Motocykl sportowo turystyczny do 7tyÅ›
• Strona 1 z 1
Motocykl sportowo turystyczny do 7tyÅ›
Witam. Zastanawiam się nad zakupem jakiegoś motorka. Podoba mi się ZZR 600(boję sie troche że mały bo mam 195cm wzrostu), Bandit 600 i ZX6R...podoba mi się także GSXR 600. Co myślicie o tych motorkach. Jaki inny fajny motor możecie polecić? To ma być pierwszy motor więc pojemność powyżej 600 odpada.
- Ralfo
- Świeżak
1. Jest troche wyzej temat CO KUR... NA PIERWSZE MOTO.
2. GSXR i ZX6R to nie sa motocykle turystyczne i nie nadaja sie na pierwsze moto mimo ze to "tylko"600. Pamietaj ze sportowa 600 jest 2 razy agresywniejsza niz naked 600ccm.
3. Z tego co wymieniles to tylko bandit sie nadaje
2. GSXR i ZX6R to nie sa motocykle turystyczne i nie nadaja sie na pierwsze moto mimo ze to "tylko"600. Pamietaj ze sportowa 600 jest 2 razy agresywniejsza niz naked 600ccm.
3. Z tego co wymieniles to tylko bandit sie nadaje
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
Sportowo turystyczny i same R'ki wymieniles prawie
A ja polecam Ci gsx 600f bo to jest typowo sportowo-turystyczny sprzet,a za ta kwote masz szanse na cos "do jeżdzenia" a nie grzebania.

A ja polecam Ci gsx 600f bo to jest typowo sportowo-turystyczny sprzet,a za ta kwote masz szanse na cos "do jeżdzenia" a nie grzebania.

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
po pierwsze- nalezy zapoznac sie z regulaminem forum - wtedy moze dostaniesz bardziej inteligentne odpowiedzi
kolega w zeszlym sezonie kupil zygzaka 600 i chyba nie zaluje. Mialem okazje sie tym przejechac i powiem szczerze, ze podoba mi sie ten motocykl
swietnie sie prowadzi, nie jest wcale taki maly, jest wygodny i zgrabny. ja mam 177 cm wzrostu i dla mnie to taka krowa troche. Chyba nie masz sie o co martwic jezeli chodzi o wielkosc. Motocykl jest fajnie przygotowany do turystki i zarazem potrafi pokazac rogi. Tylko trzeba uwazac - bo z tego co mi wiadomo - 2-gi bieg lubi wypadac, a silnik dosyc szybko rzecholic.
kolega w zeszlym sezonie kupil zygzaka 600 i chyba nie zaluje. Mialem okazje sie tym przejechac i powiem szczerze, ze podoba mi sie ten motocykl

Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
No to mnie teraz pocieszyłeś bo tak naprawde ten moto mi sie bardzo podoba i nie ukrywam że jest na pierwszym miejscu w mojej "liscie":-) Wiem o felernej skrzyni biegów w zzr...bedzie trzeba przy zakupie to skrupulatnie sprawdzić. Dzięki za podpowiedź w sprawie wielkości:-)
- Ralfo
- Świeżak
siekson napisał(a):1. Jest troche wyzej temat CO KUR... NA PIERWSZE MOTO.
wiesz... jakoś mi się tak wydaje, że to "KUR..." to byłby świetny pomysł

Ale cóż, niepolityczne by cokolwiek to było

będzie co ma być... nie ma się co spinać...
- łysy_głupek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 24 gości