[Relacje z imprez] World StuntGP 2012 - ekstremalna...
• Strona 1 z 1
[Relacje z imprez] World StuntGP 2012 - ekstremalna..
Dyskusja na temat: World StuntGP 2012 - ekstremalna Bydgoszcz
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
World StuntGP 2012 - ekstremalna Bydgoszcz
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
World StuntGP 2012 - ekstremalna Bydgoszcz
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Motocykl jest do jezdzenia a nie robienia nim piruetow. Teraz cyrk obwozny nazywa sie stunt. Taki widocznie znak czasow.
Niemniej jednak takie popisy robia wrazenie, nie mniejsza niz tresowane slonie czy wielblady.<br><hr>motorzysta
Niemniej jednak takie popisy robia wrazenie, nie mniejsza niz tresowane slonie czy wielblady.<br><hr>motorzysta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Też uważam , że to cyrk, ale takie opanowanie maszyny - godne podziwu. Może podczas niebezpiecznej sytuacji na drodze można sobie pomóc...???<br><hr>BlitzKomentatorzy napisał(a):Motocykl jest do jezdzenia a nie robienia nim piruetow. Teraz cyrk obwozny nazywa sie stunt. Taki widocznie znak czasow.
Niemniej jednak takie popisy robia wrazenie, nie mniejsza niz tresowane slonie czy wielblady.<br><hr>motorzysta<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Może i cyrk, ale to lepsze niż 200km/h po mieście na gumieKomentatorzy napisał(a):Motocykl jest do jezdzenia a nie robienia nim piruetow. Teraz cyrk obwozny nazywa sie stunt. Taki widocznie znak czasow.
Niemniej jednak takie popisy robia wrazenie, nie mniejsza niz tresowane slonie czy wielblady.<br><hr>motorzysta<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak samo jakby mowic ze rajdy samochodowe, drifting, wyścigi na ćwierć mili i wszystko podobne jest bez sensu bo auto jest do przemieszczania sie z punktu a do punktu b. Każdy używa tak jak mu się podoba, i wszystko ma swoich zwolenników.<br><hr>xtzKomentatorzy napisał(a):Motocykl jest do jezdzenia a nie robienia nim piruetow. Teraz cyrk obwozny nazywa sie stunt. Taki widocznie znak czasow.
Niemniej jednak takie popisy robia wrazenie, nie mniejsza niz tresowane slonie czy wielblady.<br><hr>motorzysta<br>Komentatorzy napisał(a):Też uważam , że to cyrk, ale takie opanowanie maszyny - godne podziwu. Może podczas niebezpiecznej sytuacji na drodze można sobie pomóc...???<br><hr>Blitz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie ma to nic wspolnego z cyrkiem, ci chlopacy to nie trupa z cięzarowki tylko indywidualni ludzie z indywidualnym charakterem i takimże motocyklem, i robią to z czystej pasji jak sportowiec (np. Adam Małysz), i nie wołają za bilety.<br><hr>stoneageKLX
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
motocykliści którzy nie wiedzą do czego służą rożne modyfikacje w tych maszynach i nie maja pojecia o stylu zycia takich ludzi nie powinni miec prawa głosu. Dla was to tylko chopperki i gs 500
<br><hr>DarkTiger

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ej no nie obrażaj gs500 - bo jak miałem 15lat był to mój 1wszy japończyk... zajebiaszczy w dodatku!Komentatorzy napisał(a):motocykliści którzy nie wiedzą do czego służą rożne modyfikacje w tych maszynach i nie maja pojecia o stylu zycia takich ludzi nie powinni miec prawa głosu. Dla was to tylko chopperki i gs 500<br><hr>DarkTiger<br>

Ale racja, kwiczÄ… Ci co majÄ…Â kompleksy <br><hr>marvin
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Porażka, wygłupy kilku zdesperowanych nastolatków. Mocni to oni są w gębie i na tym się kończy. Kiedyś raz taki mi pod domem jeździł w nocy, pojechałem za kuta$em i go dorwałem. Koledzy prysneli od razu, szczyl się stawiał dostał dwa szybkie prosto w mordę, sprzęcik już raczej do naprawy się nie nada. Teraz spokój mam i koniec zabawy. Ostatni z kumplami jedziemy do knajpy a tam znów szczyle dają "pokaz" cyrkowy, jak nas zobaczyli to kaski zapomnieli i rękawiczki zabrać.<br><hr>HD 1200
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
brawo kolego , chciałeś zabłysnąc tym komentarzem?? To że Ty nie umiesz tak jeźdźić to nie znaczy , że inni nie mogą . ja osobiscie się tym fascynuje i nie widzę nic złego kiedy widze takie akropacje na motocyklu , sam im dopinguje .<br><hr>stuntKomentatorzy napisał(a):Porażka, wygłupy kilku zdesperowanych nastolatków. Mocni to oni są w gębie i na tym się kończy. Kiedyś raz taki mi pod domem jeździł w nocy, pojechałem za kuta$em i go dorwałem. Koledzy prysneli od razu, szczyl się stawiał dostał dwa szybkie prosto w mordę, sprzęcik już raczej do naprawy się nie nada. Teraz spokój mam i koniec zabawy. Ostatni z kumplami jedziemy do knajpy a tam znów szczyle dają "pokaz" cyrkowy, jak nas zobaczyli to kaski zapomnieli i rękawiczki zabrać.<br><hr>HD 1200<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
WTF?! ty $uko!!! jak się dowiem gdzie mieszkasz to podpalę ci tą chałupę! Stunterów się nie tyka!!!<br><hr>repak59Komentatorzy napisał(a):Porażka, wygłupy kilku zdesperowanych nastolatków. Mocni to oni są w gębie i na tym się kończy. Kiedyś raz taki mi pod domem jeździł w nocy, pojechałem za kuta$em i go dorwałem. Koledzy prysneli od razu, szczyl się stawiał dostał dwa szybkie prosto w mordę, sprzęcik już raczej do naprawy się nie nada. Teraz spokój mam i koniec zabawy. Ostatni z kumplami jedziemy do knajpy a tam znów szczyle dają "pokaz" cyrkowy, jak nas zobaczyli to kaski zapomnieli i rękawiczki zabrać.<br><hr>HD 1200<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niech sobie robią cyrk pod swoimi oknami. Jak nie rozumieją po ludzku to trzeba po mordzie lać, a że to są ciołki więc taki jest tego efekt.<br><hr>ZEDKomentatorzy napisał(a):Porażka, wygłupy kilku zdesperowanych nastolatków. Mocni to oni są w gębie i na tym się kończy. Kiedyś raz taki mi pod domem jeździł w nocy, pojechałem za kuta$em i go dorwałem. Koledzy prysneli od razu, szczyl się stawiał dostał dwa szybkie prosto w mordę, sprzęcik już raczej do naprawy się nie nada. Teraz spokój mam i koniec zabawy. Ostatni z kumplami jedziemy do knajpy a tam znów szczyle dają "pokaz" cyrkowy, jak nas zobaczyli to kaski zapomnieli i rękawiczki zabrać.<br><hr>HD 1200<br>Komentatorzy napisał(a):brawo kolego , chciałeś zabłysnąc tym komentarzem?? To że Ty nie umiesz tak jeźdźić to nie znaczy , że inni nie mogą . ja osobiscie się tym fascynuje i nie widzę nic złego kiedy widze takie akropacje na motocyklu , sam im dopinguje .<br><hr>stunt<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przyjedź już dzisiaj to ci z dup$ka jesień średniowiecza ci zrobie i pojeździsz sobie balkonikiem na oddziale geriatycznym na swoją habetą kupioną za 5 tyś na bazarze.<br><hr>ZEDKomentatorzy napisał(a):Porażka, wygłupy kilku zdesperowanych nastolatków. Mocni to oni są w gębie i na tym się kończy. Kiedyś raz taki mi pod domem jeździł w nocy, pojechałem za kuta$em i go dorwałem. Koledzy prysneli od razu, szczyl się stawiał dostał dwa szybkie prosto w mordę, sprzęcik już raczej do naprawy się nie nada. Teraz spokój mam i koniec zabawy. Ostatni z kumplami jedziemy do knajpy a tam znów szczyle dają "pokaz" cyrkowy, jak nas zobaczyli to kaski zapomnieli i rękawiczki zabrać.<br><hr>HD 1200<br>Komentatorzy napisał(a):WTF?! ty $uko!!! jak się dowiem gdzie mieszkasz to podpalę ci tą chałupę! Stunterów się nie tyka!!!<br><hr>repak59<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
i sie obudziłes?<br><hr>gsxrKomentatorzy napisał(a):Porażka, wygłupy kilku zdesperowanych nastolatków. Mocni to oni są w gębie i na tym się kończy. Kiedyś raz taki mi pod domem jeździł w nocy, pojechałem za kuta$em i go dorwałem. Koledzy prysneli od razu, szczyl się stawiał dostał dwa szybkie prosto w mordę, sprzęcik już raczej do naprawy się nie nada. Teraz spokój mam i koniec zabawy. Ostatni z kumplami jedziemy do knajpy a tam znów szczyle dają "pokaz" cyrkowy, jak nas zobaczyli to kaski zapomnieli i rękawiczki zabrać.<br><hr>HD 1200<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gościu weś sie lec<br><hr>sulekxdxdKomentatorzy napisał(a):Porażka, wygłupy kilku zdesperowanych nastolatków. Mocni to oni są w gębie i na tym się kończy. Kiedyś raz taki mi pod domem jeździł w nocy, pojechałem za kuta$em i go dorwałem. Koledzy prysneli od razu, szczyl się stawiał dostał dwa szybkie prosto w mordę, sprzęcik już raczej do naprawy się nie nada. Teraz spokój mam i koniec zabawy. Ostatni z kumplami jedziemy do knajpy a tam znów szczyle dają "pokaz" cyrkowy, jak nas zobaczyli to kaski zapomnieli i rękawiczki zabrać.<br><hr>HD 1200<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości