Enduro 250 cm3 do 15000
• Strona 1 z 1
Enduro 250 cm3 do 15000
Witam,tak jak w opisie szukam enduraka do 250 do 15000(już naprawdę górna granica).przeglądajac Allegro wpadły mi w oko takie motocykle yamaha wr 250r a także Yamaha wr 250-f a także ktm Exc 250.Tylko ciężko namierzyć jakiegoś dobrego,ostatnio znalazłem yamaha wr 250-r tylko że znikła z otomoto.Wiec mam do Was prośbę moglibyście pomóc namierzyć w dobrym stanie i za rozsądne pieniądze enduro.Powyżej rocznika 2007 a najlepiej od 2008.
- Pako132
- Świeżak
po 1 jak mozesz porównywac WRF i WRR ? to 2 rózne klasy moto. zdecyduj po co ma byc ci sprzet potrzebny. WR R to sprzet uliczny, w terenie średnio sobie poradzi. WR 250 F to typowa wyczynówka hard enduro stworzona pod zawodnika enduro. zreszta tak samo jak ktm EXC. jak chcesz cos ostrego w teren to obojetne co wieźmiesz EXC czy WR. oba są podobne, to i to hard enduraki, bierz to co w lepszym stanie i to co Ci sie bardziej podoba
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
dobra,a co myślisz o tym: http://otomoto.pl/ktm-exc-xcf-250-nie-s ... 96616.html wiem,że to hard enduro,ale da rade nim podjechać trochę po asfalcie?Dało by rade założyć do niego slicki ?
- Pako132
- Świeżak
hard enduro - sprzet w teren z mozliwoscia wjazdu na asfalt.
ja mam EXC 525 i po asfalcie sporo smigam, ale lepiej sprzet czuje sie w terenie. zwłaszcza mała 250tka. jak cie stac mozesz smigac ;P bo na asfalcie lecą szybko mth i trzeba czesto zmienaic olej, i robic remonty silnika. opon jako tako nie załozysz bo nie znajdziesz rozmiaru. ale mozna wsadzic koła supermoto całe z oponami
co do tego moto z aukcji - nie kupuje sie takich moto po fotkach i opisie. bo nigdy tak nie trafisz na dobry sprzet. musisz pojechac i sam zadecydowac czy sie nadaje czy nie
ja mam EXC 525 i po asfalcie sporo smigam, ale lepiej sprzet czuje sie w terenie. zwłaszcza mała 250tka. jak cie stac mozesz smigac ;P bo na asfalcie lecą szybko mth i trzeba czesto zmienaic olej, i robic remonty silnika. opon jako tako nie załozysz bo nie znajdziesz rozmiaru. ale mozna wsadzic koła supermoto całe z oponami
co do tego moto z aukcji - nie kupuje sie takich moto po fotkach i opisie. bo nigdy tak nie trafisz na dobry sprzet. musisz pojechac i sam zadecydowac czy sie nadaje czy nie
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Dzieki za odpowiedź,wiem własnie opis a również fotki słabe,ale blisko mam to podjade.Jezeli na poligon mam 1km asfaltem to spokojnie kostka wytrzyma prawda ?
@edit
a na co zwrócić uwagę w ktm'ie?
@edit2 to jest jakaś w ogóle dziwna wersja ktm'a nie mogę znaleźć żadnych informacji dot.tego moto

@edit
a na co zwrócić uwagę w ktm'ie?
@edit2 to jest jakaś w ogóle dziwna wersja ktm'a nie mogę znaleźć żadnych informacji dot.tego moto
- Pako132
- Świeżak
xcf to wersja na crosscountry ( troche inne ustawienia zawieszenia, większy bak ) crosscountry to elementy motocrossu i enduro. W sumie silnik prawie identyczny jak w tym i w tym. 1 km spokojnie
nie baw siÄ™ w swap'y opon na drogowe. szkoda silnika na latanie po drodze.

Czarny 300cc 2T.
-
Duriv - Bywalec
taa XC to wersja bardziej enduro, albo jest to moto z USA bo tak sÄ… tam wszystkie nazywane
P ja latam sporo po asfalcie bo czasem 50/50 teren asfalt i oponki jak sie dobre dobierze to mozna smigac i smigac
ktm ma kilka droibnych bolączek ale jak kazde moto sie sprawdza, trzeba zwrócic uwage na sprzegło hydrauliczne itp.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości