem. Takie tamtejsze kulturalne podejście do każdego kierowcy co popełni poważniejsze wykroczenie. Oby w PL nigdy tak nie było. <br><hr>erellKomentatorzy napisał(a):Mocne te psiury w stanach, jak sie sam motorzysta polozyl na ziemi to go kolanem trzeba jeszcze dogniesc i rece powykrzywiac, ale motocykl to potem ledwo we dwojke postawili. Superemeny normalnie phi...<br><hr>fz666<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No to mam nadzieje, ze pierwszy doswiadczysz ich subtelnosci kompletnie nie stawiajac oporu<br><hr>wrednyKomentatorzy napisał(a):podoba mi się u nas też tak powinno być , krótko i na temat<br><hr>Miś<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jakby Ci połamali żebra leżąc na asfalcie, pewnie zmieniłbyś opinie...<br><hr>ehhKomentatorzy napisał(a):podoba mi się u nas też tak powinno być , krótko i na temat<br><hr>Miś<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Masakra, jak tak można. Mogli go jednak spróbować przynajmniej zatrzymać normalnie, ale nie - lepiej każdego traktować jak niebezpiecznego wariata w ramach tzw. "precautions". Najbardziej rozłożył mnie na łopatki komentator, który stwierdził, że policja załatwiła sprawę bez zbędnej przemocy
Przez agresję rozumieją najwyraźniej już strzelanie
<br><hr>iAndrzej

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co za jeb*** szmaciarz z tego psa jeszcze brakowało ze do niego nie strzelał.. no co za ciota jebana<br><hr>luk
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No ja******le nie róbcie znowu z tego kolesia jakiejś świętości, o jakiej brutalności policji tu piszecie, że go przycisnął kolanem? że ręce mu skuł? jak miał jaja żeby zapier****ać to musi mieć też mieć jaja żeby ponieść konsekwencję tego<br><hr>gOść
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jestes z psiarni cioto ze tak piszezsz ?<br><hr>lolKomentatorzy napisał(a):No ja******le nie róbcie znowu z tego kolesia jakiejś świętości, o jakiej brutalności policji tu piszecie, że go przycisnął kolanem? że ręce mu skuł? jak miał jaja żeby zapier****ać to musi mieć też mieć jaja żeby ponieść konsekwencję tego<br><hr>gOść<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
po pierwsze jeśli jesteś ciotą to nie musisz tego pisać publicznie, po drugie nie jestem z psiarni ani za nimi nie przepadam, po czwarte trochę obiektywizmu, przecież krzywy mu nie zrobili<br><hr>gOśćKomentatorzy napisał(a):No ja******le nie róbcie znowu z tego kolesia jakiejś świętości, o jakiej brutalności policji tu piszecie, że go przycisnął kolanem? że ręce mu skuł? jak miał jaja żeby zapier****ać to musi mieć też mieć jaja żeby ponieść konsekwencję tego<br><hr>gOść<br>Komentatorzy napisał(a):jestes z psiarni cioto ze tak piszezsz ?<br><hr>lol<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
*po trzecie<br><hr>gOśćKomentatorzy napisał(a):No ja******le nie róbcie znowu z tego kolesia jakiejś świętości, o jakiej brutalności policji tu piszecie, że go przycisnął kolanem? że ręce mu skuł? jak miał jaja żeby zapier****ać to musi mieć też mieć jaja żeby ponieść konsekwencję tego<br><hr>gOść<br>Komentatorzy napisał(a):jestes z psiarni cioto ze tak piszezsz ?<br><hr>lol<br>Komentatorzy napisał(a):po pierwsze jeśli jesteś ciotą to nie musisz tego pisać publicznie, po drugie nie jestem z psiarni ani za nimi nie przepadam, po czwarte trochę obiektywizmu, przecież krzywy mu nie zrobili<br><hr>gOść<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Amerykanie to jednak debile,przecież to była zwykła niezbyt szybka jazda,inna sprawa ,że dał się tak łatwo złapać.Dobrze że nie widzieli tam ghost ridera ....<br><hr>xKomentatorzy napisał(a):Mocne te psiury w stanach, jak sie sam motorzysta polozyl na ziemi to go kolanem trzeba jeszcze dogniesc i rece powykrzywiac, ale motocykl to potem ledwo we dwojke postawili. Superemeny normalnie phi...<br><hr>fz666<br>Komentatorzy napisał(a):Bo w Stanach i tak dla każdego gliny jesteś śmieciem. Takie tamtejsze kulturalne podejście do każdego kierowcy co popełni poważniejsze wykroczenie. Oby w PL nigdy tak nie było. <br><hr>erell<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości