Motogp
• Strona 1 z 1
Motogp
Witam, nie miałem pojęcia gdzie o to zapytać więc tworze temat w tym rozdziale. Czy jest gdzieś w Polsce może jakiś klub motogp ? Chodzi mi o taki klub, który jeździ na różne wyścigi i wystawia swoich zawodników, przepraszam za taką nieskładnie, ale nie wiedziałem jak o to zapytać.
- slepyjoe
- Świeżak
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
http://www.motogen.pl/artykuly/porady/j ... art25.html
Tutaj masz wszystko. Nie trzeba odrazu obrazac, bo to jest forum zeby ludzie pytali a tu odrazu flame.
Szacunku, kto pyta nie bladzi..
Tutaj masz wszystko. Nie trzeba odrazu obrazac, bo to jest forum zeby ludzie pytali a tu odrazu flame.
Szacunku, kto pyta nie bladzi..
- MilekD
- Świeżak
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Ale po co Ci to kolego? Jeśli sam chcesz gdzieś się zaczepiać to zapomnij o Moto GP i pomyśl o amatorskich wyścigach.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Pewnie kolega po prostu określił wyścigi motocyklowe jako "motogp". U nas przeciętnemu człowiekowi jest trudno wystartować w wyścigach skuterów więc jeśli nie masz żadnego doświadczenia w tym temacie to raczej bym sobie odpuścił
. Offroad jest mniej zamknięty ale to inna sprawa.

- Mateusz250
- Świeżak
Nie mam 5 lat mam 16 i zwyczajnie interesuje się wyścigami motogp i chodziło mi bardziej o to czy jest w Polsce jakiś team typu ducati a jeśli nie ma czy takie team'y organizują jakieś testy itp. Taki Casey Stoner też musiał jakoś zacząć więc zwyczajnie zapytałem czy wiecie jak mam się kierować 

- slepyjoe
- Świeżak
Nie chce Cię zniechęcać ale jeśli dopiero chcesz zacząć to jesteś zdecydowanie za stary, wiem głupio to brzmi. Nie ma w Polsce żadnego teamu Moto GP, nikt nie da Ci sprzętu abyś pokazał co potrafisz. Na amotorski poczatek gdziekolwiek trzeba mieć dużo kasy.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Jeśli po prostu lubisz sie ścigać to tak jak pisałem. Najłatwiej skutery, tylko troche kasy trzeba mieć.
- Mateusz250
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości