[Yamaha YZF-R1] Używane: Yamaha R1 2005 vs. Suzuki...
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Ale nadal pisze ostro, ciekawie i interesująco, a nie tak, ze mozna zasnac na toalecie czytajac papierowe magazyny.<br><hr>MarekCBRKomentatorzy napisał(a):świat staje na głowie! Boczo pisze o sportowych litrach...<br><hr>endrju<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Fajne porównanie, nieźle się czyta. Jednak brakuje jakiegoś bardziej syntetycznego testu używanych sportowych litrów, bo przecież nie tylko gikser i erłan są na rynku obecne. Przydałoby się też co nieco o cenach napomknąć, zarówno zakupu, jak i kosztach utrzymania, przykładowe ceny ubezpieczeń, zużycie paliwa.<br><hr>PinKee
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hee dobre a kto kupujac litra liczy ile pali ...?Komentatorzy napisał(a):Fajne porównanie, nieźle się czyta. Jednak brakuje jakiegoś bardziej syntetycznego testu używanych sportowych litrów, bo przecież nie tylko gikser i erłan są na rynku obecne. Przydałoby się też co nieco o cenach napomknąć, zarówno zakupu, jak i kosztach utrzymania, przykładowe ceny ubezpieczeń, zużycie paliwa.<br><hr>PinKee<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kawa to szrot jakich malo.. bez porownania do gixxera czy r1<br><hr>GonzoKomentatorzy napisał(a):A ja tam wole moje Kawasaki ZX10R Ig bo jak ktoś napisał wczesniej to jest prawdziwy potwór i hardcor)<br><hr>Black-Ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Yamaha owszem solidny motocykl ale gsx moim zdaniem to o wiele gorszy szrot niż KawaKomentatorzy napisał(a):A ja tam wole moje Kawasaki ZX10R Ig bo jak ktoś napisał wczesniej to jest prawdziwy potwór i hardcor)<br><hr>Black-Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):kawa to szrot jakich malo.. bez porownania do gixxera czy r1<br><hr>Gonzo<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
1. tekst spoko, tylko z ****:-) Bo to jest tekst a nie test. Zabrakło trochę faktów, liczb etc.
2. "jeśli ktoś naprawdę traktował motocykl jak worek treningowy, zmieniał biegi jadąc na tylnym kole": Boczo, wiem, że ze sportowymi motocyklami masz takie samo doświadczenie, co ja z przemysłowym połowem śledzi, ale... zmiana biegu na gumie to podstawa i robi to każdy, kto gumuje. Powinieneś napisać wprost: Yamaha NIE UMIE zrobić skrzyni biegów i ma z tym problemy do dziś.<br><hr>spajder
2. "jeśli ktoś naprawdę traktował motocykl jak worek treningowy, zmieniał biegi jadąc na tylnym kole": Boczo, wiem, że ze sportowymi motocyklami masz takie samo doświadczenie, co ja z przemysłowym połowem śledzi, ale... zmiana biegu na gumie to podstawa i robi to każdy, kto gumuje. Powinieneś napisać wprost: Yamaha NIE UMIE zrobić skrzyni biegów i ma z tym problemy do dziś.<br><hr>spajder
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
prawdopodobnie nie jezdziles ani jednym ani drugim tylko porownujesz ze zdjec...Komentatorzy napisał(a):A ja tam wole moje Kawasaki ZX10R Ig bo jak ktoś napisał wczesniej to jest prawdziwy potwór i hardcor)<br><hr>Black-Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):kawa to szrot jakich malo.. bez porownania do gixxera czy r1<br><hr>Gonzo<br>Komentatorzy napisał(a):Yamaha owszem solidny motocykl ale gsx moim zdaniem to o wiele gorszy szrot niż Kawa<br><hr>pawel<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to pewnie jeden z tych co wybiera sprzet ten ktory ma wiecej na liczniku ... <br><hr>yamiKomentatorzy napisał(a):A ja tam wole moje Kawasaki ZX10R Ig bo jak ktoś napisał wczesniej to jest prawdziwy potwór i hardcor)<br><hr>Black-Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):kawa to szrot jakich malo.. bez porownania do gixxera czy r1<br><hr>Gonzo<br>Komentatorzy napisał(a):Yamaha owszem solidny motocykl ale gsx moim zdaniem to o wiele gorszy szrot niż Kawa<br><hr>pawel<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Oczywiscie ze tak sie zmienia biegli na kole. Ale to NIE jest zdrowe dla skrzyni. Ale ALE skrzynie powinny to wytrzymywac, a ta w R1 nie daje rady. Mialem erłana i dokladnie tak sie dzialo.<br><hr>owneR1Komentatorzy napisał(a):1. tekst spoko, tylko z ****:-) Bo to jest tekst a nie test. Zabrakło trochę faktów, liczb etc.
2. "jeśli ktoś naprawdę traktował motocykl jak worek treningowy, zmieniał biegi jadąc na tylnym kole": Boczo, wiem, że ze sportowymi motocyklami masz takie samo doświadczenie, co ja z przemysłowym połowem śledzi, ale... zmiana biegu na gumie to podstawa i robi to każdy, kto gumuje. Powinieneś napisać wprost: Yamaha NIE UMIE zrobić skrzyni biegów i ma z tym problemy do dziś.<br><hr>spajder<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mozna to potraktowac tylko w kategoriach kiepskiej prowokacji lub bredzenia po sfermentowanym jaboluKomentatorzy napisał(a):A ja tam wole moje Kawasaki ZX10R Ig bo jak ktoś napisał wczesniej to jest prawdziwy potwór i hardcor)<br><hr>Black-Ghost<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To ja sie z tobą poscigam moją dychą zobaczysz jak ci ten szrot złoi dupsko nie wazne czy pojedziesz R1 czy gixemKomentatorzy napisał(a):A ja tam wole moje Kawasaki ZX10R Ig bo jak ktoś napisał wczesniej to jest prawdziwy potwór i hardcor)<br><hr>Black-Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):kawa to szrot jakich malo.. bez porownania do gixxera czy r1<br><hr>Gonzo<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Boczo, piszesz nieprawdę. Ten R1 pokazał się w 2004 a nie w 2005, zresztą sam wrzuciłeś linka do artykułu, gdzie jest zaznaczone 2004-2008 (sic!). Pierwszy R1 to oczywiście 1998 a nie 1997. Podejrzewam, że to nie wszystko ... Widać, że to kolejny raz kiedy robisz "opis motocykla używanego", na którym nawet nie siedziałeś, a co dopiero jechałeś ...<br><hr>m4ci3k
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hee chcial bys.. pewnie jestes jeden z mistrzow prostej... jak znam kawe to nie dojedziesz nawet do mnie bo cos sie posypie a gdzie tu mowa o sciganiu...<br><hr>GonzoKomentatorzy napisał(a):A ja tam wole moje Kawasaki ZX10R Ig bo jak ktoś napisał wczesniej to jest prawdziwy potwór i hardcor)<br><hr>Black-Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):kawa to szrot jakich malo.. bez porownania do gixxera czy r1<br><hr>Gonzo<br>Komentatorzy napisał(a):To ja sie z tobą poscigam moją dychą zobaczysz jak ci ten szrot złoi dupsko nie wazne czy pojedziesz R1 czy gixem<br><hr>black-ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A ty jesteś analfabetą: "Pierwsza odsłona zaprezentowana światu w 1997" - wszystko sie zgadza, motocykl został zaprezetowany na targach w 1997, na początku 1998 trafił do sprzedaży. Nigdzie nie jest też napisane analfabeto ze prezentowany model został zmodernizowany w 2004. Nie zasluzyles na wakacje.<br><hr>RogerKomentatorzy napisał(a):Boczo, piszesz nieprawdę. Ten R1 pokazał się w 2004 a nie w 2005, zresztą sam wrzuciłeś linka do artykułu, gdzie jest zaznaczone 2004-2008 (sic!). Pierwszy R1 to oczywiście 1998 a nie 1997. Podejrzewam, że to nie wszystko ... Widać, że to kolejny raz kiedy robisz "opis motocykla używanego", na którym nawet nie siedziałeś, a co dopiero jechałeś ...<br><hr>m4ci3k<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To jest wlasnie jedna z większych bzdur jakie lyknęlicie z róznych motormanii i for stunterskich. motocykle sportowe NIE są przeznaczone do łojenia na gumie, stopali, przebijania biegów na kole i takich tam. da sie to robic ale jak sprzet sie sypie to z pretensjami do siebie. <br><hr>WroomKomentatorzy napisał(a):1. tekst spoko, tylko z ****:-) Bo to jest tekst a nie test. Zabrakło trochę faktów, liczb etc.
2. "jeśli ktoś naprawdę traktował motocykl jak worek treningowy, zmieniał biegi jadąc na tylnym kole": Boczo, wiem, że ze sportowymi motocyklami masz takie samo doświadczenie, co ja z przemysłowym połowem śledzi, ale... zmiana biegu na gumie to podstawa i robi to każdy, kto gumuje. Powinieneś napisać wprost: Yamaha NIE UMIE zrobić skrzyni biegów i ma z tym problemy do dziś.<br><hr>spajder<br>Komentatorzy napisał(a):Oczywiscie ze tak sie zmienia biegli na kole. Ale to NIE jest zdrowe dla skrzyni. Ale ALE skrzynie powinny to wytrzymywac, a ta w R1 nie daje rady. Mialem erłana i dokladnie tak sie dzialo.<br><hr>owneR1<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ty w takim razie jesteś głupcem, bo nie rozumiesz pojęcia analfabetyzm.Komentatorzy napisał(a):Boczo, piszesz nieprawdę. Ten R1 pokazał się w 2004 a nie w 2005, zresztą sam wrzuciłeś linka do artykułu, gdzie jest zaznaczone 2004-2008 (sic!). Pierwszy R1 to oczywiście 1998 a nie 1997. Podejrzewam, że to nie wszystko ... Widać, że to kolejny raz kiedy robisz "opis motocykla używanego", na którym nawet nie siedziałeś, a co dopiero jechałeś ...<br><hr>m4ci3k<br>Komentatorzy napisał(a):A ty jesteś analfabetą: "Pierwsza odsłona zaprezentowana światu w 1997" - wszystko sie zgadza, motocykl został zaprezetowany na targach w 1997, na początku 1998 trafił do sprzedaży. Nigdzie nie jest też napisane analfabeto ze prezentowany model został zmodernizowany w 2004. Nie zasluzyles na wakacje.<br><hr>Roger<br>
Właśnie powinno być napisane, że został zmodernizowany w 2004 roku, a jest napisane: "Liczne obserwacje jasno wskazują, że R1 z 2005 roku jest najpopularniejszym rocznikiem. Silnik właśnie przeszedł dziką modernizację i zyskał 20 KM i dostał nowe, seksowne ciuchy".
Kolejny raz jakiś oszołom atakuje na tym portalu, uzbrojony w internet, klawiaturę i własne kompleksy. Zastanów się kolego, a dopiero potem pisz.<br><hr>m4ci3k
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Moge cie objechac na prostej czy na winklach np, obidowa lub wybrany odcinek na słowacjiKomentatorzy napisał(a):A ja tam wole moje Kawasaki ZX10R Ig bo jak ktoś napisał wczesniej to jest prawdziwy potwór i hardcor)<br><hr>Black-Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):kawa to szrot jakich malo.. bez porownania do gixxera czy r1<br><hr>Gonzo<br>Komentatorzy napisał(a):To ja sie z tobą poscigam moją dychą zobaczysz jak ci ten szrot złoi dupsko nie wazne czy pojedziesz R1 czy gixem<br><hr>black-ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):hee chcial bys.. pewnie jestes jeden z mistrzow prostej... jak znam kawe to nie dojedziesz nawet do mnie bo cos sie posypie a gdzie tu mowa o sciganiu...<br><hr>Gonzo<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wlasnie pisze ze jestes mistrz prostej... jedz sobie popatrz czym sie po torach jezdzi ciekawe ile naliczysz tam kawasraki ??<br><hr>GonzoKomentatorzy napisał(a):A ja tam wole moje Kawasaki ZX10R Ig bo jak ktoś napisał wczesniej to jest prawdziwy potwór i hardcor)<br><hr>Black-Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):hee chcial bys.. pewnie jestes jeden z mistrzow prostej... jak znam kawe to nie dojedziesz nawet do mnie bo cos sie posypie a gdzie tu mowa o sciganiu...<br><hr>Gonzo<br>Komentatorzy napisał(a):Moge cie objechac na prostej czy na winklach np, obidowa lub wybrany odcinek na słowacjinie robi mi to różnicy
Nic mi sie jeszcze nie posypało , widac słabo znasz motocykle tej marki i żyjesz tym co ci kolega powiedział
Jadąc R1 zgubisz 2-ke po drodze a w gixie ci rama pęknie na szykanie
<br><hr>black-ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak wogole to kawasaki jest znane ze slabych ram i to w tych modelach pekaly.. mialem 3 gixery w tym jeden rolowal na torze i jakos rama w nim nie pekla..naczytales sie glupot na forach o pekajacych ramach.. tylko ze to byly motory powypadkowe..Komentatorzy napisał(a):A ja tam wole moje Kawasaki ZX10R Ig bo jak ktoś napisał wczesniej to jest prawdziwy potwór i hardcor)<br><hr>Black-Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):hee chcial bys.. pewnie jestes jeden z mistrzow prostej... jak znam kawe to nie dojedziesz nawet do mnie bo cos sie posypie a gdzie tu mowa o sciganiu...<br><hr>Gonzo<br>Komentatorzy napisał(a):Moge cie objechac na prostej czy na winklach np, obidowa lub wybrany odcinek na słowacjinie robi mi to różnicy
Nic mi sie jeszcze nie posypało , widac słabo znasz motocykle tej marki i żyjesz tym co ci kolega powiedział
Jadąc R1 zgubisz 2-ke po drodze a w gixie ci rama pęknie na szykanie
<br><hr>black-ghost<br>
w R1 byl problem ze skrzynia ale w pierwszym modelu 98 rok..<br><hr>Gonzo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości