[Aktualności] Wymuś pierwszeństwo, za karę potrąć...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Wymuś pierwszeństwo, za karę potrąć...
Dyskusja na temat: Wymuś pierwszeństwo, za karę potrąć motocyklistę
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wymuś pierwszeństwo, za karę potrąć motocyklistę
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wymuś pierwszeństwo, za karę potrąć motocyklistę
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czysty debil z tego kolesia w samochodzie. Nie dość, że on zawinił to jeszcze ma coś do gadania i kłócenia się. Ja bym nie wytrzymał i przypier* temu kierowcy. Chodź kierowca tego motocykla bd. zrobił i zachował trochę samokontroli. ;]<br><hr>Tomek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Problem w tym, że ten kierowca moze cie w ramach dyskusji zastrzelicKomentatorzy napisał(a):Czysty debil z tego kolesia w samochodzie. Nie dość, że on zawinił to jeszcze ma coś do gadania i kłócenia się. Ja bym nie wytrzymał i przypier* temu kierowcy. Chodź kierowca tego motocykla bd. zrobił i zachował trochę samokontroli. ;]<br><hr>Tomek<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hahahaKomentatorzy napisał(a):Czysty debil z tego kolesia w samochodzie. Nie dość, że on zawinił to jeszcze ma coś do gadania i kłócenia się. Ja bym nie wytrzymał i przypier* temu kierowcy. Chodź kierowca tego motocykla bd. zrobił i zachował trochę samokontroli. ;]<br><hr>Tomek<br>Komentatorzy napisał(a):Problem w tym, że ten kierowca moze cie w ramach dyskusji zastrzelic<br><hr>Fo shizzle<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Koleś myśli żę ma czarne BMW i gangster . Wkurwia... mnie tacy ludzie ale zgadzam sie z kolega motocyklista miał sporo opanowania . Ja to bym wyrwał mu lusterko jak i tak niepatrzy to po chu. mu
<br><hr>Szymon

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No ja bym gościa wyciągnął z auta i mu wyjebał parę sztuk. Ludzie są popierdoleni -.-<br><hr>Johnny
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dobrze mówi, polać mu !!! <br><hr>HH900Komentatorzy napisał(a):Koleś myśli żę ma czarne BMW i gangster . Wkurwia... mnie tacy ludzie ale zgadzam sie z kolega motocyklista miał sporo opanowania . Ja to bym wyrwał mu lusterko jak i tak niepatrzy to po chu. mu<br><hr>Szymon<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
przy takich sytuacjach trzeba miec dużo opanowania, ja rok temu zacząłem przygode z motocyklem i bardzo długo na niego zbierałem, w końcu jest mam, stoi mój upragniony motor, 3 dni później babka z niewaidomych przyczyn, a sory wiadomych, powiedziała myślałam, że Pan przejedzie szybciej, wjechała mi na skrzyżowanie prosto we mnie, widząc roztrzaskany motor na który tak długo zbierałem, chciało mi sie płakać, a jednocześnie nóż otwierał mi się w ręce. Babka miała szczęście ze zamknęła się w samochodzie słysząć moją wiązanke, pod jej adresem, bo mogłoby się to źle skończyć, oczywiście wyszła w szpilkach na 20 cm chyba, a policjant przyczepił się do mojej żarówki, ze jest za mocna, normalnie Polska.<br><hr>LAM
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I do tego jeszcze pewnie Twoja wina bo ją oślepiłeś?? Polska to kraj absurdów niestety :/<br><hr>GumiKomentatorzy napisał(a):przy takich sytuacjach trzeba miec dużo opanowania, ja rok temu zacząłem przygode z motocyklem i bardzo długo na niego zbierałem, w końcu jest mam, stoi mój upragniony motor, 3 dni później babka z niewaidomych przyczyn, a sory wiadomych, powiedziała myślałam, że Pan przejedzie szybciej, wjechała mi na skrzyżowanie prosto we mnie, widząc roztrzaskany motor na który tak długo zbierałem, chciało mi sie płakać, a jednocześnie nóż otwierał mi się w ręce. Babka miała szczęście ze zamknęła się w samochodzie słysząć moją wiązanke, pod jej adresem, bo mogłoby się to źle skończyć, oczywiście wyszła w szpilkach na 20 cm chyba, a policjant przyczepił się do mojej żarówki, ze jest za mocna, normalnie Polska.<br><hr>LAM<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kolego,musisz zrozumieć,że policjant(w każdym przypadku)nie jest po to aby ci pomóc,ale zaszkodzić.Komentatorzy napisał(a):przy takich sytuacjach trzeba miec dużo opanowania, ja rok temu zacząłem przygode z motocyklem i bardzo długo na niego zbierałem, w końcu jest mam, stoi mój upragniony motor, 3 dni później babka z niewaidomych przyczyn, a sory wiadomych, powiedziała myślałam, że Pan przejedzie szybciej, wjechała mi na skrzyżowanie prosto we mnie, widząc roztrzaskany motor na który tak długo zbierałem, chciało mi sie płakać, a jednocześnie nóż otwierał mi się w ręce. Babka miała szczęście ze zamknęła się w samochodzie słysząć moją wiązanke, pod jej adresem, bo mogłoby się to źle skończyć, oczywiście wyszła w szpilkach na 20 cm chyba, a policjant przyczepił się do mojej żarówki, ze jest za mocna, normalnie Polska.<br><hr>LAM<br>
<br><hr>Arek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości