Problem Honda CBR125/Yamaha TZR 125
• Strona 1 z 1
Problem Honda CBR125/Yamaha TZR 125
Mam 15 lat i 183cm wzrostu. Za rok planuje robić A1 i kupić 'ścigacza' o pojemności 125ccm. Do dyspozycji jest około 5 tysięcy złotych. Oczywiście motocykl ma być używany.
Po przeszukaniu forum wybrałem kilka motocykli które mnie interesują - Honda CBR 125R albo Yamaha TZR 125. Zależy mi raczej na ekonomicznej jeździe, prędkośc nie gra roli.
Problem leży w moim wzroście. CBR'ka wydaje sei idealna, spełnia moje oczekiwania w 100%, ale po tym co tu piszecie nabieram wątpliwosci. Konieczna ejst też opcja jechania z pasażerem. Już nie wiem co mam myśleć, Yamaha (czy też NSR 125) mnie nie przekonuje bo to 2suw, do tego awaryjny, a wolałbym coś jak CBR'ka no ale co z tym wzrostem..
Po przeszukaniu forum wybrałem kilka motocykli które mnie interesują - Honda CBR 125R albo Yamaha TZR 125. Zależy mi raczej na ekonomicznej jeździe, prędkośc nie gra roli.
Problem leży w moim wzroście. CBR'ka wydaje sei idealna, spełnia moje oczekiwania w 100%, ale po tym co tu piszecie nabieram wątpliwosci. Konieczna ejst też opcja jechania z pasażerem. Już nie wiem co mam myśleć, Yamaha (czy też NSR 125) mnie nie przekonuje bo to 2suw, do tego awaryjny, a wolałbym coś jak CBR'ka no ale co z tym wzrostem..
- dthc
- Świeżak
Honda Varadero 125 lub ewentualnie Hyosung GT 125. Obydwa 4T. Nie bedę o nich pisał bo charakterystykę maja ta samą co CBR, z tym ze to są V2 i maja ładniejszy dźwięk i lepiej 'ciągną'. Hyosung niby nie chińczyk, ale opinie są bardzo sprzeczne. Jest tani i ładny, wiec ja bym w niego wszedł. varadero jest z drozszej półki i do tego brzydsze, ale w zamian za to masz pewny sprzet. Posłuchaj sobie jak chodzi Hyosung 

-
Arturo925 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości