[Wyścigi World Superbike - relacje] World Superbike w Brn
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Wyścigi World Superbike - relacje] World Superbike w
Dyskusja na temat: World Superbike w Brnie - wyniki
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
World Superbike w Brnie - wyniki
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
World Superbike w Brnie - wyniki
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szukam pracownika do rozwożenia pizzy skuterem.Czy Paweł by się nadawał?Proszę o opinie.<br><hr>PrzedsiębiorcaKomentatorzy napisał(a):Ech Paweł. Kończ i wstydu oszczędź.<br><hr>Obi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie bardzo, nie zarobil by na ciagle odbudowy skutera.<br><hr>AlisonKomentatorzy napisał(a):Ech Paweł. Kończ i wstydu oszczędź.<br><hr>Obi<br>Komentatorzy napisał(a):Szukam pracownika do rozwożenia pizzy skuterem.Czy Paweł by się nadawał?Proszę o opinie.<br><hr>Przedsiębiorca<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie polecałbym Ci tego wyboru. Pierwszy lepszy winkiel i Paweł by leżał... Szkoda skutera i pizzy. <br><hr>KlozetKomentatorzy napisał(a):Ech Paweł. Kończ i wstydu oszczędź.<br><hr>Obi<br>Komentatorzy napisał(a):Szukam pracownika do rozwożenia pizzy skuterem.Czy Paweł by się nadawał?Proszę o opinie.<br><hr>Przedsiębiorca<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W imieniu instytutu badawczego PAN chciałbym publicznie zwrócić się do p. Pawła Szkopka o udostępnienie nam mozliwie dużej części jego tkanki mózgowej do badań klinicznych. Istnieje znaczne prawdopodobieństwo, że wyciąg z kory mózgowej tego pana, pozowoliłby odmienić zycie milionów ludzi niewierzących w swoje możliwości oraz poprawić samopoczucie osobom pogrązonym w najcięższej depresji. Z góry dziekuję<br><hr>prof. psychiatrii Z. Bocian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No i to mi sie podoba BMW i Kawasaki w czołówce
A nie jakies tam makarońskie sprzęty. <br><hr>Black-Ghost

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Panie Pawle o potencjale informuje nas Pan od początku sezonu. Co z tego że potencjał jest skoro nie przekłada się on na jakiekolwiek wyniki sportowe. Powoli żal na to patrzeć. A może potencjał nie jest taki jak go Pan widzi, bo z punktu widzenia kibica wygląda to zupełnie inaczej. Nie wytrzymuje Pan presji, spala się gdy inni zawodnicy zaczynają odejżdżać, gdyż są po prostu szybsi. Wtedy jedzie się ponad swój limit i umiejętnośc,i co w rezultacie prowadzi do wywrotki. Może pora zrewidować innowacyjne ustawienia motocykla które najzwyczajniej w świecie nie odpowiadają dziejszej technice jazdy i geomterii motocykla. Należy się też zastanowić czy nie przyczyniają się one do częstych wywrotek. Może i dzięki nim możliwe jest mocnijesze hamowanie i skuteczne wyprzedzanie na hamowaniach, ale co z tego skoro nie gwarantują one właściwego tempa wyścigowego. Mówił Pan kiedyś że gdyby Ellison miał takie ustawienia jak Pan to wygrałby wyścig ( walczył o zwycięsto, ostatecznie był drugi - nie pamiętam jaka to była runda). Ale z takimi ustawieniami Ellison nie znalazłby się w tamtym miejscu, tylko też pewnie by walczył w drugiej połowie stawki. Życzę jak najlepiej, jednkaże z taką taktyką nie daje większych szans na pierwszą 10 tkę. Może na WMMP to wystarcza ale WSBK to chyba za wysokie progi.<br><hr>KolecKomentatorzy napisał(a):Ech Paweł. Kończ i wstydu oszczędź.<br><hr>Obi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No właśnie nie ma to jak porządny 4 cylindrowy wyjec + dres....4-paskowyKomentatorzy napisał(a):No i to mi sie podoba BMW i Kawasaki w czołówceA nie jakies tam makarońskie sprzęty. <br><hr>Black-Ghost<br>

A wieś tańczy i śpiewa ( sam jestem ze wsi, chodzi o przenośnię- znacie takie słowo??)
<br><hr>Spagetti i Makaroni
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widac że jestes wsiok bo ci makaron z butów wystaje!! Ehh o motocyklach to ty widze wiesz tyle co o polonistyce.Komentatorzy napisał(a):No i to mi sie podoba BMW i Kawasaki w czołówceA nie jakies tam makarońskie sprzęty. <br><hr>Black-Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):No właśnie nie ma to jak porządny 4 cylindrowy wyjec + dres....4-paskowy
A wieś tańczy i śpiewa ( sam jestem ze wsi, chodzi o przenośnię- znacie takie słowo??)
<br><hr>Spagetti i Makaroni<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Colin Edwards też?<br><hr>xKomentatorzy napisał(a):No i to mi sie podoba BMW i Kawasaki w czołówceA nie jakies tam makarońskie sprzęty. <br><hr>Black-Ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A jakby tak doczepić mu do skutera boczne kółka...<br><hr>Nauka JazdyKomentatorzy napisał(a):Ech Paweł. Kończ i wstydu oszczędź.<br><hr>Obi<br>Komentatorzy napisał(a):Szukam pracownika do rozwożenia pizzy skuterem.Czy Paweł by się nadawał?Proszę o opinie.<br><hr>Przedsiębiorca<br>Komentatorzy napisał(a):Nie polecałbym Ci tego wyboru. Pierwszy lepszy winkiel i Paweł by leżał... Szkoda skutera i pizzy. <br><hr>Klozet<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam. Nie ma co się czepiać Pawła (znam go osobiście) ale takie są realia. Paweł jest jednym z najlepszych kierowców w Polsce. I tu widać na jakim poziomi jest nasz sport. PZM niczym się nie przejmuje i nie widzi konieczności czegokolwiek poprawiania. Wspomnę że tytuł mistrza Polski udało się nie licznym odebrać Szkopkowi. Nie mamy obiektów ani dobrych warunków do wyrobienia zawodnika na poziomie światowym. <br><hr>#21 Fastbike_waw
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wszyscy o tym doskonale wiedzą. Ale bezrozumne zarozumialstwo p. Szkopka jest unikalne w skali światowego sportu. Mógłby trochę przystopować, bo z wypowiedzi wynika, że jest bratem blizniakiem Lorenzo.<br><hr>kibicKomentatorzy napisał(a):Witam. Nie ma co się czepiać Pawła (znam go osobiście) ale takie są realia. Paweł jest jednym z najlepszych kierowców w Polsce. I tu widać na jakim poziomi jest nasz sport. PZM niczym się nie przejmuje i nie widzi konieczności czegokolwiek poprawiania. Wspomnę że tytuł mistrza Polski udało się nie licznym odebrać Szkopkowi. Nie mamy obiektów ani dobrych warunków do wyrobienia zawodnika na poziomie światowym. <br><hr>#21 Fastbike_waw<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
problem w tym,że Szkopek żadnego ze swoich tytułów nie wygrał uczciwie i każdy kto się wtedy ścigal to wie... nawet jak jezdził superbikiem to stosował niedozwolone paliwo . życie jest sprawiedliwe i teraz musi za wszystko odpokutowaćKomentatorzy napisał(a):Witam. Nie ma co się czepiać Pawła (znam go osobiście) ale takie są realia. Paweł jest jednym z najlepszych kierowców w Polsce. I tu widać na jakim poziomi jest nasz sport. PZM niczym się nie przejmuje i nie widzi konieczności czegokolwiek poprawiania. Wspomnę że tytuł mistrza Polski udało się nie licznym odebrać Szkopkowi. Nie mamy obiektów ani dobrych warunków do wyrobienia zawodnika na poziomie światowym. <br><hr>#21 Fastbike_waw<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A mi się wydaje, że osoby które walą w Pawła są zazdrose, że on próbuje coś robić a oni się ścigają w Poznańskim pyle lub błocie. Jeśli Paweł wróci scigać się z wami będzie wam głupio bo z zamknietymi oczami pokaże wam na jakim jesteście poziomie.<br><hr>poziom
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Od kiedy Colin Edwards jezdzi w WSBK? W moto GP bmw jeszcze też oficjalnie nie wystąpiło wiec nie rozumiem twojej wypowiedzi!! Puki co to tylko motocykl CRT.<br><hr>GhostKomentatorzy napisał(a):No i to mi sie podoba BMW i Kawasaki w czołówceA nie jakies tam makarońskie sprzęty. <br><hr>Black-Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):Colin Edwards też?<br><hr>x<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie jestem polonistą, ale z motocyklami mam więcej wspólnego niż Ci się wydaje.Komentatorzy napisał(a):No i to mi sie podoba BMW i Kawasaki w czołówceA nie jakies tam makarońskie sprzęty. <br><hr>Black-Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):No właśnie nie ma to jak porządny 4 cylindrowy wyjec + dres....4-paskowy
<br><hr>Spagetti i Makaroni<br>Komentatorzy napisał(a):Widac że jestes wsiok bo ci makaron z butów wystaje!! Ehh o motocyklach to ty widze wiesz tyle co o polonistyce.Bujaj sie dalej tym bulgoczącym v-twinem jak indor pod stodołą.
<br><hr>Black-Ghost<br>
Pozdr.<br><hr>Spagetti z butów
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a z jakim silnikiem?<br><hr>xKomentatorzy napisał(a):No i to mi sie podoba BMW i Kawasaki w czołówceA nie jakies tam makarońskie sprzęty. <br><hr>Black-Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):Colin Edwards też?<br><hr>x<br>Komentatorzy napisał(a):Od kiedy Colin Edwards jezdzi w WSBK? W moto GP bmw jeszcze też oficjalnie nie wystąpiło wiec nie rozumiem twojej wypowiedzi!! Puki co to tylko motocykl CRT.<br><hr>Ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z pustego i Salomon nie naleje...<br><hr>DocentKomentatorzy napisał(a):W imieniu instytutu badawczego PAN chciałbym publicznie zwrócić się do p. Pawła Szkopka o udostępnienie nam mozliwie dużej części jego tkanki mózgowej do badań klinicznych. Istnieje znaczne prawdopodobieństwo, że wyciąg z kory mózgowej tego pana, pozowoliłby odmienić zycie milionów ludzi niewierzących w swoje możliwości oraz poprawić samopoczucie osobom pogrązonym w najcięższej depresji. Z góry dziekuję<br><hr>prof. psychiatrii Z. Bocian<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości